Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Fc.
    replied
    Olen viimasel ajal mitmeid mõtteid veeretanud. Kindlasti on järgmised mõttekäigud ebapopulaarsed.
    Mulle isiklikult tundub, et me peaksimegi ühiskonna paariks kuuks lukku panema. Korralikult reglementeeritult. Mis , kus, miks jne.
    Tunnen küll, et üks korralik ajamaha võtmine kuluks kõikidele süsteemidele ära.
    Ma ise saaks tööasjadega joonde ennem hulluks minemist. Oleks aega kvaliteetsemalt aega veeta laste ja elukaaslasega jne.

Teise mõttena olen mõelnud. Vb mul ongi siis sitt õnn. Kui ma kiirabi oodates ära suren, kuna neil on muud tegemist. (kuigi ma olen kõiki seadusi järginud. Vaktsineeritud, hoian distantsi, kannan maski) Sellepärast, et mul pole kunagi kiirabi reaalselt vaja läinud. Ja nüüd tekib vajadus, keset kõige suuremat kriisi....

Kolmandaks.
    Vb peavadki kõik vaktsiini vastased ära surema. Looduslik valik? Või ma ei tea..

Lihtsalt mõtted.
    Ärge näkku lööge.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Lukašenko andis teada, et koroona on vähiravim. Peaks kah miitingule end homme vedama siis, kuid kardan delfi piltidele jääda :/

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    Minu arust on hetkel pandeemia ja vaktsiinivastased suht kindla eluala esindajad- kinnisvaramaaklerid, esoteerikud, tantraviljelejad, joogatajad, lifecoachid-motivatsioonigurud, vandenõuteoreetikud
    Sarnasel suunal tegin eile toidupoes tähelepaneku, et 95% oli muidu maski ette saanud, aga puuvilja/juurvilja sektsioonis oli see ~50%.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    liiga palju Lolle

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Minu arust on hetkel pandeemia ja vaktsiinivastased suht kindla eluala esindajad- kinnisvaramaaklerid, esoteerikud, tantraviljelejad, joogatajad, lifecoachid-motivatsioonigurud, vandenõuteoreetikud
    Minu sample size on 2 facebooki fiidis. Üks neist on väidetavalt vaxitud aga talle meeldib jaurata. Teine on 'jõusaali jõmm'. Mõlemad on tundub väga madala IQga. Mõlemad jauravad ka EKRE teemadel.
    Üks neist on suht kindlasti ka nooruses kõik oma ajurakkud igast vähegi võimaliku ainega hävitada proovinud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Et siis Batman ka?

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Heremi võiks vaktsineerimise projektijuhiks määrata. Tundub selline no bullshit vend.

kõigi alade spetsialist traktorist-günekoloog tõmbleb pigem seinast seina,
    vaktsineerimata 2% ajateenijad olid ju veel hiljuti väeteenistusest vabastatud

Mario Kadastik võtab asjad pulkadeks laiali ja annab mõista kui v****s me oleme. Lisaks kordab üle vaktsiinide põhimõtte. Soovitan lugeda.

https://www.facebook.com/photo?fbid=...50207436021543
    ülevaade hetkeolukorrast, kus midagi uut nagu ei ole,
    vaktsineerimata inimesteni ei pruugi see jõudagi

ja süstitute suunas ka ebamäärane hoiatus, et tegite küll kõik täpselt nii nagu vaja ja üritusel osalevad vaid 100% kaitsepoogitud, kes suudavad seda ka tõestada,
    aga ikkagi võib talvel kõik kinni minna, igaks juhuks

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Nii üldistada ei saa, tegelikult jaotub see seltskond suures osas kaheks:
    1) väga väike seltskond, kes ongi peast uhuud, nende hulgas on tõesti päris palju neid, keda sa mainid
    2) suurem hulk inimesi, väga erinevatest eluvaldkondadest, kes on sattunud vale kommunikatsiooni ohvriks (sots-meedia, tuttavad, perekonnaliikmed).

Leave a comment:

• kaala
    replied
    See ainult tundub sulle

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    hea lugemine oli. Huvitav kas näiteks 10 aastat tagasi oleks samasugune polariseeritus olnud, või on see viimase kümnendi jooksul toimunud pidevate vastandumiste immigratsiooni, poliitiliste ja sotsiaalsete vaadete jm puhul mille kulminatsioon on nüüd see et haiglasüsteem kokku kukkumas.
    Negatiivsust ja pahameelt on liiga palju. Lolle ka. Interneti ja sotsiaalmeedia võidukõik. Pettumine poliitkultuuris jne.
    Eks sellest saab ülikoolis lõputöid kirjutada.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Mario Kadastik võtab asjad pulkadeks laiali ja annab mõista kui v****s me oleme. Lisaks kordab üle vaktsiinide põhimõtte. Soovitan lugeda.

hea lugemine oli. Huvitav kas näiteks 10 aastat tagasi oleks samasugune polariseeritus olnud, või on see viimase kümnendi jooksul toimunud pidevate vastandumiste immigratsiooni, poliitiliste ja sotsiaalsete vaadete jm puhul mille kulminatsioon on nüüd see et haiglasüsteem kokku kukkumas.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kas selle aasta jõulud ja aastavahetus tulevad samaväärsete piirangutega kui eelmine aasta või rangematega?

Leave a comment:

• Pints
    replied

Hea lugemine, tänud jagamast.

Leave a comment:

• Rudy
    replied

Leave a comment:

Working...
X