Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
Mõte oli selles, et iga terve mõistusega inimene teeb porgandist lõhe, sest see kasvab tal endal jalge ees ning kilo ei maksa essugi. -
Porgandist tehtud "lõhe" on imemaitsev, aga mis selle postituse mõte on, ei saa aru.Leave a comment:
-
Peaks proovima lõhest teha grillitud porgandit..aga dunno, kas õnnestub kaLeave a comment:
-
Kolmapäev oli KUMUs mingi filmilaadne toode, nimeks "What the Health". Läksin sinna lootuses enda vaatenurki harida. Reaalsus oli aga selline nagu oleks mingile Jehhoova tunnistajate konverentsile sattunud.
Film ise oli segu mingitest "faktidest" stiilis, aga seda mul oligi vaja kuulda, mida ja miks (USA) valitsus meie eest varjab ja kui 1 tüki liha sööd siis on keha lima täis ja sured kohe ära. Lõpuks leebuti ja öeldi, et nii hull see asi ei ole, aga....Leave a comment:
-
Kes on pederastid? Kuidas nad agressiivsed on? Käsivad kõigil olla pederastid?Veganitega on nagu pederastidega, nad muutuvad mitte iga aastaga vaid iga kuuga järjest agressiivsemaks. Olen minagi täheldanud, et kui küsida, kuidas mingit praadi šmoorida, siis osas ahvid kipuvad juba ülbitsema, et miks ma üldse liha söön. Nagu see nende asi oleks.Leave a comment:
-
Veganitega on nagu pederastidega, nad muutuvad mitte iga aastaga vaid iga kuuga järjest agressiivsemaks. Olen minagi täheldanud, et kui küsida, kuidas mingit praadi šmoorida, siis osas ahvid kipuvad juba ülbitsema, et miks ma üldse liha söön. Nagu see nende asi oleks.Mul on juba tõeliselt siiber neist pooletoobistest veganitest, nad muutuvad ahistavaks. Üks kuradi idioot käis mulle mitu päeva närvidele, et vaata seda ja toda videot, su silmad avanevad ja hakkad tõtt nägema. Teine targutab koguaeg, kuidas kõik haigused ja hädad on maailmas lihast tingitud. Kui lõpuks kannatus katkeb ja persse saadad, siis solvuvad, et küllap mu südametunnistus piinab mind.
Sööge mida tahate, aga jätke teised inimesed oma propagandaga rahule. Hullem kultus juba kui Jehoova Tunnistajad, neist sai vähemalt hõlpsalt lahti kui teatasid, et satanist oled. Panid kohe padavai hirmunult nelja tuule poole. Kui pead ikka igapäevaselt mõne veganiga kokku puutuma, siis see on ikka tõeline vaimne terror.Leave a comment:
-
Eks äärmused ongi hirmsad.Mul on juba tõeliselt siiber neist pooletoobistest veganitest, nad muutuvad ahistavaks. Üks kuradi idioot käis mulle mitu päeva närvidele, et vaata seda ja toda videot, su silmad avanevad ja hakkad tõtt nägema. Teine targutab koguaeg, kuidas kõik haigused ja hädad on maailmas lihast tingitud. Kui lõpuks kannatus katkeb ja persse saadad, siis solvuvad, et küllap mu südametunnistus piinab mind.
Sööge mida tahate, aga jätke teised inimesed oma propagandaga rahule. Hullem kultus juba kui Jehoova Tunnistajad, neist sai vähemalt hõlpsalt lahti kui teatasid, et satanist oled. Panid kohe padavai hirmunult nelja tuule poole. Kui pead ikka igapäevaselt mõne veganiga kokku puutuma, siis see on ikka tõeline vaimne terror.Leave a comment:
-
Mul on juba tõeliselt siiber neist pooletoobistest veganitest, nad muutuvad ahistavaks. Üks kuradi idioot käis mulle mitu päeva närvidele, et vaata seda ja toda videot, su silmad avanevad ja hakkad tõtt nägema. Teine targutab koguaeg, kuidas kõik haigused ja hädad on maailmas lihast tingitud. Kui lõpuks kannatus katkeb ja persse saadad, siis solvuvad, et küllap mu südametunnistus piinab mind.
-
Paranda mind, kui ma eksin (lasin silmadega kiiresti üle Soomet puudutava osa/lingid) aga see pole päris sama. Endiselt ka aastal 2017 rõhutatakse Soomes riiklikult mitmekülgsele toitumisele (vana hea püramiid), aga nad koostasid ka riigi poolt heaks kiidetud suunitlused juhuks kui ollakse veegan. Kohatu võrdlus aga Soomes on sarnased juhised Hi-viirusega nakatanutele, see aga ei tähenda, et riik sooviks, et kõik oleksid HIVis - ennast ajas ka nii loll võrdlus muigama ning lihtsalt pidin oma rumalust jagamaVeits uuem inff kui 2014:
http://m.postimees.ee/section/127/4070199
Leave a comment:
-
Veits uuem inff kui 2014:
Teadmatusest valesti toitunud veganlaste sattumisel haiglasse ei ole probleem veganluses, vaid selles, et pered ei jõua adekvaatse toitumisinfoni ega saa selleks pöörduda ka spetsialisti poole, sest Eesti arstidel ja toitumisekspertidel pole enamasti vegantoitumise kohta piisavalt teadmisi, kirjutab Eesti Vegan Seltsi veebilehel Kadri Sikk, Eesti Vegan Seltsi arendusjuht.Leave a comment:
-
Olen eluga Soomes ja Rootsis hästi kursis. Rootsi kohta andmed puuduvad aga Soomes süüakse ka metsikult igasugu lisandeid. Vähemalt veel 2014 aastal avaldatud suunitlustes ( Riiklikult soovitatud toitumiskava )on kenasti rõhk mitmekülgsel toitumisel (Terveyttä ruoasta. Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014).
Mis puudutab "toitumisspetsialistidesse", siis nende tase on Eestis ja Soomes ühtlaselt nõrk. Ise nad teadust ei tee, toimemehhanisme ei mõista ja suudavad tihti ka nimekaid õppejõude oma rumalusega vihastada.
Mina ei ole veeganluse vastu ja mitte ajada sassi termineid vegan (kõik loomne, ka mesi on halb) ja vegetarian(piim ja munad on OK).Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: