Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Kas ma saan õigesti aru, et liha tohib sisaldada?Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSa mingi 30-aastane pole ?Te ajate mind kellegagi sassi. Ma vaene tudeng.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ka imestan, et Tofu peaks ju olema korralik politoloog, kes saab sitaks palka. Nahh, sa pelmeene ostad?
Leave a comment:
-
Ma ka imestan, et Tofu peaks ju olema korralik politoloog, kes saab sitaks palka. Nahh, sa pelmeene ostad?Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSa mingi 30-aastane pole ?
Leave a comment:
-
Kui teil pelmeenist õli-rasva välja ei tule, siis on teil pelmeeni sees saepuru, mitte hakkliha.
Leave a comment:
-
Guest repliedSa mingi 30-aastane pole ?Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOlen ka viimasel ajal kõiksugu erinevaid pelmeene poest ostnud ja hetkel on lemmikuks saanud Uralski pelmeenid (kollases pakis). Kindlasti paremad, kui õlist niretavad kollase pakiga hiinakad.
Samuti esmalt keedan ja seejärel praen.
Leave a comment:
-
Ma pole kunagi tõesti letipelmeene söönud, kust mingit kuuma õli-vesi segu välja ei pritsiks peale praadimist. V.A mingid rõvedad kanapelmeenid
Leave a comment:
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustEi tea, mis valemiga need hiinakad sul õlist niretavad.
Need?
Tahad öelda, et kui sa sinna kahvli sisse lükkad, siis ei pritsi kuuma õli välja? Või kui hammustad, siis ei pritsi kuuma õli kuhugi suulakke? Oled sa kunagi teisi pelmeene proovinud üldse? Üldiselt ei ole teised pelmeenid nii õlised.
Leave a comment:
-
Olen ka viimasel ajal kõiksugu erinevaid pelmeene poest ostnud ja hetkel on lemmikuks saanud Uralski pelmeenid (kollases pakis). Kindlasti paremad, kui õlist niretavad kollase pakiga hiinakad.
Samuti esmalt keedan ja seejärel praen.
Leave a comment:
-
Aussis saab häid plemeene vene poodidest.Algselt postitas Kaurr Vaata postitustKeedetud pelmeenid ülepraetuna on ikka väga head. Noh kuna kollase pakiga hiinakad olid lemmikud siis teistega seda proovinud pole.
Ja Aussis on väga tuuga nendega. Kindlasti leiab ka häid aga suurematest linnadest .
#tahakspelmeene.
Leave a comment:
-
Keedetud pelmeenid ülepraetuna on ikka väga head. Noh kuna kollase pakiga hiinakad olid lemmikud siis teistega seda proovinud pole.
Ja Aussis on väga tuuga nendega. Kindlasti leiab ka häid aga suurematest linnadest .
#tahakspelmeene.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: