Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Kõige paremad, mis poest saab, on need kõikse koledamas mingi orientaalse taami pildiga kollases kilepakis. Jyriöö kusjuures soovitas, ja sattus üks neid harvu kordi, kus ta ei eksinudki.
-
Vahetult enne trenni ei sööda. See eest aga väike õlu on alati lubatud.Algselt postitas Martin Vaata postitustDevili hinnang sõnale "lähitund-päevadel" on minu jaoks endiselt hämmastav.
Aga mul oli teemasse asja, sest pelmeen on mõnikord ainuvõimalik kiirsöök. Eriti trennipäevadel, kui kodus on umbes 30 minti. Ise olen viimastel kuudel panustanud rohke lihaga pelmeenidele (firmati ei teagi), kuid mingeid sorte on juurde tekkinud umbes sama palju kui riigieelarves auke.
Ehk kas olen midagi head kahe silma vahele jätnud? Siis hulka kuuluvad need seente, brokkoli ja juustutäidusega asjad kah. Pole ühtegi proovinud.
Leave a comment:
-
Devili hinnang sõnale "lähitund-päevadel" on minu jaoks endiselt hämmastav.Algselt postitas Devil Vaata postitustärge rikkuge teemat ära, mingihetk lähitundidel päevadel kirjutan ka enda kogemustest pelmeenidega.
Aga mul oli teemasse asja, sest pelmeen on mõnikord ainuvõimalik kiirsöök. Eriti trennipäevadel, kui kodus on umbes 30 minti. Ise olen viimastel kuudel panustanud rohke lihaga pelmeenidele (firmati ei teagi), kuid mingeid sorte on juurde tekkinud umbes sama palju kui riigieelarves auke.
Ehk kas olen midagi head kahe silma vahele jätnud? Siis hulka kuuluvad need seente, brokkoli ja juustutäidusega asjad kah. Pole ühtegi proovinud.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'Pelmeenid!\'
See teema tuletas mul meelde, et pole mingil imelikul põhjusel juba kuid pelmeene söönud, aga see viga saab lähiajal kindlasti parandatud.
Parimad on keedetult, kusjuures veest kurnamisega ei tasu üle pingutada, kuna teatud koguses teeb leem suutäied veelgi maitsvamaks. Süüa tuleks tulikuumalt, rohke ja ekstrasoolase hapukoorega, mis peaks siis ühtlasi hoidma ka suu kõrvetamise eest.
Okei, ma jooksen nüüd poodi.
Leave a comment:
-
ärge rikkuge teemat ära, mingihetk lähitundidel päevadel kirjutan ka enda kogemustest pelmeenidega.
Leave a comment:
-
Kas ma olen ainuke, keda see muretsema paneb?Algselt postitas Robinho
Olen viimased 5 suve isa jaoks hooranud.
Leave a comment:
-
No kade oled sa igaljuhul siisAlgselt postitas SleepWalking
pean sind kurvastama, ei ole.Algselt postitas Davids
Sleep sa oled vict natukene kibestunud?!
ainult siiralt mures sinu vaimse tervise pärast

Nii armas sinu p2rast et muretsed!!!!!
2ra karda v2ike Sleep minuga on k6ik korras
Leave a comment:
-
pean sind kurvastama, ei ole.Algselt postitas Davids
ainult siiralt mures sinu vaimse tervise pärast
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ainuke ettekujutaja oled siin sina! Natuke ot nüüd, kuid minu kaitsmiseks auto teema pealt. Olen viimased 5 suve isa jaoks hooranud. Alati kooli alguseks olen omadega totaalselt läbi. Arvata on, et vastutasuks realiseerub mu unistus oma autost. Kas see just esialgu 750 on, on teine asi.Algselt postitas SleepWalking
vanema ja muretseva inimesena ei taha näha, kuidas noorsugu elab mingisuguses virtuaalses unelmatemaailmas ning kujutavad endale ette asju, mida ei ole olemas.Algselt postitas Robinho
Mis sul ühtäkki noorte vastu hakkas? Et kui on alla 18, siis ei või unistada autost või üksi elada, kui vanemad näiteks suveks maale sõitsid?
Leave a comment:
-
Tehke eelnõu ja keelake äraAlgselt postitas SleepWalking
vanema ja muretseva inimesena ei taha näha, kuidas noorsugu elab mingisuguses virtuaalses unelmatemaailmas ning kujutavad endale ette asju, mida ei ole olemas.Algselt postitas Robinho
Mis sul ühtäkki noorte vastu hakkas? Et kui on alla 18, siis ei või unistada autost või üksi elada, kui vanemad näiteks suveks maale sõitsid?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Õige Robinho!!!!!Algselt postitas Robinho
Mis sul ühtäkki noorte vastu hakkas? Et kui on alla 18, siis ei või unistada autost või üksi elada, kui vanemad näiteks suveks maale sõitsid?Algselt postitas SleepWalking
oot, sa seda kujutad ette vä? keskmised 16-aastased meil ju ikkagi üksi ei ela ...Algselt postitas Davids
Yxi elades on paratamatu selline toit.........mis on t2iega meelep2rane
Pelmeenid muidu praetult ja hapukoorega. Varem sõin keedetult, kuid ära tüütas.
Mul vanemad elavad oma majas ja mina korteris mis siin rasket on???!!!!!
Leave a comment:
-
Mis sul ühtäkki noorte vastu hakkas? Et kui on alla 18, siis ei või unistada autost või üksi elada, kui vanemad näiteks suveks maale sõitsid?Algselt postitas SleepWalking
oot, sa seda kujutad ette vä? keskmised 16-aastased meil ju ikkagi üksi ei ela ...Algselt postitas Davids
Yxi elades on paratamatu selline toit.........mis on t2iega meelep2rane
Pelmeenid muidu praetult ja hapukoorega. Varem sõin keedetult, kuid ära tüütas.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: