Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju rinnalt surud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Enne ei manusta midagi, aga pärast trenni pudel õlut.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
      Mida te, jõumehed, enne/pärast trenni manustate?
      kuigi pole enam aega olnud tegeleda, siis sellegi poolest mõned näpunäited, mida võiks arvestada: umbes 1.5 tundi enne trenni juua midagi ( vesi, spordijooki) ja süüa näiteks 5 muna ja miskit süsivesiku rikast. 1.5h jooksul enne trenni ei tasu midagi tarbida. trenni ajal samuti juua, vastavalt enesetundele. peale trenni 1h jooksul süüa midagi valgurikast( soov. liha) , kui eesmärgiks on ikka lihasmassi lisada. kui eesmärk on jõule suunatud, siis tuleks süsivesikuid ka tarbida.
      AILTON

Kommentaar

Ma soovitaks panna nt. proteiinijoogi sisse muna ja seejärel segada piimaga. Rammus ja hea maitsega, õigemini, sa ei tunne seda muna, kui on korralikult segatud.
        slimm.ee

Kommentaar

Vahetult peale trenni proteiini shake, tunni aja jooksul praad vms.
          Algselt postitas Cule
          Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

1-1,5h enne trenni paar müslibari, väiksem shokolaad vms.
            Peale trenni liha, muna.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
              Enne ei manusta midagi, aga pärast trenni pudel õlut.
              Poleks arvanud, et nii nõrgalt esined. Isiklikult alla kolme pillu ei mängi kuidagi välja. Samas vormile pole see eriti hästi mõjunud, nii et eriti ei soovita.
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Kolm ongi liiast, fatty bum. Kuskil kunagi oli uudis ka, et üks õlu peale trenni juua on seadsam kui liitritega vett lamida. Aga ÜKS. Õpi piiri pidama.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

0,5h enne trenni ja peale trenni Muscle+ taastusjooki. Peale trenni ka korralikult kõht täis süüa.
                  “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

mul tõuseb iga ilmaga 60, aga kaalun 68 .
                    Kas see sitt variant et tõstan vähem kui kaalun?
                    Tegelt olen ka 64 saanud aga siis raisk lõi piitsepisse(õigemini piitsepi ja õla vahele) sellise krambi et aamen.

Kommentaar

hahaa...

hea kirjeldus... ehk on sul vale tehnika?

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                        hahaa...

hea kirjeldus... ehk on sul vale tehnika?
                        personaltrainer onn .
                        -ma peaks rohkem suruma?

Kommentaar

ei.. see oleneb täiesti teenitusest ja eesmärgist... lihtsalt kramp oli kahtlane.. aga kui personaaltreenr, siis ilmselt väga tehnika poolepealt möödalaskmist olla ei saa(kui treener täielik kaloss ei ole)

Kommentaar

vb sai sitasti sooja tehtud või kohe liiga suur raskus peale?
                            AILTON

Kommentaar

no kui eratreener, siis vaevalt see lubaks külmalt rekordit suruda:S

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                                eile täitsin vanaaastaõhtul täis peaga antud lubaduse: 150kg
                                nüüd aitab. rohkem ei viitsi selleks korraks. tahaks palli mängida ja ujuda ja...
                                njah. kaks aastat möödas sellest postitusest ja 150kg-st on järel max 90kg ma pakun. ning välimus on suht sujuvamaks muutunud võrreldes varasema nurgelisusega... easy comes, easy goes peab minu puhul 100% paika surumise kohapealt... vbla kunagi, kui vanad ja väsinud liigesed enam palli ei lase mängida, proovime uuesti!

Kommentaar

Working...
                                X