Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Pelmeenid!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• fitti
    replied
    Vastus teemale \'Pelmeenid!\'

Olete ise pelmeene valmistanud(ma ei mõtle siinkohpl praadimist või keetmist )?
    Ei, aga olen andnud oma kordumatu panuse eesti pelmeenide pakendidisaini.. (firma vilming pealinna pelmeenid, pilti ei viici otsida, minge vaadake poes)

Leave a comment:

• Jux
    replied

Super, lõpuks ühe mu lemmikroa kohta ka teema olemas! Tänud Devil!

Pelmeene pean muidu \"suurepäraseks poissmehe toiduks\", kui kartuleid koorida ei viitsi, makaronidest on ammu kopp ees ning kõht on ikka sea moodi tühi, siis päästavad need väiksed lihataskukesed vähemalt päeva, kui mitte elu.

Mõned kysimused teile soses selle suurepärase toiduga:
    Millises toitlustusasutuses olete parimaid pelmeene söönud? Pean tunnistama, et väljas käies ma pelmeene eriti ei telli, sest väljas süües tellin ikka midagi sellist, millega ise kodus hakkama ei saa. Nii et ükski toidukoht minult recommendation\'it ei saa

Eelistate praetult või keedetult? Kindlalt praetult, sest pole paremat kui kuldseks praetud pelmeen.
    Milliste lisanditega(a`la hapukoor, ketšup)? Segan hapukoori ja ketšupi kausikeses kokku, maitsestan soolaga ja hoplaa, ongi superlisand valmis. Majoneesiga pelmeene küll ei söö.
    Millised on parimad pelmeenid, mis on kauplustes müügil? Olen proovinud vast oma 10 marki ära, parim on juba pikemat aega kollases pakis olevad UVIC pelmeenid. Rakvere omad sakivad täiega, lisaks olen pettunud ka nn. \"Säästupelmeenides\".
    Olete ise pelmeene valmistanud(ma ei mõtle siinkohpl praadimist või keetmist )? Ei.

Leave a comment:

• Pealik
    replied

Kõige paremad pelmeenid mis ise olen söönud sain restoranist \"Troika\".

Aga kodus ikka ketshupi ja hapukoorega, keedetud või pratud, see ei oma enam tähtsust.

Leave a comment:

• Jyrka
    replied

Keedan ja söön ketsupiga. Firmat ei ole tähele pannud aga tavaliselt issi ostab.

Leave a comment:

• vandersell
    replied

Enne keedad nats, siis pannile. Hapukoorega, peale kas pipart või grillmaitseainet. Ja alla jääkülm pits viina
    Ja tsipa peeneks hakitud sibulat ka hapukoore peale.

Leave a comment:

• Davids
    replied

Pelmeenid + hapukoor + Lihaüldmaitseaine = ulllalllaaaaa:P

Leave a comment:

• fitti
    replied

seoses low-budget suvega olen ma viimased nädalad suht ainult nendest toitunudki... ehk et hetkel tekitab sõna \'pelmeen\' iseenesliku kõhukramptõve...

muidu ple neil pallikestel viga tõesti, eriti praetult ja majoneesiga.

seni parimad eksemlarid, mis POLE minu tehtud, leidsin Primo baarist Raua 1, kus neid küpsetatakse ja serveeritakse savipotikeses, mistõttu nad jäävad eriti mõnusad ja mahlased....yumyum

Leave a comment:

• Tanel
    replied

Algselt postitas Devil

Millises toitlustusasutuses olete parimaid pelmeene söönud?
    Eelistate praetult või keedetult?
    Milliste lisanditega(a`la hapukoor, ketšup)?
    Millised on parimad pelmeenid, mis on kauplustes müügil?

Kõik mõtted ja soovitused pelmeenidest paluks siia teemasse .
    1.Oma köögis
    2.Oleneb kuidas tehakse. Pole kummagi vastu midagi.
    3.Ketšup
    4.Raisk, ma olen jäänud ühele kindlaks, teisi pole proovinudki eriti. Ma ei viitsi seda nime otsima hakkata. Igatahes on pakend enamjaolt vist kollane ja sinine triip pluss võibolla veel mõnda värvi triip on ka seal.
    5.Miks, kui poest saab? Peaks kunagi proovima teha tegelt.:P

Leave a comment:

• sicmic
    replied

Tavaliselt söön neid kodus - tavalised poepelmeenid mõningase ket?upi, majoneesi ja pipraga. Mmm!

(hapukoort lihtsalt pole kodus eriti tihti )

Leave a comment:

• Devil
    alustas teemat Pelmeenid!

Pelmeenid!

Millises toitlustusasutuses olete parimaid pelmeene söönud?
    Eelistate praetult või keedetult?
    Milliste lisanditega(a`la hapukoor, ketšup)?
    Millised on parimad pelmeenid, mis on kauplustes müügil?

Kõik mõtted ja soovitused pelmeenidest paluks siia teemasse .
Töötlen...