Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pelmeenid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    On kellelgi hea retsepti? Olen üritanud teha, aga pole olnud päris see. Kuigi olen ikka rõvedalt häid pelmeenipizzasid elu jooksul mujalt saanud.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Ise tehtud pelmeenid on parimad.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Teen ise frikadelle? Kas ma olen sinu meelest mingi Imre Kose vä?
    No ma olen teinud. Frikadellid nägid üsna lopergused ja ülisuured välja (ürita sa munaste kätega pisikest lihapalli veeretada), aga ülimaitsev oli. Ja pelmeene pole ma ise teinud Ma pole taigna tegemisel just eriti osav.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui sa ikka ise frikadelle teed, siis ei saa pelmeenisupp sellele kuidagi vastu.
    Teen ise frikadelle? Kas ma olen sinu meelest mingi Imre Kose vä?

Leave a comment:

• elx
    replied
    Kes keelab ise pelmeene teha?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Oot, oled tegelikult pelmeenisuppi söönud, et nii kindel arvamus on? Laias laastus nagu frikadellisupp, ainult kaks korda parem.
    Kui sa ikka ise frikadelle teed, siis ei saa pelmeenisupp sellele kuidagi vastu.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Oot, oled tegelikult pelmeenisuppi söönud, et nii kindel arvamus on? Laias laastus nagu frikadellisupp, ainult kaks korda parem.
    Ei ole. Mind on sunnitud ja sellest ei ole head mälestused.

On kellelgi hea retsepti? Olen üritanud teha, aga pole olnud päris see. Kuigi olen ikka rõvedalt häid pelmeenipizzasid elu jooksul mujalt saanud.
    Kasuta minipelmeene.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Pühaduse rüvetamine. Pelmeeni supp ja keedetud pelmeenid on rõvedad.

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    pelmeenipizza?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    pelmeenipizza?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Pühaduse rüvetamine. Pelmeeni supp ja keedetud pelmeenid on rõvedad.

Aga tore, et oma lõunasöögi ajal mõtlesid minu peale.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Sõin lõunaks pelmeenisuppi. tekkis küsimus, et kuidas Iceman sellisesse asja suhtub? Pühaduse rüvetamine või krooniks toidulaual?

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Veganid on ka erinevad, igaühel oma arvamus. Tegelikult on asi selles, et lambad jäävad paar aastat vanemaks ja hakkavad vähem villa andma, saadetakse lihtsalt tapamajja, sest see on rahaliselt kasumlikum.

Koertega väga võrrelda ei saa vist, aga kindlasti on ka selliseid inimesi, kes uue koera iga aasta tagant võtavad ja vana maha lasevad, sest kutsikad on nummid ju.
    Või hoopis koeralihast pelmeenid maitsevad. Ma päris ei adu mis maailmas sa elad. Söö rohkem liha, äkki hakkab aju paremini tööle.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Noh, selle saamiseks ei kurnata ega rõhuta kedagi. Ala, et lammast pügada ei tohi, aga kui koer ajab karva, siis selle tuustidest võib miskit teha. Või kuidagi nii.

P.S. Ma ei mäleta täpselt seda loogikat, aga mul on paar veganist sõbrannat olnud ja siis nii nad kuidagi põhjendasid.
    Veganid on ka erinevad, igaühel oma arvamus. Tegelikult on asi selles, et lambad jäävad paar aastat vanemaks ja hakkavad vähem villa andma, saadetakse lihtsalt tapamajja, sest see on rahaliselt kasumlikum.

Koertega väga võrrelda ei saa vist, aga kindlasti on ka selliseid inimesi, kes uue koera iga aasta tagant võtavad ja vana maha lasevad, sest kutsikad on nummid ju.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    see küsimus ammu selgeks arutatud ju.

Mingis teemas toimunud hipsterite ja peedijõuru põhjal tekkis küsimus, et kas veganpihvid alla tohivad neelata?
    ühtki looma ei vigastata selle filmi tegemisel ehk jah.
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    No ma ei tea. Loomne produkt ikkagi.
    ma tean.
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Tihti aetakse sassi kaks mõistet "vegan" ja "vegetarian", sealt ka see segadus.

Leave a comment:

Working...
X