Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Jah, paneme need Eesti soolapuhujad vangi, aga arvate, et meil on siin Eestis sisevõrk või? Parem jäägu see raha meie majandusse kui mujale.
-
Tegu on ju puhtakujulise kelmusega nende inimeste puhul, mis siin autoritaarset on? Politsei võiks lõpuks tegeleda lihtsalt nendega.
Mis mu liberaalne pool on muidu? Et absoluutselt tülgastava olekuga nartsissistlik 3 klassi hariduse jutuga oranz mees mind oksele ajab ja Euroopas populismi lõkkele tule andis, sest tõde pole enam tähtis? Ma olin tegelikult parempoolne, aga neid piire on nihutatud väravajoonelt parklasse kuidagi viimase 5 aastaga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi toeta absoluutselt ühtegi soolapuhujat, aga kuidas liberaalset maailmavaadet omav inimene autoritaarset korda toetab ma aru ei saa.
ehk ei näe midagi autoritaarset selles kui sellised inimesed korraks kongi pandaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustmkm, siis oli valeinfoga manipuleerimine riigikord, mitte paha asi
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKas meil mitte umbes selline riigikord alles polnud hiljaaegu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustTegelikult tuleks igasugused pebred ja muidu retardid vangi panna korraks valeinfoga manipuleerimise eest oma veidrate produktide müügi jaoks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPaistab, et mitte, sest raiutakse ikka veel, et 80/20. Inimese aju toimib teisti - sissetallatud mõttemustrit on keeruline lahti arutada.
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusthttps://www.err.ee/1608322430/andero...ga-veel-kauaks
Liigne keskendumine ühele asjale lõppeb läbipõlemisega.
Vaatasin järgi kohe, millega tegeleb
Neli webinari on see aasta juba tehtud erinevatel teemadel nagu:
1) Suur Ärkamisaeg & Veel Suurem Pettus
2) Elus/Surnud Sümbolism ja Geomeetria
3) Muinasjutulised Rassid/Inimkonna Ajalugu - Kust oled pärit Sina?
4) Harmooniline Suhe Iseenda Suhtumiste & Vastutustega
20 euri igaühele webinari sisseost.
Leave a comment:
-
Liigne keskendumine ühele asjale lõppeb läbipõlemisega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustNo aga Rein tegi niisama nalja ju...
Julgen väita, et kui purgeenius laseks end vaktsineerida, siis kamm bäkk linnameeskonnas üle 13 aasta oleks garanteeritud. Ise ta ilmselt seda ei usuks, sest tema usub seda mida naised saunas räägivad.
Leave a comment:
-
No aga Rein tegi niisama nalja ju...
Leave a comment:
-
what the fuck kaala, mine jookse, võta kõik saaremaa lapsed enda varju alla ja jookske kogu eestimaa läbi, keegi sind ei keela ju
nagu reaaalselt tuli selline obesity kasv juurde sellepärast, et kohalikus gümnaasiumis treadmillil ei saanud ilma passita joosta või mida sa öelda tahtsid????
Leave a comment:
-
Vaktsiin annab füüsilise vormi vöi mida?
"Obesity of U.S. children increased among 5- through 11-year-olds from 36.2% to 45.7% during the pandemic"
Keegi nagu sellest ei räägi, et vöiks liikuda ja trenni teha ning mitte paksuks süüa. Kevadel oli veel stats, et 78% haiglasolijatest ülekaalulised
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa tegin eelmine nädal füüsilised testid ära, hoolimata sellest, et olin 2 kuud vigastatud ja trenni teha ei saanud. Eelnevatel aastatel olen pidanud nende jaoks ikka kõvasti treenima.
Julgen väita, et see on kõik tänu kevadel tehtud vaktsiinidele ja julgustan ennast kõiki vaktsineerima.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustMul suri 2 aastat tagasi 60ne väga heas vormis naabrimees ära. Ilmselt oli süüdi vaktsiin.
Julgen väita, et see on kõik tänu kevadel tehtud vaktsiinidele ja julgustan ennast kõiki vaktsineerima.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: