Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Felipe
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Suht mõistliku hinnaga. 2 inimest stockholm 310 eur, 2 inimest Oslost 200 eur kokku. Oleks võinud ka hullemini minna.
    Qatariga muidugi veel oma teema. Saatsid mulle voucheri 728 NOK peale, et cash in või tuleviku tarbeks. Aga meeldiv klienditeenindus.

Eks nüüd siis hakkan kindlustusega jaurama, et vähemalt teoorias võiks selle lisakulutuse neilt sisse nõuda.
    Võib olla, et kindlustused ei maksa kinni lennufirma pankroti, uuri seda asja.

Ja need oslo ja stockholmi piletihinnad on küll meeletult kirved. Helsingist täna vaatasin (loomulikult mitte sinu aegadel), siis üks inimene alates 39 euri stockholmi ja oslosse alates 59.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Võibolla on veel keegi samade vedajatega (või ka muudega) reisi planeerinud ning ostnud.

Ühesõnaga 10.11.2015 Tallinn - Stockholm - Doha - BKK
    02.12.2015 BKK- Doha - Oslo - Tallinn
    Tallinna otsad Estonian Air, teised Qatar airways

Kas Estonian Air pani kolm päeva enne väljalendu pildi tasku? Jep, pani küll
    Kas asenduslend on? On.
    Kas pilet ostetud läbi Qatar airwaysi? jep
    Kas Qatar tunnistab seda asenduskompaniid Adria Airwaysi? Eip. Vähemalt täna veel mitte, technical issues, nagu mulle öeldi. Ehk uttivis värk.

Qatrist pakuti kolme varianti - täielik refund, hakka kohe läbi meie partnerite Stockholmi lendama ja siis jõuab vist õigeks ajaks, vaata ise kuidas Stockholmi saad ja pärast Oslost koju.
    OK, ütlesin, et vaatan kas saan piletid ja helsitan siis tagasi )ajasin asju läbi Norra kõnekeskuse, arvasin, et need räägivad OK inglise keelt).
    No saingi iseseisvalt uued piletid. Suht mõistliku hinnaga. 2 inimest stockholm 310 eur, 2 inimest Oslost 200 eur kokku. Oleks võinud ka hullemini minna.
    Qatariga muidugi veel oma teema. Saatsid mulle voucheri 728 NOK peale, et cash in või tuleviku tarbeks. Aga meeldiv klienditeenindus.

Eks nüüd siis hakkan kindlustusega jaurama, et vähemalt teoorias võiks selle lisakulutuse neilt sisse nõuda.

Ehk on abiks neile, kes ka oma reisi Tallinnast peavad lähiajal alustama selle kadunukesega. Sest mul on kahtlane tunne, et kuna Qatar on teises lennundusliidus kui Adria, siis ehk on biif selles, et lihtsamalt ei saanud. Ma ei tea.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Transport palju kirutud weese lennuväljalt düsseldorfi õhtuti? Või eindhoveni

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Seda ka. Kuid vaevalt nad just kõige odavamates kohtades ööbivad..

Leave a comment:

• Kalp
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Keegi siit Californias on käinud? Sai nüüd pikalt mõeldud ja plaanitud. Järgmine aasta minek - San Fransisco - Las Vegas - Los Angeles.

trip.ee-st olen ka piisavalt lugenud ja omajagu infot saanud. Ehk keegi on siit käinud ja oskab miskit põnevat veel soovitada, et mida vältida, mida mitte.
    Vahest saad häid soovitusi,kui vaatad "Kaks kanget Ameerikas"?

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Keegi siit Californias on käinud? Sai nüüd pikalt mõeldud ja plaanitud. Järgmine aasta minek - San Fransisco - Las Vegas - Los Angeles.

trip.ee-st olen ka piisavalt lugenud ja omajagu infot saanud. Ehk keegi on siit käinud ja oskab miskit põnevat veel soovitada, et mida vältida, mida mitte.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Bingo. Tänan.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas kampsun Vaata postitust
    Ega seal palju variante vast polegi. Shuttle buss Charleroi keskusesse ja sealt rongiga Brüsseli. Ajakava jooksis viimati nii, et pidin mõned tunnid varahommikuni ootama, et saaks bussi ja rongi peale. Võib-olla on muutunud midagi. Lennujaama kodukal peaks mingi inf olema transpordifirmade kodulehtedega. Saad edasi uurida sõiduplaane ja klapitada neid. Buss lennujaamas Charleroisse oli vist mingi sümboolne 5€.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    mingi buss sõitis ka. oli mingi 60 eurot vist edasi-tagasi

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Aitümm!

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Olge head ja öelge, reisigurud, kuidas südaöisel oktoobritunnil kõige valutumalt Charleroi lennujaamast Brüsseli kesklinna saab?
    Ega seal palju variante vast polegi. Shuttle buss Charleroi keskusesse ja sealt rongiga Brüsseli. Ajakava jooksis viimati nii, et pidin mõned tunnid varahommikuni ootama, et saaks bussi ja rongi peale. Võib-olla on muutunud midagi. Lennujaama kodukal peaks mingi inf olema transpordifirmade kodulehtedega. Saad edasi uurida sõiduplaane ja klapitada neid. Buss lennujaamas Charleroisse oli vist mingi sümboolne 5€.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Olge head ja öelge, reisigurud, kuidas südaöisel oktoobritunnil kõige valutumalt Charleroi lennujaamast Brüsseli kesklinna saab?

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Sama loogiline oleks bussiga sõites bussijuhile plaksutada, autoga sõites eeldada et su pere plaksutab sulle kui Tallinn-Tartu otsa lõpetasid
    Kui ma väiksem olin, siis oli selline tava küll, et kõik väljujad tänasid bussijuhti (kõndisid bussjuhist mööda ja ütlesid "aitäh!").

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Väga kipuvad lennukites plaksutama venelased.
    Eks nad on harjunud. Lendamine omal maal pole ju kaugeltki sama turvaline kui läänes.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Noh, on plaksutatud ka suvalises Tallinn-Tartu bussis (vähemalt nii on väidetud). Väga kipuvad lennukites plaksutama venelased.
    Järgmine kord, kui bussijuht võtab ette ohtliku manöövri ja reisijad haaravad kramplikult käepidemetest, et kas jõuab nüüd sellest rekkast mööda või mitte, siis võiks ju pärast edukat manöövrit plaksutada. Ma muidugi ei tea millal ma järgmine kord bussiga kaugliinile jõuan.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Millal su tripist kokkuvõte ilmub?
    Hetkel kirjutan blogisse 2 linna kirjutatud 10+st.

Leave a comment:

Working...
X