Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Pelmeenid!
Collapse
X
-
No ma olen teinud. Frikadellid nägid üsna lopergused ja ülisuured välja (ürita sa munaste kätega pisikest lihapalli veeretada), aga ülimaitsev oli. Ja pelmeene pole ma ise teinud
Ma pole taigna tegemisel just eriti osav.
Leave a comment:
-
-
-
Ei ole. Mind on sunnitud ja sellest ei ole head mälestused.
Kasuta minipelmeene.Leave a comment:
-
Oot, oled tegelikult pelmeenisuppi söönud, et nii kindel arvamus on? Laias laastus nagu frikadellisupp, ainult kaks korda parem.
On kellelgi hea retsepti? Olen üritanud teha, aga pole olnud päris see. Kuigi olen ikka rõvedalt häid pelmeenipizzasid elu jooksul mujalt saanud.Leave a comment:
-
Pühaduse rüvetamine. Pelmeeni supp ja keedetud pelmeenid on rõvedad.
Aga tore, et oma lõunasöögi ajal mõtlesid minu peale.
Leave a comment:
-
Sõin lõunaks pelmeenisuppi. tekkis küsimus, et kuidas Iceman sellisesse asja suhtub? Pühaduse rüvetamine või krooniks toidulaual?Leave a comment:
-
Guest repliedVõi hoopis koeralihast pelmeenid maitsevad. Ma päris ei adu mis maailmas sa elad. Söö rohkem liha, äkki hakkab aju paremini tööle.Veganid on ka erinevad, igaühel oma arvamus. Tegelikult on asi selles, et lambad jäävad paar aastat vanemaks ja hakkavad vähem villa andma, saadetakse lihtsalt tapamajja, sest see on rahaliselt kasumlikum.
Koertega väga võrrelda ei saa vist, aga kindlasti on ka selliseid inimesi, kes uue koera iga aasta tagant võtavad ja vana maha lasevad, sest kutsikad on nummid ju.Leave a comment:
-
Veganid on ka erinevad, igaühel oma arvamus. Tegelikult on asi selles, et lambad jäävad paar aastat vanemaks ja hakkavad vähem villa andma, saadetakse lihtsalt tapamajja, sest see on rahaliselt kasumlikum.Noh, selle saamiseks ei kurnata ega rõhuta kedagi. Ala, et lammast pügada ei tohi, aga kui koer ajab karva, siis selle tuustidest võib miskit teha. Või kuidagi nii.
P.S. Ma ei mäleta täpselt seda loogikat, aga mul on paar veganist sõbrannat olnud ja siis nii nad kuidagi põhjendasid.
Koertega väga võrrelda ei saa vist, aga kindlasti on ka selliseid inimesi, kes uue koera iga aasta tagant võtavad ja vana maha lasevad, sest kutsikad on nummid ju.Leave a comment:
-
see küsimus ammu selgeks arutatud ju.
Leave a comment:
-
Tihti aetakse sassi kaks mõistet "vegan" ja "vegetarian", sealt ka see segadus.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: