Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Just tahtsin neid kiitma hakata. Ja sama vabriku vürtsikad köögiviljatäidisega pelmeenid on ka alternatiivne ja huvitav amps. Ka mitte halb, kuigi lihapelmeeni konservatiivide jaoks on see ilmselt klassika solkimine - ettevaatust ! Vici on valmistajaks ja kindlasti leiab selverist.Leave a comment:
-
-
-
-
siin on esiteks eraldi teema pelmeenidele ja teiseks on seda juba 8 lehekülge(mul vähemalt)
pelmeen ei ole mingi naljaasi, makaronidel pole oma teemat!Leave a comment:
-
need mingi juust-puraviku-kana pelmeenid ka täitsa head. kui vahel tavalisest üle viskab, siis ikkagi hea kiire valmistada.Leave a comment:
-
Üks päev koukisin poest kaasa selle toote. Maru hea lihane asi, pakis küll palju pole, aga suuruselt on nad suuremad kui tavalised pelmeenid ning ühest pakist oli rohkem kui küllLeave a comment:
-
Miks pelmeene peaks kauemaks jätkuma? Pole eriti kullahinnaga toit ja teed kausitäie kiirelt tavaliselt siis kui kõht tühi on.Leave a comment:
-
wuut?! Mõni sööb ühe ampsuga terve pelmeeni ära? Ma alati pooleks teinud. Jätkub kauemaks ja saab pikemat aega nautida. Pole mõelnudki, et ühe ampsuga pelmeeni ära süüa.Leave a comment:
-
-
-
-
Mulle on viimasel ajal meeldima hakanud minipelmeenid. Suupärasemad.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: