Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pelmeenid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Neid naisi, keda sa võsareporteri naljadega rajalt maha võtad nende pärast sa küll muretsema ei pea neid ma ei puudu.
    Ei plaaninud kellegi rajalt maha võtmist hetkel.
    Aaa, kas sa oledki naisterahvas ? Ma väga vabandan sellisel juhul. Õrnemasoo esindajatega tuleb viisakalt ennast üleval pidada. Headööd Nasfallike.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Maksud on makstud
    Aktsia liigub ules mäkke
    Ja maile saadab häkker.
    Nii, et pole mõtet eksida
    Nõudmistega eksida
    Muidu vennakesed tulevad sind seksima.
    Vanahea.
    Neid naisi, keda sa võsareporteri naljadega rajalt maha võtad nende pärast sa küll muretsema ei pea neid ma ei puudu.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Aitäh teavitamast nüüd saab vähemalt kohtuhagi nõudele seoses alimentidega süüdlase nime alla panna. Elatise miinimummäär 2018 on 250 eurot seega sina enam kollaseid Hiina pelmeene ei söö.
    Maksud on makstud
    Aktsia liigub ules mäkke
    Ja maile saadab häkker.
    Nii, et pole mõtet eksida
    Nõudmistega eksida
    Muidu vennakesed tulevad sind seksima.
    Vanahea.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Jaa tõsi, teeb nukraks tõesti. Aga tee tuju paremaks ja mine käi enne magama minekut mampsi toast läbi. Viska oma vaikevennale pai issi poolt.
    Aitäh teavitamast nüüd saab vähemalt kohtuhagi nõudele seoses alimentidega süüdlase nime alla panna. Elatise miinimummäär 2018 on 250 eurot seega sina enam kollaseid Hiina pelmeene ei söö.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    No vot ma ei teagi..... küsi parem endalt, kas see oli mulle hetkel valusam või sulle, et su naine pigem läheb teise ,,tussuga,, kunstlikuviljastamisse selle asemel, et sinusuguse alfa seemet 9 kuud kõhus kanda.
    Jaa tõsi, teeb nukraks tõesti. Aga tee tuju paremaks ja mine käi enne magama minekut mampsi toast läbi. Viska oma vaikevennale pai issi poolt.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Tekkis kohe kaks küsimust. Millise täpsemalt ? Kas viid käevangus kunstlikuviljastamisse ?
    Sest teadagi, et kaks tussut ei saa hakkama.
    No vot ma ei teagi..... küsi parem endalt, kas see oli mulle hetkel valusam või sulle, et su naine pigem läheb teise ,,tussuga,, kunstlikuviljastamisse selle asemel, et sinusuguse alfa seemet 9 kuud kõhus kanda.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Kaua üritad siin aasta humoristi auhinda teenida, siis ma teen nii, et sinu naine näeb 9 kuu pärast välja nagu pelmeen.
    Tekkis kohe kaks küsimust. Millise täpsemalt ? Kas viid käevangus kunstlikuviljastamisse ?
    Sest teadagi, et kaks tussut ei saa hakkama.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Auts...

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Kaua üritad siin aasta humoristi auhinda teenida, siis ma teen nii, et sinu naine näeb 9 kuu pärast välja nagu pelmeen.
    Aasta lause sai vist öeldud..

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Keegi ütles sulle pelmeen ?

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Selle pelmeenide jutupeale teile selline küsimus, et kui naisterahvas näeb välja nagu pelmeen, siis kas see tähendab koheselt, et ta on isuäratav?
    Keegi ütles sulle pelmeen ?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Lõika ikka pooleks. Jagub kauemaks.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Selle pelmeenide jutupeale teile selline küsimus, et kui naisterahvas näeb välja nagu pelmeen, siis kas see tähendab koheselt, et ta on isuäratav?
    Jah, kui sisse pannes pritsib, muidu on saepuru.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Fakk rsk. Peaks ikka oma "nähtamatu" tooteseeria letti lükkama.

Leave a comment:

Working...
X