Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• bubbles
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Kuhu lend läheb? Me käisime paar suve tagasi 2 nädalat nii, et olime esimese nädala Pula kandis ja trippisime seal poolsaarel ringi ja siis teine majutus oli Spliti lähedal ja 1 päeva siis sõitsime hommikust õhtuni mööda seda rannikut. Seal on üldjoontes väga kena, Zadarist tasub läbi käia ja ka saared on kenad.
    Tallinnast autoga.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Kuhu lend läheb? Me käisime paar suve tagasi 2 nädalat nii, et olime esimese nädala Pula kandis ja trippisime seal poolsaarel ringi ja siis teine majutus oli Spliti lähedal ja 1 päeva siis sõitsime hommikust õhtuni mööda seda rannikut. Seal on üldjoontes väga kena, Zadarist tasub läbi käia ja ka saared on kenad.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Nii, jaanipäeval on plaan roadtrip Tallinnast Horvaatiasse. Plaan olla kohapeal mingi 5 päeva. Mis marsuuti soovitaksite rannikul? Dubronvikusse vist täitsa sõita välja ei hakka sõitma.

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Riias töötab Taxify väga kenasti.
    Olin ise Riias nädalavahetusel ja tõepoolest nii on. Tellisin Olimpia Rimi (seal on üle rahvastatud sports direct) juurde takso ning mind võttis peale taksist nimega Eriks. Kui küsisin vene keeles, kuidas Taxify siin toimib ja kui palju kliente ta päevas saab, siis ta ütles, et vene keelt ei räägi, kui küsisin inglise keeles siis ta vastas "Yes Taxify is not old It is in 50 taximeters." Rohkem me peale aitäh ja head aega midagi rohkem ei rääkinud.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Kui nii siis väga timm (Y)

Ei mõelnud selle peale üldse.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Küprosel oli suht lõbus minna mingi kella 5le lennule. Kodutöö oli tegemata ning alles reisil olles mõtlesime, et kuidas me lennujaama saame (lennujaam linnast ikka mõned kilomeetrid väljas). Pool tundi sai inimtühjas linnas ringi seigeldud ning taksot otsitud. Lõpuks leidsime takso, 40 eurot oli tõsiasi ning lennujaama jõudsime suht minuti pealt

Rongidega oli Itaalias fun kogemus. Roomas keskjaam ja siis üks väiksem jaam (Termini - Tiburtina) nagu meil Balti jaam ja Tallinn-Väike. Minnes Rooma oli lõpp-peatus Termini. Roomast lahkudes läksime ka Terminisse ja kohapeal avastasime, et pileti peal Tiburtina kirjas Kotid/kohvrid selga ja mingi 3-4 kilomeetrit pidime jooksma, sest 20 minutit oli rongini aega. Jõudsime õigeks ajaks õnneks ning saime nautida terve öö rongisõitu.

Nüüd märtsis minek Saksamaale alustades Riiast. Öösel kell 3 jõuab buss Riia bussijaama ning lend väljub hommikul 10.30 aeg ehk palju ootamist ees. Loodan, et leian ruttu kuskilt mingi takso lennujaama, sest öises Riias veidike kõle üksi kõmpida. Tagasitulek lihtsam. Riia lennujaamast läheb otse buss Tallinna. Paar tundi ooteaeg ainult.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Mina olen Tšehhi lennujaamas maganud. Kuradi "mõnusatel" metallpinkidel ja seljakott pea all. Oli tagasilend ja taskus vaid eurosendid, röövimist ei pidanud kartma. Telefon oli ka juust aga kotis olevatest ingliskeelsetest jalka Magazinedest oleks küll kahju olnud.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Pidid ise midagi juurde ka taguma või plekiti kõik sinu eest lennufirma poolt kinni?

Leave a comment:

