Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
-
-
Mv selline ajakiri reaalselt olemas...
Aga noh puhas ajupesu propaganda
Piima tarbimine Usa-s aina kahaneb, taimed on paremad igas asjas kui liha, sul on aids söö juurikaid saad terveks, vabariigi aastapäeval söö taimi
Kedagi ei huvita, et sa alguses ei suuda totaalselt vegan olla peaasi, et pihta hakkaksid kuskilt, et ikka klanniga liituksid.
Panen parem PBK uudised käima.Leave a comment:
-
Edaspidi saan öelda, et ma olen vegan. Lihtsalt väga halb ja patune vegan.
Leave a comment:
-
-
Mis siis saab kui pühendunud veganil diagnoositakse paeluss?Lihtsalt maha tappa elavat olendit ei ole nagu ilus...Leave a comment:
-
-
-
kui aus olla siis ma alguses täitsa arvasin, et väike nalts, aga ma isegi ei mäleta enam miks ma enda arvamust muutsin. kirjakeeles on veits keerulisem aru saada kas see on mingi joke või mitte.Cmon düüd mulle juba korra tundus, et sa äkki tõesti saab lõõpimisest aru, aga tundub, et mitte.
Aga las ma teen sulle puust ja punaseks ette:
Kronoloogilises järjekorras, et ehk sa lõpuks saad aru, et kõik ei võta sind koguaeg tagant
1) Ma tegin kaks nalja (vähemalt endaarust) vegannaiste ja sojakorporatsioonide kohta
2) Sina tsiteerisid neid ning ütlesid enda kaitseks, et sinu postitused ei vii taset alla
3) Siis sa vist said peale 5 tundi vegeteerimist aru, et ma ikka vist lõõpisin ja nüüd tegid hea suunatud nalja ,,palju farmi piim talle maksta võis,,
4) Ma olin tõesti õnnelik, et kas sa lõpuks suudad ka reaalselt asju chillilt võta ning tajud ära, et keegi ei torgi sind
5) Rõõmuhetk kestis 5 minutit kuni tuli täielik skänk postitus, millega sa tõmbasid alla kogu uskumuse, et sa suudad vahest aru saada millestki muust peale isiklike rünnakute ja sellest, et veganlus parandab mõttetööd
See post oli full vegan ning ma hetkel ei keppinud ühtegi kiisupoega? perse.
Kui sa ei usu eelmisi postitusi mine vaata Varist üle
Peace!Leave a comment:
-
Cmon düüd mulle juba korra tundus, et sa äkki tõesti saab lõõpimisest aru, aga tundub, et mitte.
Aga las ma teen sulle puust ja punaseks ette:
Kronoloogilises järjekorras, et ehk sa lõpuks saad aru, et kõik ei võta sind koguaeg tagant
1) Ma tegin kaks nalja (vähemalt endaarust) vegannaiste ja sojakorporatsioonide kohta
2) Sina tsiteerisid neid ning ütlesid enda kaitseks, et sinu postitused ei vii taset alla
3) Siis sa vist said peale 5 tundi vegeteerimist aru, et ma ikka vist lõõpisin ja nüüd tegid hea suunatud nalja ,,palju farmi piim talle maksta võis,,
4) Ma olin tõesti õnnelik, et kas sa lõpuks suudad ka reaalselt asju chillilt võta ning tajud ära, et keegi ei torgi sind
5) Rõõmuhetk kestis 5 minutit kuni tuli täielik skänk postitus, millega sa tõmbasid alla kogu uskumuse, et sa suudad vahest aru saada millestki muust peale isiklike rünnakute ja sellest, et veganlus parandab mõttetööd
See post oli full vegan ning ma hetkel ei keppinud ühtegi kiisupoega? perse.
Kui sa ei usu eelmisi postitusi mine vaata Varist üle
Peace!Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: