Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju rinnalt surud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Heh, väljendasin päris hästi ennast. Asi pole ültsegi nii hull nagu paistab.
    Ma käin jõusaalis küll 5 korda nädalas aga tõelist trenni teen seal aga ikkagi 2-3 korda nädalas, mõnikord vähem , kuidas viitsimist on. Ülejäänud päevad teen aeroobilist, ehk mitte jõutreeninguid, vaid et tõsta üldvormi. Ning kuna on talvehooaeg ja mänge pole ning treeningud toimuvad ka külmades sisehallides siis soovitati meile, et käige paar korda nädalas jõukas ning tehke sõudmist või lihtsalt ratast jne.
    Aga need päevad, kus lihaseid "arendan" siis on meie jaoks kohe eraldi kava valmistatud, ja jälgin seda pidevalt. Sinna kuulub siis rinnalihased,lendamine,kõhukad,tagareis,piitseps.
    Vabandust et väljendasin valesti.
    Nüüd keegi vb küsib, et miks sa siis seda american massi tahad kasutada.
    -vastus oleks et uudishimu pärast küsisin. Et jah kuna ma veel täisealine pole ja pikkust ka natsa tulemas siis jätan need veel paariks aastaks rahule.

Kommentaar

Türa küll kui loll jutt siin teemas on.

Kommentaar

jõudu(massi lisavat) ja aeroobset(rasva põletavat) ei saa korraga teha.. üks nikub teist. tahad jõudu teha, tee jõutrenni tsükkel... tahad pekki põletada, jookse... samal ajal võib jõudu ka teha, aga ära looda, et sul lihas nii jõudsalt kasvaks.

ise kasutasin 16-17 aastaselt gain fast, get-big-quick formula või midagi säärast.. oli vaja paari kuuga 5 kilo juurde võtta, sain hakkama. seda loomulikult treeneri ja spordiarsti pilgu all.

üldse... väga tähtis osa on ka puhkamisel, jaga jõusaali päevad ära, ülakeha ja alakeha vahel E-trenn T-puhkus K-trenn N-puhkus R-trenn L-kerge trenn(venitused, võimlemine ja muu pask) P-puhkus

kunagi tegin umbes sarnaselt....

aga nüüd olen laisk ja ei viitsi, lesida ja pitsat süüa on mugavam

Kommentaar

Noh foorumlased, kuidas lihased elavad?
          Võtsin ka jalad kõhu alt välja, kui nii võib öelda, ja hakkasin liigutama ennast.
          Kava ise on väga hea 5x5 kava, põhiliselt baasharjutused( kükk, jõutõmme jne), kombineerituna abistavate harjutusetega( lõuatõmbed, kätekõverdused jne), mis on nö universaalsed ehk üldist jõudu ja vastupidavust arendavad.
          Esialgu on sellised kerged raskused, et keha koormusega harjuks, iga nädal hakkab 2,5 kg juurde minema.
          Kükk on selle kava tähtsaim element, mida ma ise kõige rohkem pelgan, just parema põlve pärast. Hakkasin tarbima glükosamiini tablette, mis peaks liigestele positiivselt mõjuma.
          Suvepäevadeks v(f)ormi!
          AILTON

Kommentaar

kui raskega kükke teed?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              kui raskega kükke teed?
              30kg alustan, õigemini olen alustanud. Kuna nädalas peaks 3 trenni olema ja igas trennis on kükk, siis on päris mõnus:P Sestap ikka tasa ja targu. Kunagi ma tegin ka seda kava ja siis sain tunda, kui kerge on ületreeningusse sattumise võimalus. Karm oli. Muidugi kava reegel on, et 48h peab trennide vahel vähemalt olema.

Tegelikult oleks parem alustada, lihasvastupidavuse, jõuvastupidavuse ja aeroobsete trennidega, aga kuna mul on hetkel võimalus korraliku( s.t. kõik vahendid on vanad aga asjalikud) jõusaali kasutada, siis olen planeerinud selle baasjõu treenimise algusesse. Neid lihasvastupidavusi jms saab ka koduste vahenditega edukalt teha.
              AILTON

Kommentaar

Rinnalt läheb 75kg 8 kordust. Mingi 90kg peaks siis 1 kord ära suruma
                Ise olen rahul kuna loodus on mulle sellise pika kõhna keha andnud, esimene kord jõusaalis 35kg üles ei läinud :P

Kommentaar

ei tea, pole kunagi proovinud
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

suht masendav seis hetkel suht,

vanus :15
                    enda kaal: 66
                    pikkus: 180

surun 45

Kommentaar

vanus :17
                      enda kaal: parem ei ütle
                      pikkus: 168

surun 90

Kommentaar

nojah nii vist parem kui enda kaalu ja pikkuse ka kirja panna, saab veits loogilisema ülevaate.

Kommentaar

vanus :15
                          enda kaal: 77
                          pikkus: 188

surun 65
                          Fan of Manchester United and FC Barcelona.

Kommentaar

Vanus: 18,5
                            Pikkus: 187
                            Kaal: 80

Surun: 87

Kommentaar

Vanus: 15
                              Pikkus: 186-187
                              Kaal: 65-70 vist, ma ei tea .d

Surun: 65

Mul samuti pikk kõhn keha antud

Kommentaar