Enne ei manusta midagi, aga pärast trenni pudel õlut.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Palju rinnalt surud?
Collapse
X
-
kuigi pole enam aega olnud tegeleda, siis sellegi poolest mõned näpunäited, mida võiks arvestada: umbes 1.5 tundi enne trenni juua midagi ( vesi, spordijooki) ja süüa näiteks 5 muna ja miskit süsivesiku rikast. 1.5h jooksul enne trenni ei tasu midagi tarbida. trenni ajal samuti juua, vastavalt enesetundele. peale trenni 1h jooksul süüa midagi valgurikast( soov. liha) , kui eesmärgiks on ikka lihasmassi lisada. kui eesmärk on jõule suunatud, siis tuleks süsivesikuid ka tarbida.Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMida te, jõumehed, enne/pärast trenni manustate?AILTON
Kommentaar
-
Poleks arvanud, et nii nõrgalt esined. Isiklikult alla kolme pillu ei mängi kuidagi välja. Samas vormile pole see eriti hästi mõjunud, nii et eriti ei soovita.Algselt postitas fitti Vaata postitustEnne ei manusta midagi, aga pärast trenni pudel õlut.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
personaltrainer onn .Algselt postitas taku* Vaata postitust

hahaa...
hea kirjeldus... ehk on sul vale tehnika?
-ma peaks rohkem suruma?
Kommentaar
-
njah. kaks aastat möödas sellest postitusest ja 150kg-st on järel max 90kg ma pakun. ning välimus on suht sujuvamaks muutunud võrreldes varasema nurgelisusega...Algselt postitas SDK Vaata postitusteile täitsin vanaaastaõhtul täis peaga antud lubaduse: 150kg
nüüd aitab. rohkem ei viitsi selleks korraks. tahaks palli mängida ja ujuda ja...
easy comes, easy goes peab minu puhul 100% paika surumise kohapealt... vbla kunagi, kui vanad ja väsinud liigesed enam palli ei lase mängida, proovime uuesti!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar