Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Selline tunne, et male on vaja ennem eesti keelset õpet teha kohustuslikuks.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Keegi kujutaks end ette praegu venemaale ronima? Söja ajal. Äriasju ajama? Peaministri abikaasana? Dziizus.... .Ma pigem mõtlen, et kui suure töenäosusega FSB sellised vennad praegu ette võtab ja natuke noh, suhtleb ja masseerib. Sellesmöttes, et jälgivad kindlasti. Kuidas see julgeolekuoht ei ole jääb mulle arusaamatuks, aga küllap KAPO teab paremini. Igatahes küsimusi, kahtluseid ja ebakindlust rohkem, kui vastuseid.
    Kas Hallik ronis? Ma olen seni aru saanud, et andis hommikul kaasale musu, võttis ERAAst mõned paberid ja sõitis Keilasse autojuhte lähetama. Et mis see julgeolekuoht siin siis oleks? Mõni Starki autojuht viidaks Lefortovosse ja pinnitaks temalt Kaja kohta musta pesu? Mida ta teab? Või võetaks Lemendik Metaprindi abil “palgale” ja püütaks tema kaudu? Mis see hoob Halliku ja sedakaudu Kajani oleks?

Leave a comment:

• JossifAunaste
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Peaminister sai tegelt paar päeva tagasi teada, mis see Metaprint üldse on
    Peaministeerium sai teada, et on olemas 1 paha valge keskealine mee​​​​​​s (/they/them//mjäu/?) Aga normaalses kärgkodus sellest täna ei räägita.
    Aga olulisem uudis oleks ju ~
    MIKS MAASIKAID EI TAHA KEEGI ILMA RAHATA KORJATA!
    Kallid-paid seltsimehed ja lauristini lapsed- aidake paljastada ekre kahjurid!

Igavesti tänulik
    Teie kirjasõber

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Peaminister sai tegelt paar päeva tagasi teada, mis see Metaprint üldse on
    Lisatud failid

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust

Mulle siin tundub jah veits realistlikum liin, et keegi ei pidanudki vajalikuks briifida, sest midagi ebaseaduslikku polnud ja lõpuks Halliku roll kogu selles vene sitas on sinna korralikult juurde kootud, justkui ta oleks isiklikult Ziguliga purke vedamas käinud.

Sest no sry. Liin “Kaja teadis kogu aeg, et mees liigutab Putiniga suuri rahasid, ise lükkas ka chipid sisse ja samal ajal käis ja targutas, kuidas venelastega äri ajada ei tohiks” ei ole samuti eluliselt usutav. Seda asja ei tehtud ju päriselt kuskil hämaras, kogu skandaal pandi pmst avaliku äriregistri info pealt kokku. “Täitsa putsis” seda diskussiooni mõtestada, kui tsiteerida klassikuid.
    lol. sa ei ole nii loll tegelt ju

Leave a comment:

Working...
X