Ei plaaninud kellegi rajalt maha võtmist hetkel.
Aaa, kas sa oledki naisterahvas ? Ma väga vabandan sellisel juhul. Õrnemasoo esindajatega tuleb viisakalt ennast üleval pidada. Headööd Nasfallike.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Guest replied -
Neid naisi, keda sa võsareporteri naljadega rajalt maha võtad nende pärast sa küll muretsema ei pea neid ma ei puudu.Leave a comment:
-
Guest repliedMaksud on makstud
Aktsia liigub ules mäkke
Ja maile saadab häkker.
Nii, et pole mõtet eksida
Nõudmistega eksida
Muidu vennakesed tulevad sind seksima.
Vanahea.Leave a comment:
-
Aitäh teavitamast nüüd saab vähemalt kohtuhagi nõudele seoses alimentidega süüdlase nime alla panna. Elatise miinimummäär 2018 on 250 eurot seega sina enam kollaseid Hiina pelmeene ei söö.Leave a comment:
-
Guest repliedJaa tõsi, teeb nukraks tõesti. Aga tee tuju paremaks ja mine käi enne magama minekut mampsi toast läbi. Viska oma vaikevennale pai issi poolt.Leave a comment:
-
No vot ma ei teagi..... küsi parem endalt, kas see oli mulle hetkel valusam või sulle, et su naine pigem läheb teise ,,tussuga,, kunstlikuviljastamisse selle asemel, et sinusuguse alfa seemet 9 kuud kõhus kanda.Leave a comment:
-
Guest repliedLeave a comment:
-
-
-
-
Selle pelmeenide jutupeale teile selline küsimus, et kui naisterahvas näeb välja nagu pelmeen, siis kas see tähendab koheselt, et ta on isuäratav?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: