Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Nojah üks variant ka jääkuubikud joogi sees. Jääd tehakse mingist sitaveest väidetavalt.
-
Olen ainult laudlinadega restoranides söönud, aga sellistes kolmanda maailma riikides on mul alati jama. Marokos olin päeva pikali, eelmine kord siin olles, nüüd siis ka.Algselt postitas cannuman Vaata postitustMida sa sõid siis? Said tänaval mingit solki?
Leave a comment:
-
Oeh, kuna olen Kagu-Aasia igakordse probleemi ehk toidumürgitusega voodis pikali, siis vaatasin enda Berliini reisi pilte ja kui oled veidi filmihuviline, siis on ka filmimuuseum väga lahe. See on üsna uus muuseum, näeb kena välja ja on lahedaid filme-detaile seal ka.Algselt postitas marcello Vaata postitustÖömaja kuhu kanti, et võimalikult vähe ühistransporti kasutada, samas võimalikult palju näha? Hetkel on bronnitud koht loomaaia lähedal ja 3,5 km kaugusel brandenburgi väravast
Muidugi võid käia ka Saksamaa eduka Teise Maailmasõja mälestusteks tehtud kohtades - Pruun väljak, Igavese gaasi mälestusmärk ja Hitleri mausoleumis, aga nende juures on alati ilged järjekorrad.
Leave a comment:
-
No ma loodan ka. Lasen sekretäril sellega tegeleda.Algselt postitas elx Vaata postitustNormaalne reisitõrkekindlustus katabki ka venimisest tekkivad kahjud, ei pea olema "lend tühistati".
Leave a comment:
-
Normaalne reisitõrkekindlustus katabki ka venimisest tekkivad kahjud, ei pea olema "lend tühistati".
Leave a comment:
-
Mul oli tehtud reisikindlustus, mistõttu peaks minema ka selline hilinemine kuluhüvitise alla. Igatahes saatsid nad ise kirja, kus nad pakkusid tühistamise ja raha tagasisaamist. Pileti ostsin enda rahakoti arvelt, kuna tagasisaamine läheb tõenäoliselt aeganõudvaks. Selle arve esitan omakorda kindlustusse, kuna see on minust sõltumatu lisakulu.Algselt postitas zaz Vaata postitustMa oskan lugeda, jah.
Mind huvitaski, et kui reis toimus, siis kuidas sai Agent paberi "lend tühistati" ja raha tagasi. Teistel nähtavasti sellist õnne ei olnud.
Ja ilmselt polnud teistel sellist valu Londonisse jõuda, et nad lõpmatuseni enda lendu ootama jäid. Samal ajal oleks saanud minna nii minumoodi Finnairiga Helkari kaudu või siis EasyJetiga, mis erinevalt RyanAirist suutsid Tallinnas maanduda.
Leave a comment:
-
Ma oskan lugeda, jah.
Mind huvitaski, et kui reis toimus, siis kuidas sai Agent paberi "lend tühistati" ja raha tagasi. Teistel nähtavasti sellist õnne ei olnud.
Leave a comment:
-
Mõnu kirjutas ju, et orgunnis ennast teise lennuki peale. Teised jäid lihtsalt ootama.Algselt postitas zaz Vaata postitustSaid mingi erikohtlemise võrreldes ülejäänud reisijatega?
http://kasulik.delfi.ee/news/uudised...ks?id=73456899
Leave a comment:
-
Said mingi erikohtlemise võrreldes ülejäänud reisijatega?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui ma oleks jäänud Tallinna Ryanairi ootama, siis oleksin ma kõigest ilma jäänud, kuna lend tühistati täielikult, piletiraha maksti tagasi ja ma poleks mingi nipiga järgmistele lendudele jõudnud.
Leave a comment:
-
Einoh, mul oligi nii, et järgmine päev läks lend, maandusin Tais, jalutasin kioskisse ja võtsin sealtsamast kioskist järgmisele vajalikule sihtkohale lennu. Oli kallim kui algne, kuid plekiti kinni kenasti. Sinus sisuliselt sama jutt, kuid võtsid Tallinnast uue, see läheb hiljem siis tagasimaksmisele.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on kindlustus olemas küll. Lihtsalt asjaga on see jama, et Euroopa Komisjon tahab, et ma käiksin jaanuarikuus ära, mistõttu on ajapiirang üsnagi üleval.
Leave a comment:
-
Mul on kindlustus olemas küll. Lihtsalt asjaga on see jama, et Euroopa Komisjon tahab, et ma käiksin jaanuarikuus ära, mistõttu on ajapiirang üsnagi üleval.Algselt postitas Martin Vaata postitustMul on Taiga korra nii olnud, Soomes kukkus lennukil mootor küljest või midagi ja seega lükkusid kõik lennud. Pärast plekiti uued piletid kenasti kinni.
Kindlasti soovitan alati võtta, isegi haiguse katavad ära,kui endal miskit juhtub (tädil oli nii).
Leave a comment:
-
Mul on Taiga korra nii olnud, Soomes kukkus lennukil mootor küljest või midagi ja seega lükkusid kõik lennud. Pärast plekiti uued piletid kenasti kinni.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa pole päris kindel, et kuis see toimib. See oleks siis üsna tõenäoline olnud, et reis oleks edasi lükkunud, hotellibroneeringud pekki läind ja üleüldse.
Kindlasti soovitan alati võtta, isegi haiguse katavad ära,kui endal miskit juhtub (tädil oli nii).
Leave a comment:
-
Ma pole päris kindel, et kuis see toimib. See oleks siis üsna tõenäoline olnud, et reis oleks edasi lükkunud, hotellibroneeringud pekki läind ja üleüldse.Algselt postitas Martin Vaata postitustReisitõrge?
Leave a comment:
-
Reisitõrge?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜhesõnaga olen nüüd Londonis. Kui ma oleks jäänud Tallinna Ryanairi ootama, siis oleksin ma kõigest ilma jäänud, kuna lend tühistati täielikult, piletiraha maksti tagasi ja ma poleks mingi nipiga järgmistele lendudele jõudnud. Esimene selline kogemus ja üsna ehmatav.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: