Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Transport edasi-tagasi 45min ots (takso). Ehk jah, Nanas jõuad ära käia
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui mul on veeta Bangkoki lennujaamas mingi 8 tundi kahe lennu vahel, siis kas mõtet on minna linna ka või pigem mitte?
    Lisaks see takso ei maksa seal ju midagi. Hiinalinna võib sööma minna küll.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Transport edasi-tagasi 45min ots (takso). Ehk jah, Nanas jõuad ära käia

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui mul on veeta Bangkoki lennujaamas mingi 8 tundi kahe lennu vahel, siis kas mõtet on minna linna ka või pigem mitte?
    sõltub enesekontrollist.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Ma ise ka ei tea veel mida otsin, lihtsalt tahaks uusi kohti näha. Vanas pealinnas pole veel käinud, lähen uurin kindlasti, tänud.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
    Keegi Bangkokis mõnda underground pubi/klubi või muud must see kohta oskab omast kogemusest soovitada?
    Kõik tavalised turismikad, koh san road, ping pong, sky bar jne läbi käidud. Tahaks midagi uut.
    mis sa sealt otsid? Kui mingi spetsiifiline soov siis kõige lihtsam mingi tuktuk venna käest küsida. Viimati jõudsime mingisse urkasse kus alguses oli ping-pong show ja lõpus tehti lava peal kogu kamasutra õpik läbi.

Sukhumvit läbi käidud? Seal igasugused massaazi ja arstitädid kes su eest hoolitsevad.

Kui peale möllu muu ka huvitab, siis turule mine kindlasti. Kui aega ja viitsimist siis käi vanas pealinas ära https://et.wikipedia.org/wiki/Ayutthaya

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Keegi Bangkokis mõnda underground pubi/klubi või muud must see kohta oskab omast kogemusest soovitada?
    Kõik tavalised turismikad, koh san road, ping pong, sky bar jne läbi käidud. Tahaks midagi uut.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Käidud, nähtud, nauditud. Tänud Praha tippide eest. Praha Beer Museum-i pubi tasus käimist, lausa kaks päeva järjest. Martin Matuška pruulikoja õlu oli üle prahi. Sel nädalal oli selleks http://www.pivovarmatuska.cz/en/nase...ta_raketa.html . Kui muidu mulle sellised moosiveed ei meeldi siis selle puhul, vaatamata aroomile ja maitsele, jõid sa ikka õlut.
    Õlle hind kõikus 35 - 90 (hotelli baaris) kroonini. Raekoja kõrval olevas pubis maksis toop 38 krooni ja coca cola 39. Praed olid suured ja maksid ca 6-7 euri, oli ka kallimaid loomulikult. Võrreldes Brnoga on Praha siiski kallim.
    Linn oli ilus ja ilma kevadine! Kel aega ja tahtmist siis soovitan!
    Järgmisena ilmselt Budapesti

Leave a comment:

• Reintz
    replied
    Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
    Kas ma paneks väga mööda, kui ütleks, et Praha ja Riia on väga sarnased linnad?
    Käis endalgi mõte peast läbi minna kevadel Prahasse aga kui tegu oleks lihtsalt Riia kahega, siis valiks vast mingi muu sihtpunkti.
    Praha kõvasti multicultim, õhtul hakkavad murjamid inimesi klubidesse meelitama jms.

E: õlut saab muidugi mõlemas linnas ohtralt lasta

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Käis endalgi mõte peast läbi minna kevadel Prahasse aga kui tegu oleks lihtsalt Riia kahega, siis valiks vast mingi muu sihtpunkti.
    Paned mööda.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    No minu jaoks on Riial ja Prahal vahe sees. Atmosfääril võib mingi sarnasus olla, kuna idablokki kuulunud linnad siiski, aga teha ja vaadata on seal palju rohkem kui Riias.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Kuidas Tsehhis nüüd tubakaseadusega huvitav on? Sai mõned aastad tagasi käidud ja siis oli suitsetamine toidukohtades lubatud. Ehk sööma minek oli mittesuitsetajana veidi keeruline.
    Oli lubatud. Küll mõned kohad ei lubanud ise sees suitsetada.
    Pivovarsky Dumis ei tohtinud minu meelest suitsetada: http://www.pivovarskydum.com/index/index/lang/en

Beer Museumis tohtis: http://praguebeermuseum.com/en/beers-on-tap

Leave a comment:

• elx
    replied
    Kuidas Tsehhis nüüd tubakaseadusega huvitav on? Sai mõned aastad tagasi käidud ja siis oli suitsetamine toidukohtades lubatud. Ehk sööma minek oli mittesuitsetajana veidi keeruline.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Praha, kolm päeva.
    Soovitused?
    OK, me käisime Prahas suvel ja 6 päeva, seega ilmselt natuke teised olud.

Kõigepealt paar fakti.

1. Söögikohad on seal odavamad kui Tallinnas. Õlu on odav. Ja seda suhteliselt igal pool.

2. Tehke endale trammiliiklus selgeks ja kasutage tramme. Põhimõtteliselt saab piletit ka osta, aga suvel ei kohanud ühtegi kontrolöri (ka bussides).

Üks abilink ühistranspordi jaoks: http://mapy.idos.cz/praha/?lng=E&lng=E

Üks abilink ühistranspordi jaoks: http://jizdnirady.idnes.cz/praha/zjr/

3. Praha vanalinn on tegelikult meeletult ilus. Kui ühe päeva kulutada rahulikult ringivaatamisele ning kaasata marsruuti mõned kirikud ja arhitektuursed iludused (et päris sihitult see asi välja ei näeks) ning vahepeal kusagil õlle libistades, saab ühe päeva hästi veedetud.

4. Külastage mõnd jalkamängu, kui nädalavahetusele satute (võimalik, et nädala sees mingid karikad või euromängud). Prahas on 4 jalkaklubi kõrgliigas: Sparta, Slavia, Dukla ja Bohemians. Ilmselt on mingi hokiteema ka seal, vähemalt mina nägin ka jäähalli.

5. Minu meelest sitaks lahe on seal loomaaed. http://www.zoopraha.cz/en

6. No ja siis võite nende "Eiffeli torni" ka külastada, kust avaneb vaade tervele Prahale. Hoiatuseks ütlen, et sinna üles mäkke saab kas eraldi trammiga. Suvel olid tunnised järjekorrad. Jalgsiminek väsitas rõvedalt ära.

7. Veel üks väiksem ülesmäkke minek on sinna lossi juurde. Aga sellest on ka räägitud.

Leave a comment:

Working...
X