Algselt postitas mg
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Just tahtsin neid kiitma hakata. Ja sama vabriku vürtsikad köögiviljatäidisega pelmeenid on ka alternatiivne ja huvitav amps. Ka mitte halb, kuigi lihapelmeeni konservatiivide jaoks on see ilmselt klassika solkimine - ettevaatust ! Vici on valmistajaks ja kindlasti leiab selverist.Algselt postitas Even Vaata postitustneed mingi juust-puraviku-kana pelmeenid ka täitsa head. kui vahel tavalisest üle viskab, siis ikkagi hea kiire valmistada.
Leave a comment:
-
see teema käsitleb rohkem kui maha ja taha filosoofiat.Algselt postitas Francesco Vaata postitustMa ei saa su lälinast aru.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mg Vaata postitustmakaronidel pole oma teemat
makaronidel vb pole,
aga näit. kiirnuudlitel on küll
Leave a comment:
-
Ma ei saa su lälinast aru.Algselt postitas mg Vaata postitustsiin on esiteks eraldi teema pelmeenidele ja teiseks on seda juba 8 lehekülge(mul vähemalt)
pelmeen ei ole mingi naljaasi, makaronidel pole oma teemat!
Leave a comment:
-
siin on esiteks eraldi teema pelmeenidele ja teiseks on seda juba 8 lehekülge(mul vähemalt)Algselt postitas Francesco Vaata postitustMiks pelmeene peaks kauemaks jätkuma? Pole eriti kullahinnaga toit ja teed kausitäie kiirelt tavaliselt siis kui kõht tühi on.
pelmeen ei ole mingi naljaasi, makaronidel pole oma teemat!
Leave a comment:
-
need mingi juust-puraviku-kana pelmeenid ka täitsa head. kui vahel tavalisest üle viskab, siis ikkagi hea kiire valmistada.
Leave a comment:
-
Üks päev koukisin poest kaasa selle toote. Maru hea lihane asi, pakis küll palju pole, aga suuruselt on nad suuremad kui tavalised pelmeenid ning ühest pakist oli rohkem kui küll
Leave a comment:
-
Miks pelmeene peaks kauemaks jätkuma? Pole eriti kullahinnaga toit ja teed kausitäie kiirelt tavaliselt siis kui kõht tühi on.Algselt postitas Iceman Vaata postitustwuut?! Mõni sööb ühe ampsuga terve pelmeeni ära? Ma alati pooleks teinud. Jätkub kauemaks ja saab pikemat aega nautida. Pole mõelnudki, et ühe ampsuga pelmeeni ära süüa.
Leave a comment:
-
wuut?! Mõni sööb ühe ampsuga terve pelmeeni ära? Ma alati pooleks teinud. Jätkub kauemaks ja saab pikemat aega nautida. Pole mõelnudki, et ühe ampsuga pelmeeni ära süüa.
Leave a comment:
-
Word. Palju mõnusamad kui need väiksed.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMind just nende suurus häirib. Tavalised pelmeenid on head. Üks pelmeen, üks amps. Minipelmeene tuleb kahvli otsa mingi 2-3 tk toppida, et midagi hamba alla ka saaks.
Leave a comment:
-
Word. Palju mõnusamad kui need suured.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMulle on viimasel ajal meeldima hakanud minipelmeenid. Suupärasemad.
Leave a comment:
-
Mind just nende suurus häirib. Tavalised pelmeenid on head. Üks pelmeen, üks amps. Minipelmeene tuleb kahvli otsa mingi 2-3 tk toppida, et midagi hamba alla ka saaks.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMulle on viimasel ajal meeldima hakanud minipelmeenid. Suupärasemad.
Leave a comment:
-
Mulle on viimasel ajal meeldima hakanud minipelmeenid. Suupärasemad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: