Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pelmeenid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• SleepWalking
    replied
    Vastus teemale \'Pelmeenid!\'

Algselt postitas Davids
    Yxi elades on paratamatu selline toit.........mis on t2iega meelep2rane
    oot, sa seda kujutad ette vä? keskmised 16-aastased meil ju ikkagi üksi ei ela ...

Leave a comment:

• Davids
    replied

Yxi elades on paratamatu selline toit.........mis on t2iega meelep2rane
    Meeldib praetult k6ige rohkem!!!! + Hapukoor

Leave a comment:

• IndrekL
    replied

Nii...algselt keedan nats, siis praen 6lis ja hapukoor k6rvale. Super! Parimad pelmeenid on minu arvates Viru keskuses, aga ega ma eriti paljudes kohtades neid s66nud kah pole.

Leave a comment:

• mjkk
    replied

käisin ostsin täna fittibaldi auks neid vilmingu pealinna pelmeene. loo moraal ilma pikema mölata järgmine - ei tasu osta pelmeene seitse tundi enne valmistama hakkamist, kui sul külmkappi käepärast pole. jätke meelde: needsulavadärajasiisonperses.

pole tänu väärt.

Leave a comment:

• rohelineKonn
    replied

tunnen ka kohustust vastata, kuna teatud eluetapil hoidis justnimelt subjectiks olev mind elus. elasin tollal pelgurannas, ning kohalikus venelaste poes oli u 7-10 sorti pelmeene. kõige paremad olid oraanzi sildiga ja topeltkilekotis. igatahes olid need selgelt paremad, kui nt rakvere omad. üleüldse teevad venelased pelmeene eestlastest võrratult paremini.

parim valmistamismenetlus on piimas keetmine ja seejärel oliiviõlis praadimine. peale käib hapukoor ja kõrvale siis soovitavalt jääkülm viin. olen siiski joonud kõrvale ka saku heledat või tomatimahla, millele on lisatud pipart.

aga väljaspool kodu on parimad Troikas, nagu keegi juba täheldas.

Leave a comment:

• 17
    replied

Kohe tulevad köögist praetud pelmeenid!!!!!!

Leave a comment:

• kaala
    replied

tõepoolest.pelmeenid igatmoodi head, sööd sa neid praetud hapukoorega või ilma, ikka head

Leave a comment:

• Mikusiku
    replied

Praetult ja hapukoorega...mmm

Leave a comment:

• budu
    replied

igatpidi hapukoorega

Leave a comment:

• 17
    replied

Pelmentsikud on head nii praetult kui keedetult.Keedetult hapukoorega ja praetult kartuli ning hapukoorega

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied

Mulle meeldivad pelmeenid praetult ketšupi ja majoneesiga. head on sillamäe pelmeenid nende eeliseks on see, et lihtne valmistada ja kiirelt saab
    edit: ma mõtlesin, et pelmeene üldse on hea, mitte ainult sillamäe omi

Leave a comment:

• Udupasun
    replied

Kus sain siiamaani parimaid pelmeene? Riia kesklinnas ühes pelmeenidele spetsialiseerunud uberikus. Suurepärane. Kahjuks pole ammu idanaabrite juurde sattunud, kus võiks seda kogemust pisut tõsisemalt proovile panna.
    Häid pelmeene meeldib süüa keedetult, aga kuna need junnid, mida poest pelmeenide nime all osta saab, heade alla ei liigitu, siis märksa sagedamini söön ma pelmeene praetult. Eelistatult koos hapukoore ja riivitud juustuga.

Leave a comment:

• Noonik
    replied

Algselt postitas lennu

Pelmeenid on väga, väga pahad, ei kõlba koera hänna allagi mitte.
    Mis sul liha ja jahu vastu on :P

Ps! Parimad pelmeenikud on need hästi pisikesed pelmeenid.

Leave a comment:

• lennu
    replied

Pelmeenid on väga, väga pahad, ei kõlba koera hänna allagi mitte.

Leave a comment:

• mjkk
    replied

pelmeenid on mu lemmiktoit. suvel ikka nädalas 3-4 toidukorda ahjus tehtud pelmeene juustu ja hapukoorega on kohustus.

pistad paki meeldivaid pealinna pelmeene keevasse veete, ootad 10 minutit, paned siis mingi asjanduse sees kuuma ahju, riivides enne mõnusa kihi juustu peale. ootad seal ahju ääres 10-15 minutit ja võtad siis välja, kraabid nad taldrikule, külm hapukoor peale ja lased heal maitsta.

nämma. ja wellis sõin ka vanasti pelmeene. päris head olid, ainult et kaunis kallid.

Leave a comment:

Working...
X