Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pelmeenid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Viimasel ajal teeme pelmeene ise kodus.
    Ca 500g vett, 1spl toiduõli, 1 muna, 1tl soola, ning nii palju jahu, et tainas enam kokku ei kleepu. Kui näed, et tainas on juba enam vähem, pane lauale jahu ja viska see tainas sinna peale, ning rulli lahti.
    Täidiseks läheb 500g loomaliha ja 500g sealiha. Segan sekka 1 muna, 1 porgand, 2 sibulat ja 3 küüslauguga küünt. Soola ja pipart maitse järgi.
    Olen proovinud erinevaid valmistamisviise, ming viimase aja lemmik on keedetud pelmeenid puljoniga. Sekka lisan maitserohelist - roheline sibul, till, petersell. Head isu
    Suur sul pere on? Ses osas, et see on mingi 2,5 kilo pelmeene?

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Viimasel ajal teeme pelmeene ise kodus.
    Ca 500g vett, 1spl toiduõli, 1 muna, 1tl soola, ning nii palju jahu, et tainas enam kokku ei kleepu. Kui näed, et tainas on juba enam vähem, pane lauale jahu ja viska see tainas sinna peale, ning rulli lahti.
    Täidiseks läheb 500g loomaliha ja 500g sealiha. Segan sekka 1 muna, 1 porgand, 2 sibulat ja 3 küüslauguga küünt. Soola ja pipart maitse järgi.
    Olen proovinud erinevaid valmistamisviise, ming viimase aja lemmik on keedetud pelmeenid puljoniga. Sekka lisan maitserohelist - roheline sibul, till, petersell. Head isu

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Hapukoor?!?!
    Jah, sobib ka hapukoorega.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Paned pool tassi vett pannile, siis viskad pelmud peale. Segad tihti ja kaant peal ei hoia. Lased poolpehme krõbedaks ja lisad tomatipasta ning erinevaid pipraid. Segad ilusti läbi ja lased 3-4min kaane all seista. Valmis sinu elu parimad pelmeenid ongi.
    Hapukoor?!?!

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Paned pool tassi vett pannile, siis viskad pelmud peale. Segad tihti ja kaant peal ei hoia. Lased poolpehme krõbedaks ja lisad tomatipasta ning erinevaid pipraid. Segad ilusti läbi ja lased 3-4min kaane all seista. Valmis sinu elu parimad pelmeenid ongi.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
    Ma endiselt keedan kõigepealt vees ja siis keedan edasi hapukoores.
    Mind võivad kõik ära käntseldada
    Hapukoor tükki ei lähe v?

-e- ise üldiselt keedan, sest pelmeenid on minu jaoks selline viimase häda - fakk, ei viitsi sittagi süüa teha, ju lähevad pelmeenid variant. Ja hui viitsin siis seal keeta+praadida+gurmeestiilis taldrikut katta.
    Ehkki jah, maitse poolest on kergelt keedetud ja hiljem praetud pelmeenid oluliselt paremad kui lihtsalt keedetud.

Persse, nüüd tuli pelmeenide isu.

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Ma endiselt keedan kõigepealt vees ja siis keedan edasi hapukoores.
    Mind võivad kõik ära käntseldada

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mees, kes poolitab pelmeene, et tohiks üldse kedagi siin teemas judgeda.

Leave a comment:

• Ingmar
    replied
    Algselt postitas Mister Vaata postitust
    Kõige paremad pelmeenid tulevad siiski kuumaõhufritüüris.
    Kas kuumaõhufritüür pole sisuliselt... ahi? Okei, kerge õli vist lendleb ka.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Kõige paremad pelmeenid tulevad siiski kuumaõhufritüüris.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma googeldasin ja mõtlesin, et mida sa sellega mõtled ning google andis vastuseks, et see on läti keeles Kuramaa, mis nagu üldse ei fittinud ja siis panin pildi kokku, et ju sa mõtled seda fake sell out dagestani restorani ja olemata lingvistik, siis ma olen üsna kindel, et niimoodi seda ei käänata.
    Kurzes, kurat. See on see tore koht Kopli tänaval.

My bad.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Keegi Kurzemes on käinud? Täitsa head seal.
    Ma googeldasin ja mõtlesin, et mida sa sellega mõtled ning google andis vastuseks, et see on läti keeles Kuramaa, mis nagu üldse ei fittinud ja siis panin pildi kokku, et ju sa mõtled seda fake sell out dagestani restorani ja olemata lingvistik, siis ma olen üsna kindel, et niimoodi seda ei käänata.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Need pole ju pelmeenid.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    kas õige pole mitte keeta + praadida?
    Esimene ja viimane kord elus, kus interiistaga nõustun vist.

Leave a comment:

Working...
X