Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raamatud, lugemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hakkasin Derek Fisheri raamatut lugema ja see on ikka full retard. Algab umbes niimoodi, et tema lapsel diagnoositi kasvaja, seejärel tuleb pikk selgitus, et kuidas nad munarakke viljastasid ja valisid siis kahe lapse saamise. Seejärel soovitati tal lapsel silm välja lõigata, aga siis tuli kõige idiootsem tõdemus "nagu korvpallimängus peab söötma palli mitmele kaasmängijale, mida ma olen ka väljakul kinni pidanud, siis peab seda ka elus tegema ja nii küsisin tuttava käest, kelle ilmselgelt oli jumal mu teele saatnud, teist arvamust ja näe, silm päästetud. Nii kehtib ka korvpallis, et söötke kaaslastele ja ärge minge esimese võimaluse peale". Nagu wuut? Lugesin viis lehekülge ja jäin magama. Loodetavasti on samasuguseid kenjaalsusi veel sees.

Kommentaar

millepärast sa neegri raamatut loed?
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        millepärast sa neegri raamatut loed?
        Nii kasvan ka mina suuremaks.

Kommentaar

Mingi aeg anti Eestis välja sportlaste autobiograafiaid. Sai siis neid ostetud ja loetud. Suured pettumused peaaegu kõik. Peale ühe, mis oli imeline lugemine: "Gretzky" - Wayne Gretzky, Rick Reilly (leitav nt siit: http://vanajahea.ee/PublishedService?pagenr=9&file=&)

Superraamat, tänaseks täiesti kapsaks loetud.

Seetõttu olen ülejäänusid peaaegu alati vältinud, no ei paku midagi.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Stok
            Gunde Svani oma oli ka hea.
            Ma mäletan Gunde Svani raamatust ainult seda, kuidas ta ühel mäel kogemata libastus ja püksi tegi. Tagaajajad ei pidanud igatahes sellist asja väga kaua vastu ja kadusid tagant. Pärast finišit taheti talle neidude poolt pärga pähe panna, aga tüüp tõmbas täisvungiga hotelli edasi.
            Lugesin seda vist 10-aastasena. Siis selline huumor tundus kõige lahedam.

Kommentaar

Muideks Ibra raamatu pdf faili saab "laenutada" siit
              Inglise keeles.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                Mingi aeg anti Eestis välja sportlaste autobiograafiaid. Sai siis neid ostetud ja loetud. Suured pettumused peaaegu kõik. Peale ühe, mis oli imeline lugemine: "Gretzky" - Wayne Gretzky, Rick Reilly (leitav nt siit: http://vanajahea.ee/PublishedService?pagenr=9&file=&)

Superraamat, tänaseks täiesti kapsaks loetud.

Seetõttu olen ülejäänusid peaaegu alati vältinud, no ei paku midagi.
                Gretzky puhul kahe käega ja ohtrate peanoogutustega nõus. See on mul vist ainus raamat, mida lausa kaks korda olen pidanud kleeplintidega kokku tõmbama. Aga sellest biograafiate-sarjast julgeksin esile tõsta ka Navratilova teost. Lugeda ca 12-aastasena biseksuaalse "ärahüppaja" elust ja probleemidest oli väga kirgastav ja silmaringi avardanud kogemus.

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
                  Muideks Ibra raamatu pdf faili saab "laenutada" siit
                  Inglise keeles.
                  Naiss (Y), kuigi eelistaks raamatut.

Kommentaar

Naistepäeva puhul soovitaks soojalt Kenderi Iseseisvuspäev n Comeback kombot.
                    Mahe "kui ilma hammasteta paremini imbeb, siis ma keeldun edaspidigi ta hambaravi arveid maksmast"
                    kes veel lugenud pole....

Kommentaar

Raamat nimega "Ajaloo kurikuulsaimad diktaatorid" lugesin hiljuti läbi. Juttu on raamatus Hitlerist, Stalinist, Mao Zedongist, Husseinist, Paul Pot'ist, jne. Kui meeldib lugeda ajaloolisi raamatuid, siis see on päris informatiivne teos. Soovitan.
                      "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

Kommentaar

Algselt postitas R.Madridista Vaata postitust
                        Raamat nimega "Ajaloo kurikuulsaimad diktaatorid" lugesin hiljuti läbi. Juttu on raamatus Hitlerist, Stalinist, Mao Zedongist, Husseinist, Paul Pot'ist, jne. Kui meeldib lugeda ajaloolisi raamatuid, siis see on päris informatiivne teos. Soovitan.
                        õnneks saab isegi selles raamatut lugedes naeru näole
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas R.Madridista Vaata postitust
                          Tundub, et piirdusid siiski esimeste lehekülgedega.
                          "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                            Tundub, et piirdusid siiski esimeste lehekülgedega.
                            Super.

Kommentaar

Derek Fisher straigib jälle:
                              "Olin kolmandas klassis armunud klassiõesse, aga samal ajal armunud ka õpetajasse senjoora Smithi. Juba siis pidin ma läbi käima dilemma, mida kohtab pidevalt ka NBA-s - kas valida kogenud veteran või eelistada kogemusteta rookie't."

Kommentaar

õige mees! ega m*nnil silmi pole
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                                X