• jyriöö
    replied
    Kui siin juba toredate lennutrippide meenutamiseks läks. Enda parim kogemus Euroopas toimus mõned head aastad tagasi ja oli oma olemuselt üsna lihtne. Ideaalis oli eeskavas Eesti Õhu otselend Amsterdamist Tallinnasse. Muude asjaolude tõttu olin lennujaamas 3-4 tundi enne väljumist, kus tablool tervitas mind teade, et antud lend on tühistatud. Abivalmis tädi kuulas mu jutu ära, klõbistas natuke klahvidega ning edastas naerusuiselt rõõmusõnumi - saame sind peatselt väljuvale Oslo lennule, sealtkaudu jõuad Tallinnasse isegi varem kui su algse otselennuga. No tubli on. Paraku hilines aga väljalend ning lisaks möllas Norras lumetorm, mistõttu tuli enne maandumist teha auringe linna kohal. Juba seal tiirutades sai selgeks, et jätkulennule nii ei jõua. Mis seal ikka. Järgmine abivalmis tädi leti taga oli samuti positiivne - Stockholmi kaudu oled ikka hilisõhtuks kodus. Lumetorm samas möllas väljas endise hooga ja ma ise ei kippunud tädi optimismi jagama. Mis, nagu selgus, oli õigustatud, kuna start arusaadavatel põhjustel viibis ning ümberistumisaeg Stockholmis polnud just pikk. Arlandas oli veel lootust, kuid peale tagasihoidlikku spurti mööda terminali jõudsin värava juurde hetkeks, kui lennukit pukseerima hakati. Nahui. Sel hetkel olin juba leppinud, et enne hommikut koju ei jõua, kuid abivalmis tädi leti taga teatas enne hotelli otsima hakkamist, et näe, Helsingi lennule algab just pardaleminek, sealt jõuad veel viimasele Tallinna otsale. Jookse nüüd vutt-vutt sinna terminali, ma helistan väravasse ja ütlen, et nad su ära ootaksid. No selge. Igatahes suhteliselt inimtühjas Helsingi lennujaamas tervitas mind esimese asjana personaalne kutse läbi kõigi kõlarite, et härra jyriöö, palun kiirustage väravasse see-ja-see, kus mind ootas ees juba bussitäis eriti kurjade nägudega kojusõitu ootavaid tegelasi. Nagu mina olnuks hilinemises süüdi, raisk. Igatahes Amsterdam-Tallinn asemel õnnestus läbida Amsterdam-Oslo-Stockholm-Helsingi-Tallinn marsruut. Greit saksess.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Minu lemmikreisiretked:
    * 22 tundi Bremenis. Käid linnas, loed Michael Jordani raamatut, magad lennujaamas.
    * 14 tundi Bergamo lennujaamas. Vaatad filmi. Kui aku tühjaks saab, siis ronid üle kassaleti ja laed akut. Jood kõrvalkaupsist ostetud proseccot ja sööd sinki.
    * kell 14 astud Manchesteris bussile, jõuad Stanstedi 23 smth ja oled öö otsa üleval, et oodata kell 7 startivat lennukit. Okei, ma mingi hetk läksin kuhugi nurgataha magama ka.
    * 12 tundi Shanghai lennujaamas. Lennujaam oli jummala tühi, wifi super, toolid mugavad. Super. Sellele eelnes mõistagi 14 tundi lendu ühele poole ja järgnes 10 tundi teisele poole.
    * sõidad Hasseltist rongiga Liege'i, sealt rongiga Düsseldorfi, sealt rongiga Weezesse. Avastad, et lennujaama enam ühtegi transporti ei lähe, vaatad linna kaarti, kus lennujaama peal pole, vaid näitab, et kuhu suunda minema pead. Ja nii kõnnid mingi 7 kilti läbi pimeduse lennujaama poole. Lennujaamas on kogu valgus maksimumi peal ja magada ei saa. Lennu ja stardi vahel Hasseltis 12 tundi.
    Haha, see viimane võis küll lahe kogemus olla.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Seutu nimelise pileti pead ostma ehk sellega saad sõita vist mingi 1,5h Helsingis, Espoos ja Vantaal. Kui vaja ainult Helsingis sõita võta "sisäinen" pilet.

Leave a comment:

• z3ro
    replied
    Algselt postitas Felipe Vaata postitust
    Ahjaa unustasin eelnevalt veel mainida, et laeva terminaalist saad automaadist osta kohe pileti mis kehtib nii trammis, kuni raudteejaamani ja sealt edasi ka nii i kui p rongis kuni lennujaamani.Mõlemad rongid lähevad iga kümne minuti tagant.
    kas piletil on mingi eraldi nimi, või missuguse pileti pean soetama?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas kampsun Vaata postitust
    Selliseid ekstreemsusi pole isegi mina teinud. Mina üle 1.5h ooteaega ei kannataks.
    Minu lemmikreisiretked:
    * 22 tundi Bremenis. Käid linnas, loed Michael Jordani raamatut, magad lennujaamas.
    * 14 tundi Bergamo lennujaamas. Vaatad filmi. Kui aku tühjaks saab, siis ronid üle kassaleti ja laed akut. Jood kõrvalkaupsist ostetud proseccot ja sööd sinki.
    * kell 14 astud Manchesteris bussile, jõuad Stanstedi 23 smth ja oled öö otsa üleval, et oodata kell 7 startivat lennukit. Okei, ma mingi hetk läksin kuhugi nurgataha magama ka.
    * 12 tundi Shanghai lennujaamas. Lennujaam oli jummala tühi, wifi super, toolid mugavad. Super. Sellele eelnes mõistagi 14 tundi lendu ühele poole ja järgnes 10 tundi teisele poole.
    * sõidad Hasseltist rongiga Liege'i, sealt rongiga Düsseldorfi, sealt rongiga Weezesse. Avastad, et lennujaama enam ühtegi transporti ei lähe, vaatad linna kaarti, kus lennujaama peal pole, vaid näitab, et kuhu suunda minema pead. Ja nii kõnnid mingi 7 kilti läbi pimeduse lennujaama poole. Lennujaamas on kogu valgus maksimumi peal ja magada ei saa. Lennu ja stardi vahel Hasseltis 12 tundi.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Selliseid ekstreemsusi pole isegi mina teinud. Mina üle 1.5h ooteaega ei kannataks.

Leave a comment:

Working...
X