Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
-
Olen leidnud foorumi romantiku
Ei ma ei lähe, vaatama:
Jaapanis sumot, sest mind see ei kõida, küll aga või minna vaatama näiteks kevadist kirsipuu õitsemist või templit
Ameerika ühendriikides lakrossi, küll aga Yellowstone hiid sekvoiasid või New Yorki pilvelõhkujaid
Indias kriketit, küll aga... ok india ei tõmba niiehknaa
Sildistada inimesi oma eelistuste järgi on nõme.
Sama hea on öelda, et sa oled juhm, et ei pane tais litse, kuna see on ju nii odav ning ladyboyd on osa kultuurist.
Leave a comment:
-
-
-

Ei ma ei lähe, vaatama:
Jaapanis sumot, sest mind see ei kõida, küll aga või minna vaatama näiteks kevadist kirsipuu õitsemist või templit
Ameerika ühendriikides lakrossi, küll aga Yellowstone hiid sekvoiasid või New Yorki pilvelõhkujaid
Indias kriketit, küll aga... ok india ei tõmba niiehknaa
Sildistada inimesi oma eelistuste järgi on nõme.
Sama hea on öelda, et sa oled juhm, et ei pane tais litse, kuna see on ju nii odav ning ladyboyd on osa kultuurist.Leave a comment:
-
Suurepärane võimalus teha retk Pärnu oma " malemängurite" alateadvusse.Leave a comment:
-
See oleks päris vinge spordiala, kus mehed võitleksid külgkorviga mootorrattal, mis mööda ringrada ringi kihutab.Leave a comment:
-
Kui sa lähed sinna riiki kus on seda spordiala aastasadu harrastatud, kus on pikad traditsioonid ja inimesed üle kogu maailma lähevad sinna treeninglaagritesse, siis vähemalt minimaalselt tuleks sellest ka kinni haarata ja näha miks see inimesi võlub. Hasart sealsetel turniiridel kus tribüünidel rohkem inimesi kui Flora kodumängudel sellel hooajal on omaette elamus.
Kaks inimest üksteist kolgivad on suhteliselt juhm väljend, see spordiala on kui malemäng, sa pead ette arvama oma vastase käike, samal ajal ise otsustavalt ründama ja olema füüsiliselt suurepärases vormis. Ega ma ise ka paljudest spordialadest midagi ei arva, aga sellegipoolest olen käinud proovimas, nt külgkorvi motokrossi jne.Leave a comment:
-
Ma olen siis järelikult eriti juhm, kuna mind ei huvita kui kaks inimest teineteist kolgivad. Mis on muidugi eriti kunn välimääraja kriteerium.
Phuket ja Patong, ja miks ma sealt kiiresti suusad teeks-lühidalt-liiga pealetükkiv ja paheline. MIngi hetk haakisime ennast suvalise seltskonna sappa, kes ees käis ja pingpongi mängule ei ütlesid, endal oli sellevõrra rahulikum.
Kui uuesti läheks käiks mööda saari rohkem. Tookord käisin kahel.
MIda soovitan teha-proovisukeldumine. Maksis mingi 3000-3500 bahti (ei mäleta täpselt). 2 x 45 minutit sukeldumist. Ülikunn. Kahjuks ei olnud tol hetkel finantsi päris kursus läbi teha. Aga kui veealune maailm huvi ei paku, siis võib selle raha ka maha süüa, sest toit on hea. Ehki 12 päeval tekkis vastupandamatu pizzaisu.
Vargustest-meil läks ilmselt hästi, sest kuskilt mingit huiamist ei tajunud. Jätsin oma suure seljakoti Patongi hotelli ja ütlesin, et tulen sellele nädalapärast järgi. Läksin, sain kätte.
Ja seda loomaaeda seal ei soovita. Mulle mõjus muserdavalt ja tiigritega Krabi pool PIDAVAT olema nii, et need seal vähe uimastatud. Aga võimalik, et see on linnalegend.
Alkoholist-ämber näppu ja juhei.Leave a comment:
-
Ma pole ise käinud, aga olen kuulnd, et CdG on kõige õudsem lennukas euroopas.Leave a comment:
-
Jep. Kui lend kestab üle 6 tunni, siis on alko piletihinna sees. CdGs pole ise käinud, niiet jätan sellele küsimusele vastamise kellelegi targemale.Leave a comment:
-
Kas Cathay pasificul on aasia lendudel alko pileti hinnas sees? Piletite peal seda infi ei olnud.
Kui on connected flights siis piisab CdG lennujaamas ka 70 minutist, et hong kongi lennu pealt helsinki lennule istuda?Leave a comment:
-
Tubli poiss! Soovitan vaadata laste võitlusi seal ja korralike profivõitlusi suurtel areenidel, seal on vähem äraostetud matše.
Pärnu Poweri ja Garandi kutid olid just Tais, ma eitea kui kauaks nad jäävad aga õhkõrn lootus on ka kedagi eestlastest võistlemas näha.Leave a comment:
-
Good point. Sisuliselt siis 16 päeva, kuna 26. jaanuar jõuan alles kohale. Samas Eestist olen ikkagi 18 päeva ära.
Lähen vaatama. Osaleda ei soovi.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: