Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Avastasin just, et ma pole mingi 9 kuud pelmeene söönud. Ja see lõim (öäk, kui õudne sõna) siin ajas pelmeeni isu peale. On vahepeal turule uusi häid pelmeenitegijaid ilmunud? Mida siin tõsisemad pelmeeni-scene inimsed soovitavad?
Leave a comment:
-
Samas aus, liha nendes poola pelmeenides samapalju kui "pirogi russkies"Algselt postitas El President Vaata postitustkusjuures poolakate "pierogi russkie" on hoopis mingi kartulitäidisega. tüng missugune. suur osa meil müüdavatest "pelmeenidest" ongi vist Poolas toodetud.
Leave a comment:
-
kartuli puhul on tegu taimega, mis avastati Ameerikast ja mida mõne sajandi vältel oli odav pärisorjadele ja töölisklassile sisse sööta. nüüd vist pole tegelikult kartul enam isegi eestlaste põhitoidus, selle asemel on igasugused makaronid (ja pelmeenid! muidugi).Algselt postitas Gallacher Vaata postitustErinevus on ikka selles, et pelmeen sisaldab liha, vareenik aga reeglina kohupiima.
Ja see jutt, et pelmeen on hiina köögist, on selline... no umbes nagu targutada, et kartul polegi eestlaste põhitoidus sest ta on Ameerika mandrilt ja meil eelistati 1000 aastat tagasi hoopis naerist. Pelmeenid on tänaseks ikkagi aastasadu vene või slaavi köögi juurde kuulunud.
pelmeenid on leiutis. autoriõigus jne. venelased said ilmselt mongolitelt selle köögi. ja erinevad pelmeenid, nii lihaga kui ka ilma, on ka näiteks poolakatel väga levinud. kusjuures poolakate "pierogi russkie" on hoopis mingi kartulitäidisega. tüng missugune. suur osa meil müüdavatest "pelmeenidest" ongi vist Poolas toodetud.
Leave a comment:
-
Erinevus on ikka selles, et pelmeen sisaldab liha, vareenik aga reeglina kohupiima.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTegelikult on suur viga see, et väga paljud panevad vareenikud ja pelmeenid ühte patta. Vareenik on ikkagi Ukraina/Vene köögist puhtalt pärit ja Pelmeen kui selline on Hiina köök. Ja noh eks sealt tulenevalt, siis ka aetakse segamini ja tembeldatakse pelmeen ka vene rahvuskööki.
Ja see jutt, et pelmeen on hiina köögist, on selline... no umbes nagu targutada, et kartul polegi eestlaste põhitoidus sest ta on Ameerika mandrilt ja meil eelistati 1000 aastat tagasi hoopis naerist. Pelmeenid on tänaseks ikkagi aastasadu vene või slaavi köögi juurde kuulunud.
Leave a comment:
-
Tegelikult on suur viga see, et väga paljud panevad vareenikud ja pelmeenid ühte patta. Vareenik on ikkagi Ukraina/Vene köögist puhtalt pärit ja Pelmeen kui selline on Hiina köök. Ja noh eks sealt tulenevalt, siis ka aetakse segamini ja tembeldatakse pelmeen ka vene rahvuskööki.Algselt postitas El President Vaata postitustaga kas hiinlased poolitavad pelmeene? sealt on need ju tegelikult pärit
Leave a comment:
-
aga kas hiinlased poolitavad pelmeene? sealt on need ju tegelikult pärit
Leave a comment:
-
-
Guest repliedPunktist komani allarn real quick.Algselt postitas allarn Vaata postitustPigem on õudne lugeda neid tekste, mille kaudu kaks kirjaoskamatut üksteisele ära panna üritavad.
Leave a comment:
-
Pigem on õudne lugeda neid tekste, mille kaudu kaks kirjaoskamatut üksteisele ära panna üritavad.
Leave a comment:
-
Guest repliedLoog, Mehhakaga zero to a million nigga real quick.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustVegan pelmeenidest kooseluseaduseni päevaga

Leave a comment:
-
Guest repliedEiei, sa oled valesti arusaanud. Ma olen just ühiskondlikult kasulik element. Aga pelmeen oled kahjuks sina nagu ma olen täheldanud, kui inimesed sulle niiviisi ütlevad tänavalAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustPalun kallikene loe mu lause eelnevalt läbi... See mingi kellegi tüdrukuks tembeldamine on ju reaalselt nii koolieelikute teema. Sa oled ju täiskasvanud inimene ja sa kirjutad sellist teksti?
Kas reaalselt sinu tase ongi see, et sa vihkad mente-poed teistele perse-teed võsareporteri ja soo nalju ja arvad, et oled alfa? Sa oled ju reaalselt ühiskondlikult kahjulik PELMEEN.
Aga muusosas mul tekkis segadus su sõnavõtust. Ilmselt sul on probleeme. Aga kõik peale raskete haiguste ja surma on parandatav.
Leave a comment:
-
Teie jaoks tuleks küll kindlasti kiiremas korras kooseluseaduse rakendusaktid vastu võtta, sest see pole isegi enam üksteise röstimine, vaid puhas armastus.
Leave a comment:
-
Palun kallikene loe mu lause eelnevalt läbi... See mingi kellegi tüdrukuks tembeldamine on ju reaalselt nii koolieelikute teema. Sa oled ju täiskasvanud inimene ja sa kirjutad sellist teksti?Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustEi plaaninud kellegi rajalt maha võtmist hetkel.
Aaa, kas sa oledki naisterahvas ? Ma väga vabandan sellisel juhul. Õrnemasoo esindajatega tuleb viisakalt ennast üleval pidada. Headööd Nasfallike.
Kas reaalselt sinu tase ongi see, et sa vihkad mente-poed teistele perse-teed võsareporteri ja soo nalju ja arvad, et oled alfa? Sa oled ju reaalselt ühiskondlikult kahjulik PELMEEN.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: