Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Pelmeen väikse (vähese) tilliga ei ole ju paha? No ja see pelmeenile iseloomulik hais vajab lihtsalt harjumist.
-
...aga Vahur Kersna ültles kuskil tähtsas ajakirjas või lehes hiljuti et eesti naise arvates on eesti mees üks igavene väikse tilliga haisev pelmeen
Nt. Yheksa ütle sa - kas on nii?
Leave a comment:
-
Kulak raisk!Algselt postitas kyps Vaata postitustMa olen seni uskunud loogikat, et mida kallim seda parem.
Leave a comment:
-
need hiinapelmeenid on üleprahi.. ja tudengi omad ka.Algselt postitas kyps Vaata postitustMõlemad pelmeenid on teretulnud. Häid keedetud pelmeene on lihtsalt kergem teha. Kuubik puljongit vette, pelmeenid sisse ja läheb.
Pigem on keetmisest ja praadimisest tähtsam küsimus see, et mis marki pelmeene härrad ja neiud eelistavad. Nüüd nad veel erineva kujuga ja iga kord külmleti ees vaja pikalt nuputada.
Ma olen seni uskunud loogikat, et mida kallim seda parem.
Leave a comment:
-
Mõlemad pelmeenid on teretulnud. Häid keedetud pelmeene on lihtsalt kergem teha. Kuubik puljongit vette, pelmeenid sisse ja läheb.
Pigem on keetmisest ja praadimisest tähtsam küsimus see, et mis marki pelmeene härrad ja neiud eelistavad. Nüüd nad veel erineva kujuga ja iga kord külmleti ees vaja pikalt nuputada.
Ma olen seni uskunud loogikat, et mida kallim seda parem.
Leave a comment:
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustnii ilus tüdruk, aga sööb nii halba kraami
MATSIDAlgselt postitas z3ro Vaata postitustkeedupelmeenid öäkkk
1010
Leave a comment:
-
Kahju, see oli mõnus koht kus sai kiirelt ja odavalt kõhu täis laadida.Algselt postitas dannar Vaata postitustPraegu on võimalik viimaseid päevi külastada kesklinna toredat pelmenitteriat Kuus pelmeeni, mis seejärel oma uksed sulgeb.
Klienditeenindajad olid ainult mingid munad.
Leave a comment:
-
Küll sa tead hästi ikka ,mis on pededele ja mis mitte.. oled ise pede?
Leave a comment:
-
Hiljuti Queeni kontserdil Riias käies ja hiljem kõhukinnitust otsides eksisin ka sinna - väärt kohtAlgselt postitas Raix Vaata postitustKui aga omadega Riias, siis soovitan kindlasti minna Pelmeni XL - priceless koht: http://www.xlpelmeni.lv/menu.html
Leave a comment:
-
Noooo, pelmeene võib sissekütta iga ilmaga ja nii keedetult kui praetult!
Kui aga omadega Riias, siis soovitan kindlasti minna Pelmeni XL - priceless koht: http://www.xlpelmeni.lv/menu.html
Ja siis veel selline uudis - Pelmeenigurmaanid, hõisake: saaremaised pelmeenid on tulekul: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=302129
Leave a comment:
-
Pidin ma üksinda need kõik ära sööma...siiamaani on paha olla, nüüd ei taha enam pikka aega pelmeene.
Leave a comment:
-
Ei ole halb kraam.. hea on ja tervislikum kaa kui praetud kraamAlgselt postitas zaz Vaata postitustnii ilus tüdruk, aga sööb nii halba kraami
Leave a comment:
-
nii ilus tüdruk, aga sööb nii halba kraamiAlgselt postitas Mmmerka Vaata postitustKeedupelmeenid rohkehapukoore ja murulauguga omavad siiski
Leave a comment:
-
Tainas= rumal inimene.Algselt postitas eika Vaata postitustMärksõnad: liha, tainas ja taignarull.
Liha= võõras naisolevus.
Tainarulli viibutab su oma naisolevus siis kui sa oled nii tainas, et vaatad võõrast liha.
Nii mõtlesid?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: