Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Selline tabel jäi silma kusagil netiavarustes.

Lisan lingi, kust see on tulnud ka, et igaüks saaks õigsust hinnata: https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/12592

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Selline suhtumine just probleemi süvendab.
    Kas üks abinöu ei vöiks olla nende meditsiinitöötajate tagasi kutsumine, kes vahepeal vaktsineerimata jätmise pärast minema saadeti?
    Kui sa keeldud tunnistamast haigust ja sellele pakutavat kaitset, siis ei ole see hea mõte. Sama hästi võiks pakkuda Simmile kohta KAPOs, Metsavsele Paasi kohta ja Elvisele jalkas. Ja nii edasi.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Ma ei saa aru. Siin foorumis on ju pikalt räägitud, et meediamajad panevad seda kommunikatsioonivärki alati 110% perfektselt, ainult avalik sektor pidi sitt ja saamatu olema selles.
    Ma vaataks ennekõike riigi juhtfiguuride otsa.

Ma pole täheldanud, et siinsed meediamajade esindajad ise mingid 110%-st meeleolu viljeleks. Rääkimata siis teistest.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    edit ja delete: fuck it, sööge kakat kõik.
    Kaja?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    edit ja delete: fuck it, sööge kakat kõik.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kipub putsi minema see värk, nüüd osadele ei meeldi enam Tõnis Mägi ja teistele Leelo Tungal

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Pole yhtegi näidet, kus suur % vaktsineeritud ja haiglad yle ajaks, vastupidiseid on juba mitu. Lisaks on näiteid kinnistest kollektiividest(sõjaväed jms), et vaktsineerimine on tõhus vahend haiglate jätkusuutlikuks eluks.
    aa pohh, elu24 paneb homme esiuudiseks: "Suurhaigla meditsiinitöötaja (tegelikult tehnik operatsioonisaalis): "palun lõpetage rahvale valetamine - meditsiinitöötajaid saadetakse koju, sest ei ole tööd anda!"* ja see fine, sest ega ajakirjanike seas ka parajalt killustumist ja nah, oleks riik õigesti kommunikatsiooni osanud, oleksid ammu kõik vaktsineeritud "ja üleüldse".

*faktiliselt tõene väide eelmine aasta ja nüüd ka varsti, reaalsust ja põhjuslikkust siiski eirav.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Pole yhtegi näidet, kus suur % vaktsineeritud ja haiglad yle ajaks, vastupidiseid on juba mitu. Lisaks on näiteid kinnistest kollektiividest(sõjaväed jms), et vaktsineerimine on tõhus vahend haiglate jätkusuutlikuks eluks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sul läheb nüüd jälle full retardi, aga ma ei viitsi täna.
    Mina kell 17:43 ja ausalt ja kainelt.
    Tellisin Westonsid ära, sest jälle tehti katki.
    Hetkel 6. ning leidsin alkotakso. Liigselt odav tundub see teenus ja vähe osatakse küsida ausa asja eest imo.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Debiilik olemine, ei ole vaade, see on elustiil. Aga kui nüüd tõsiselt korra, kas ei peaks juba Lätit tegema ja tuimalt lihtsalt kõik kinni panema? Delfist:"Esmaspäevast võetakse haiglasse vaid need, kes vajavad vältimatut arstiabi. See on viimane abinõu enne erakorralise ravi piiramist "
    Tore, et sa oma elustiili lühidalt kokku võtsid. Aga teemasse ka. Mingi asjapulk siin paar lehte tagasi, lõustaraamatus kirjutas, pika artikli. Kaks tähelepanekut.
    1)Piirangute sedamisega venitatakse. Miks?
    2) Vaktsineerimine toimub ainult selleks, et haiglaid mitte üle koormata. Kuhu see imuunsuse jutt jäi? Mis siis kui kõik on vaktsineeritud aga haiglad endiselt üle ajavad?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Debiilik olemine, ei ole vaade, see on elustiil. Aga kui nüüd tõsiselt korra, kas ei peaks juba Lätit tegema ja tuimalt lihtsalt kõik kinni panema? Delfist:"Esmaspäevast võetakse haiglasse vaid need, kes vajavad vältimatut arstiabi. See on viimane abinõu enne erakorralise ravi piiramist "
    Selline suhtumine just probleemi süvendab.
    Kas üks abinöu ei vöiks olla nende meditsiinitöötajate tagasi kutsumine, kes vahepeal vaktsineerimata jätmise pärast minema saadeti?

Leave a comment:

• käbi
    replied

Leave a comment:

• kaala
    replied
    No meil just oli ajalehepealkirjas, et 25% rahvast pole normaalsed inimesed ja imestatakse miks see grupp inimesi infot mujalt leiab. Sellepärast leiabki, et neid ignoreeritakse, nende vaateid ei ole suures meedias esindatud. Üksikuid näiteid vöib muidugi tuua, aga üldiselt käib ikkagi full kottimine

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Kui sa oled vaktsiinivastane või nende inimeste mõtete pooldaja, siis olgu nii. Hukka ei mõista. Kui sa ei ole, siis ma hästi ei saa aru, miks meil on vaja sellist abstraktset mõistukõnet pidada.
    ma lihtsalt (võibolla ehk naiivsena) usun et keskmine hetkel vaktsineerimata inimene ei ole by default lamemaalane ja 5G vaid lihtsalt veidi inforuumis eksinud. Ma ei usu et kogu selles asjas on üks kindel tõde mida tohib esitada delfi esilehel ja kõik muu koligu objektiivi (kus see ära korjatud artikkel üles visatud ka on, aint seekord ilma Fischeri kommentaarita). The way I see it siis hoida seda asja delfis üleval koos teadusnõukoja vms kommentaaridega aitab palju kõvemini objektiivi sugustest kohtadest eemale hoida ja võtta vähemalt ära argument et peavoolumeedia ei kajasta neid teemasid.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    P.s. Mõnu, sa pead aru saama sellest, et kui sul on voli kirjutada stiilis: "avalik sektor ei tule kommunikatsiooniga toime" (pehmelt öeldes ja lambinäitena), laiendades ühe asutuse või isiku suutlikkust kogu sektorile, siis on minul ka voli kirjutada, et "neljas võim ei tule kommunikatsiooniga toime" (pehmelt öeldes ja lambinäitena).

See, et sina oled neljanda võimugas isiklikult seotud, ei anna sulle moral high ground lihtsalt sellepärast, et sa oled selle "tsunfti" liige ja tead taustsüsteemi paremini. Selle loogika järgi oled täpselt sama fallacy ohver, mis mina. Ja nüüd olukorras, kus keegi kirjutab, et "avalikus sektoris töötavad türapead", ma üritan ise vähemalt mitte liigselt isiklikult seda võtta. Soovitan sulle täpselt sama edaspidi. Sest see ei ole nii isiklikult laetud teema kui sa arvad. Ja kui ma kirjutan täpse artikli osas või viite konkreetsele ajakirjale, siis see on aus ja kõige õigem kliendi tagasiside Klient on kuningas!
    Sul läheb nüüd jälle full retardi, aga ma ei viitsi täna.

Leave a comment:

Working...
X