Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Juba 90ndate löpus hirmutati koolis selle jutuga, et kuna Brasiilia langetatakse puid, saab meil varsti öhk otsa
    Siilidel oli 90ndatel osooniauk ka.

Kommentaar

Ja MTV oli ka.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Lauri, suva see tramm ja Euro millid, meil on vaja linnas 70-ga sõita Laats.

Kas keegi luges seda Reformierakonna uue peasekretäri lugu - kuidagi veider selle ajakirjaniku poolt koguaeg pressida seda kaitseministri vms agendat? Mulle jättis veidi imeliku mulje. Oleks oodanud rohkem keskendumist erakonna juhtimise ja populaarsuse suunal.

Kommentaar

Under the radar teade, minus tekitab küll rõõmsat elevust, "Võitmatu" jne. Samas võiks siis vehkida juba miljonepakkidega.

Kommentaar

Tore. Samas... no jah, sõnad on kuulid.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

ERSO võiks ka marsse rohkem mängida. Kunstnikud rohkem patriootlikke kuubikuid maalida jne. Saaks kaitseeelarvest kõik õnnelikuks.

Kommentaar

Pimedate öödega on mul sama teema mis puudega inimestega....vabandust !
                Invest In Africa

Kommentaar

Loen BBC-ga seonduvaid kommentaare ja mõtlen, et nagu seitsmes oktoober, ainult et teised muutujad.

Kommentaar

Working...
                  X