Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Tais parimaks peaks olema http://www.agoda.com/Algselt postitas julm1 Vaata postitustOskab keegi soovitada mõnd lehekülge, mis aitaks leida head hotelli hea hinnaga Tais ?
Seal suurem valik kui bookingus.
Leave a comment:
-
bookingus vaadatud, seal kallimad hinnad kui nt. hotels.comAlgselt postitas GoldenEagle Vaata postitustBooking.com?
Leave a comment:
-
Booking.com?Algselt postitas julm1 Vaata postitustOskab keegi soovitada mõnd lehekülge, mis aitaks leida head hotelli hea hinnaga Tais ?
Leave a comment:
-
Oskab keegi soovitada mõnd lehekülge, mis aitaks leida head hotelli hea hinnaga Tais ?
Leave a comment:
-
Maitse asi. Isiklikult jälestan suurt osa Aasia köögist. Eriti seda osa, kus igasugu kastmed ja teemad jaburalt magusad on.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustAasia toidud on maailma parimad.
Leave a comment:
-
Tõekomisjon on rääkinud.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustAasia toidud on maailma parimad, olen kõikides kagu aasia riikides söönud tänaval, nurgatagustes kohtades, jne, kordagi pole midagi juhtunud. See vist oleneb igaühe organismist, igatahes soovitan kõigil proovida ja riskida ikkagi enda peal, asi on seda väärt.
Leave a comment:
-
Aasia toidud on maailma parimad, olen kõikides kagu aasia riikides söönud tänaval, nurgatagustes kohtades, jne, kordagi pole midagi juhtunud. See vist oleneb igaühe organismist, igatahes soovitan kõigil proovida ja riskida ikkagi enda peal, asi on seda väärt.
Leave a comment:
-
No ma arvan, et mul on lihtsalt olukord alati selline seal, et igasugu bakterid surevad koheselt alkomürgitusse.
Leave a comment:
-
Võta siis näpust.Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKurat ma ei ole miskipärast kunagi selle peale tulnudki, et jääd kahtlase pilguga vaadata seal kandis. Juhtunud pole ka õnneks midagi siiani aga eks edaspidi oskan karta.
Mina olen Tais elanud hetkel kaheksa kuu jagu ja jääkuubikud käivad igapäevaselt joogi sisse.
Pigem on asi bakterites. Eurooplase "steriilne" soolestik on teises keskkonnas oma mikrofloora moodustanud ja kui uude keskkonda minna, siis lüüakse kaardimaja kokku. Esimesi kordi elus Bangkokis käies leidsin viisi, kuidas kohalikule bad-ass tänavasöögile lihtsalt kõrvale üks korralik kleepekas juua (loe Coca Cola) ja minu jaoks oli tal piisavalt keemialaborit sees, et järgmise 15minuti jooksul mitte liiga vedelas olekus 3D-printimine ei moodustuks.
Aga nagu ikka - eks inimesi on erinevaid. Nüüd haukan siin Thai Spicy sööke kohalikes kohtades ja enam ei teki higimulli ega mingid erilist soojatunnet. Ära harjunud.
Selline oli ühe teismelise lugu aastal 2016.
Leave a comment:
-
Kurat ma ei ole miskipärast kunagi selle peale tulnudki, et jääd kahtlase pilguga vaadata seal kandis. Juhtunud pole ka õnneks midagi siiani aga eks edaspidi oskan karta.
Leave a comment:
-
Mul ühes Bangkoki pandi õlle sisse jääkuubik. Ma koukisin selle välja, kui tuldi uuesti klaasi täis valama, siis taheti seda jälle sisse panna. Ma kukkusin siis kisendama ja ei pandud. Aga, noh, Tai on Birmaga võrreldes ikka lust ja lillepidu. Siin ei julge üldse mitte midagi enam süüa. Hommikul sõin arbuusi ja eile kartulikrõpse ja koolat. Ühtegi aasia toitu ei taha ilmselt sada aastat puutuda.Algselt postitas cannuman Vaata postitustNojah üks variant ka jääkuubikud joogi sees. Jääd tehakse mingist sitaveest väidetavalt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: