Vaiki sa õnnetu! Totaalse tilli heiterina ei saa aru kuidas see malts võib midagi heaks teha!
Ise eelistan keedetult. Vette panen tavaliselt ka 0,5-1 puljongi kuubiku annab mekki juba keemisel. Pärast veidike musta pipart ja soola peale, hapukoor ja värske kurk kõrvale.
Eelistatuim sort Uvic'i Hiinakad.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Eat on ok, suht odav ja ei midagi erilist. Tho, ilmselt odavatest kohtadest tallinna parimLeave a comment:
-
Mõni pelmeenide (kiir)söögikoht ka veel Tallinnas elutseb (mitte vene restoran vms)? Kunagi oli Narva mnt-l mingi koht, kus sai kuivanud pelmeene sisse aetud, aga viimasel ajal pole nagu huvi tundnud enne selle teema taasärkamist.
//juba vist küsiti paar posti tagasi, sorry. Aga vastust siiski pole.
Väike-Karja 3/Sauna 2 seal peaks EAT Cafe asuma, osad inimesed on soovitanud, ise aga pole käinud.Leave a comment:
-
Mõni pelmeenide (kiir)söögikoht ka veel Tallinnas elutseb (mitte vene restoran vms)? Kunagi oli Narva mnt-l mingi koht, kus sai kuivanud pelmeene sisse aetud, aga viimasel ajal pole nagu huvi tundnud enne selle teema taasärkamist.
//juba vist küsiti paar posti tagasi, sorry. Aga vastust siiski pole.Leave a comment:
-
tartus sai/saab näituse tänava hiina restost(iga päev käin mööda, nimi ei ole meelde jäänud).Mulle lihtsalt hapukoor pelmeenide kõrvale üldse ei meeldi, küll aga sobib imehästi mingi kaste, mis mälu järgi sisaldav hapukoort, sibulat, küüslauku, toorest ja hapukurki, võib-olla midagi veel - kõike siis hästi peenikeseks tükeldatult.
Tea, kas käsitsi tehtud pärispelmeene saab ainult hingehinna eest kusagilt Troikast ja Tšaikovskist või mõnest vähemnooblimast kohast ka?
kunagi oli seal igatahes vikerkaare kohvik.Leave a comment:
-
Parimad pelmeenid sain Peipsi äärest mingis külapoest kilekotiga.
Alustuseks potti ja pärast pannile, kõrvale hapukoort cayenne pipraga.
Või siis pelmeenivorm ahjus. Midagi taolist - http://nami-nami.ee/Recipe/View/2356
Peipsi äärest ostsin ka pelmeenide tegemise vormi, nii et olen ka ise neid kodus teinud.
Leave a comment:
-
Mulle lihtsalt hapukoor pelmeenide kõrvale üldse ei meeldi, küll aga sobib imehästi mingi kaste, mis mälu järgi sisaldav hapukoort, sibulat, küüslauku, toorest ja hapukurki, võib-olla midagi veel - kõike siis hästi peenikeseks tükeldatult.
Tea, kas käsitsi tehtud pärispelmeene saab ainult hingehinna eest kusagilt Troikast ja Tšaikovskist või mõnest vähemnooblimast kohast ka?Leave a comment:
-
-
Kellele äädikaga meeldib?
Kastad pelmeeni äädika sisse ja pistad kerre. Ei tohiks olla muidugi superkange äädikasLeave a comment:
-
-
-
-
mu lemmik pohmellitoit on need pelmeenid praetult. head krõmpsud ja värki.

ja pelmeenisupp on ka oosom. sisuliselt ainus supp, mida ma ise viitsin teha ja ei ütleks, et monsterkokk olema peaks.Leave a comment:
-
Mina tegin pelmeene põhiliselt ülikooli ajal. Nüüd nagu ei kutsu väga millegi nii rasvase järgi. Tõsi, kui ma Donetskis EM-i ajal kodumajutust sain, siis kohalik vanaproua Tamara või midagi sarnast tegi ise pelmeene. Need olid väga oossomid.Leave a comment:
-
mina eelistan keeta pelmeene, sest siis ei pea nii palju vaeva nägema. puljongikuubikute ja soolaga, hiljem sinepit ja hapukoort kõrvale.
kuigi kunagi ukrainas käies sain hautatud pelmeene, aga kuidas see käib, pole veel teada saanud.
praadides peab koguaeg kõrval passima, et kõrbema ei läheks, siis saab nagu päris.
ja muidugi õiged monsterkokad suudavad ka pelmeenisuppi teha.
lemmikmarki pole tekkinud, sest ilmselt ei söö liiga tihti pelmusid, või tegelt, liha sisaldus on väga oluline.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: