Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Autolaenutuse kohta ei oska kommenteerida, aga teemakse vist ei olnud 3a tagasi või kui olid, siis mingi sümboolne summa nagu 2€ vms. Suured maanteed on väga korralikud, tunnelitega läbi mägede jne, aga GPSi pimesi usaldada ei tasu, võib mingile väga hullule mägiteele sõitma sattuda, mille ääres on iga paari kilomeetri tagant rist ja küünlad. Kõige toredam elamus oli kui ühel sellisel tuli buss ka veel vastu(mind tõsiselt huvitab, kuidas sellisel teel on üldse võimalik bussiga sõita), õnneks oli tolles kohas ühel pool teed kalju asemel natuke metsa ja sai sinna bussi eest ära põigata korraks.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPlaan on augustis Horvaatias olla ning võtta rendiauto, et liikuda suunal Rijeka-->Zagreb-->Zadar-->Split.
Kas on soovitusi rendiauto firmade kohta? Kuidas teeolud muidu on? On mingid teemaksud? Kuidas politsei ja iikluskultuur muidu?
Leave a comment:
-
Plaan on augustis Horvaatias olla ning võtta rendiauto, et liikuda suunal Rijeka-->Zagreb-->Zadar-->Split.
Kas on soovitusi rendiauto firmade kohta? Kuidas teeolud muidu on? On mingid teemaksud? Kuidas politsei ja iikluskultuur muidu?
Leave a comment:
-
Tegelikult polnud. Aga üldiselt peaks seal maruodav olema ka see asi, kuna majanduskriisiga kärbiti robustselt kultuuri- ja haridustöötajate arvu, kus töötas valdavalt madalamapalgalisi ehk siis naisi. Mis viis väidetavalt prostituutide keskmise haridustaseme väga kõrgeks, aga hinnad viis kuhugi 15 euroni korra eest.Algselt postitas Tanel Vaata postitustKas kaks lauset on omavahel seotud?
Leave a comment:
-
Kas kaks lauset on omavahel seotud?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHea kogemus. Ilus ilm, hästi toimiv ühistransport. Huvitavad linnaosad, sest minu teine peatuskoht oli küll täiesti kesklinnas ja aknast avanes vaade Pantheonile. Aga kui uksest välja läksid, siis narkarid süstisid ja pea iga ukse juures oli valge laternake (lõbukas). Aga hinnad olid soodsad ja üleüldine mulje jäi hea. Turistikates ma kusjuures ei käinudki.Et nädala olin, aga ühtegi suveniiri ega erilisi varemeid ei vaadanud. Samas käisin Pireuses (imeline kalarestoran oli seal ja üleüldse oli lahe koht ja staadion oli ka tore). Siis otsisin Panathinaikose staadioni üles. Siis käisin Ateena olümpiamängude staadionil (see esimene olümpiastaadion). Siis käisin kuskil rannas (nägi paljaid tisse, win). Et tore ja läheks veel. Lisaks oli kasutusel taxify või uber, mis muutis liikumise väga mõnusaks.
Leave a comment:
-
Holokaustimuuseum on kena. Siis on seal üks kuulus hipsterite linnaosa, mis on nagu meie kalamaja, aga veidi ehedam. Ja siis on Vilnius lihtsalt ka odav.Algselt postitas Fc.Olen veebruari lõpus vilniuses.
Ja mul on üks täiesti vaba päev. Reede 23 veebruar. Pole küll kõige glamuursem sihtkoht, ega aastaaeg.
Mida külastada, või vaatama minna jne.
Leave a comment:
-
Lihtsalt naudiAlgselt postitas Fc.Olen veebruari lõpus vilniuses.
Ja mul on üks täiesti vaba päev. Reede 23 veebruar. Pole küll kõige glamuursem sihtkoht, ega aastaaeg.
Mida külastada, või vaatama minna jne.
Leave a comment:
-
Miskit 10 aastat tagasi elas mu klassiõde vahetusõpilasena Kolumbias. Ma 100%liselt kogu juttu ei mäleta ja kontakteeruda temaga ei viitsi, aga turvariskide jutt pidi tema meelest bullshit olema. Ainuke risk oli tema kui blondi naise jaoks liialt pealetükkiv pereisa.Algselt postitas erxu Vaata postitustKeegi Kolumbias on käinud? Millal on parim aeg külastamiseks, kuskil detsember - märts? Kas kahe nädalaga enam-vähem saab hakkama seal ja näeb nii mõndagi?
