Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Kremlimeelsed Mart Helmele: teeme siis koostööd? Mart Helme kremlimeelsetele: jah!

Hakka või uskuma neid jutte, mis kunagi vanema Helme kohta liikusid, kui ta Venemaal toimetas.
    EKRE lihtsalt on juba mõnda aega haistnud võimalust venekeelse valijaskonna juures, kuna keskerakond Ratase juhtimisel pole enam sama mis Savisaare all. Kuna tegu on sarnaselt Savisaare Keskile erakonnaga, mis on üles ehitatud vastandumise põhimõttele, ühisosa on päris palju, siis on üpris mõistlik seda sihtgruppi kõnetada. Jääb vaid loota, et valijate mälu päris lühike ei ole ja äkki mõni EKRE valija saab ka aru kui põhimõttelageda seltskonnaga tegu on ja läheb valib Isamaad nt.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Kremlimeelsed Mart Helmele: teeme siis koostööd? Mart Helme kremlimeelsetele: jah!

Hakka või uskuma neid jutte, mis kunagi vanema Helme kohta liikusid, kui ta Venemaal toimetas.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
    Ma pole kuulnud ühestki riigist, mis oleks suutnud jääda deltatüve vabaks oaasiks teiste nakatunud riikide keskel. Võib-olla polegi mõistlik tuuleveskitega võidelda, sest demokraatlikku riiki ju täiesti kinni nagunii ei pane.
    Ma juglen pakkuda, et kõige ohtlikum koht viiruse arenguks on ühistransport ja sellega kaasnev (nii riigis sees, kui vahel), sest sealt arenevat levikut on keeruline hinnata (hindame pigem seda, mis järgneb - et suurim viiruse arenemise koht on töökoht, perekond).
    Kuna ma ise pole nüüd reisinud, vaid kuulnud muljeid, siis saadud info põhjal jääb mulje, et antud faasis toimuv on pigem farss.

Esimese lukustuse ajal saanuks teha sammukese edasi ja terve maailma kuuks lukku panna. Nii ehk naa oldi sellele üsna lähedal.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Vandenöusid ikka mitmest klassist, vöiks nendest ka siis rääkida kus töde selgunud. Siis see pole enam muidugi vandenöu. Peale jäävadki totramad. Ka 9/11 ja holokausti ametlike versioonide kahtlejatel on head poindid. USA oli teadlik mis juhtuma hakkab ja vöib neid saamatuses vöi kaasa aitamises süüdistada küll. Holokausti puhul vöib vaielda, et hea lehm mida lüpsta. Suured numbrid on oletuslikud ja keegi poolakate, rumeenlaste ja geide genotsiidist natsi Saksamaal väga ei räägi - on nad ka omad kompensatsioonid saanud?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Miks seal 90% ainult naised jutustavad. Kaala, sina kui naisküsimuste ekspert: mis värk on?
    Tervise teema, seepärast ma arvan

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Jah, chemtrail meenus endale ka ja enne seda tegid vast tööd ning ei olnud aega lollustega tegeleda.

Zeitgeist ja kogu sellest alguse saanud frantsiis. See oli minu meelest esimene interneti teel globaalselt nii edukalt turustatud vandenõu. Loe - umbes selleks ajaks olid ka enamus keskmisest juhmimad lääne inimesed Interwebzi igapäevaselt kasutama hakanud...

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Ma hakkasin mõtlema, et kui 5Gd ja koroonat veel polnud, millega nad siis tegelesid?
    Ärme unusta 4G-d

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kuul ei käidud ja holokausti ei toimunud..

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mujal oli fluoriid vees!

Ja 9/11 sisetöö.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Jah, chemtrail meenus endale ka ja enne seda tegid vast tööd ning ei olnud aega lollustega tegeleda.
    Flat Earth on ka päris pikalt olnud juba

Leave a comment:

• elx
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma hakkasin mõtlema, et kui 5Gd ja koroonat veel polnud, millega nad siis tegelesid?
    Chemtrailid, mms jms shit

Pagulased ja homod ka.

Leave a comment:

• elx
    replied

Leave a comment:

• nonoh
    replied

See on huvitav artikkel.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Miks seal 90% ainult naised jutustavad.
    No oled sa kunagi kuulnud öeldavat, et "mehed saunas rääkisid"? - ei ole ju. M.O.T.T.

Leave a comment:

Working...
X