Kuidas on lood turvalisusega? Ei ootagi üliturvalist keskkonda, pisike adrenaliin on teretulnud.
Leave a comment:
-
Miskipärast see narkarite jutt ei üllatagi. Ühes reisiajakirjas intervjuueeriti ühte kohalikku, kes imestas, et Ateena veel hullem ghetto pole kuna majanduskriis keeras kõik päris persse seal ning pagulasi peaks ka kümneid tuhandeid olema jne.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHea kogemus. Ilus ilm, hästi toimiv ühistransport. Huvitavad linnaosad, sest minu teine peatuskoht oli küll täiesti kesklinnas ja aknast avanes vaade Pantheonile. Aga kui uksest välja läksid, siis narkarid süstisid ja pea iga ukse juures oli valge laternake (lõbukas). Aga hinnad olid soodsad ja üleüldine mulje jäi hea. Turistikates ma kusjuures ei käinudki. Et nädala olin, aga ühtegi suveniiri ega erilisi varemeid ei vaadanud. Samas käisin Pireuses (imeline kalarestoran oli seal ja üleüldse oli lahe koht ja staadion oli ka tore). Siis otsisin Panathinaikose staadioni üles. Siis käisin Ateena olümpiamängude staadionil (see esimene olümpiastaadion). Siis käisin kuskil rannas (nägi paljaid tisse, win). Et tore ja läheks veel. Lisaks oli kasutusel taxify või uber, mis muutis liikumise väga mõnusaks.
Kui nüüd otsisin kesklinnast hotelli, siis reklaamides on jõhkrad lux pildid ja endal vajus ka kohati karp lahti, et kas sellise raha eest saab sellisesse kohta ööbima minna kesklinnas. Tripadvisori inimeste reaalsed pildid paljastavad aga nii mõndagi. Tekib pigem küsimus, et mis kuradi perseauk räämas aguli motell see veel on?
Otsustasimegi üürida airbnb kaudu ühe ülicooli hipsterliku ühetoalise korteri.
Leave a comment:
-
-
Monastiraki?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga kui uksest välja läksid, siis narkarid süstisid ja pea iga ukse juures oli valge laternake (lõbukas).
Leave a comment:
-
Elamuse saad ka kõige kõrgemalt kätte ja seda isegi kui areen on pooltühi. Üks räuskav ropu suuga fänn leidub igas sektoris tavaliselt. See käis siis Miami American Airlines Arena kohta.Algselt postitas Shaq Vaata postitustEi teagi, kas peaks selle küsimuse suunama pigem NBA, või rumalate küsimuste teemasse aga panen siia, ehk joppab. On siit keegi NBA-d käinud vaatamas. Kui jube vaade sealt kõige kõrgemalt on, kas peaks 100-150 dollarit välja käima, et saada võimalikult ette pilet? Mingeid muid erisusi või probleeme seoses pileti ostmise või mänguga?
Leave a comment:
-
Hea kogemus. Ilus ilm, hästi toimiv ühistransport. Huvitavad linnaosad, sest minu teine peatuskoht oli küll täiesti kesklinnas ja aknast avanes vaade Pantheonile. Aga kui uksest välja läksid, siis narkarid süstisid ja pea iga ukse juures oli valge laternake (lõbukas). Aga hinnad olid soodsad ja üleüldine mulje jäi hea. Turistikates ma kusjuures ei käinudki. Et nädala olin, aga ühtegi suveniiri ega erilisi varemeid ei vaadanud. Samas käisin Pireuses (imeline kalarestoran oli seal ja üleüldse oli lahe koht ja staadion oli ka tore). Siis otsisin Panathinaikose staadioni üles. Siis käisin Ateena olümpiamängude staadionil (see esimene olümpiastaadion). Siis käisin kuskil rannas (nägi paljaid tisse, win). Et tore ja läheks veel. Lisaks oli kasutusel taxify või uber, mis muutis liikumise väga mõnusaks.Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustMis kogemused teil Ateenaga on? Mõtlesin sinna tiirutama minna neljaks päevaks aprillis.
Leave a comment:
-
Ei teagi, kas peaks selle küsimuse suunama pigem NBA, või rumalate küsimuste teemasse aga panen siia, ehk joppab. On siit keegi NBA-d käinud vaatamas. Kui jube vaade sealt kõige kõrgemalt on, kas peaks 100-150 dollarit välja käima, et saada võimalikult ette pilet? Mingeid muid erisusi või probleeme seoses pileti ostmise või mänguga?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: