Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju rinnalt surud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Käisin sunnitult täna viru myfitnessis jõusaalis (ei saanud pumpi) ja tõstsin raskuseid peale 3 kuulist pausi ja no tra kui mõttetu ja igav tegevust minu jaoks see tundus...kuidas ma suutsin 2 aastat seda teha...
    Rühmatreeningud on ikka ülekõige minu jaoks.

Aga muidu teemasse ka...maxi ma täna ei proovinud aga seeriaid tegin juba 60ga. (viimati suutsin 52,5´ga teha korralikult) et selle 2-3 kuuga bodypumpis on ikka midagi juurde tulnud küll. Peale pumpi siis olen ka combatis käinud.

Keegi muidu on tellinud ka mingi toitumiskava? ise mõtlen selle peale ja ei tea kas tellida...kogu see kaalu alandamine algab õigest toitumisest ja no minul on hetkel selge valgu ületarbimine...et sellest vb ka viimasel ajal natuke ka kaal tõusnud ja noh lihas on ka vaikselt kasvama hakanud aga pekist tahaks ikka lahti saada ja paistab, et iseseisvalt selle toitumisega ikka hakkama ei saa...vaikselt nendest asjadest juba kopp ka ees ja mingit vaheldust söögi mõistes oleks vaja küll..
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Podipampid, rühmatreeningud, toitumiskavad, jõusaalid, fitnessid ja ikka sport kiratseb...

Huvitav asi see heaoluühiskond ikka. Me tegime ka trenni. Kõigepealt otsisime vanade lautade juurest ja mujalt prügihunnikutest endale täisrauast miski vana võlli, siis otsisime erinevaid rauast rattaid ja ehitasime vanast triikimislauast pingi. Kogu tegevus toimus meie maja keldris soojasõlmes, kus oli talvel ehk 10 kraadi. Iga päev oli 4-5 matsi kohal.

Kui 6-klassis tuli kehalises kasvatuses kavasse hindeliseks harjutuseks lõuatõmme, siis esimesel aastal kolm venitasin vist. Suvel läksin lebotamise asemel heinatööle heinapakke loopima, järgmisel aastal oli lõuatõmbamine hindele 5 ja korduste arv 20. Linnainimesena oli füüsilise töö tegemine piiratud, aga suiti sai käia ikka, heinatööl, rabas, arheoloogilistel kaevamistel/rekonstrueerimistel. Aga olid vennad, kes elasid maal ja tegid igapäevaselt füüsilist - hea vaadata, kuidas kollid jõusaali tulid ja tuima näoga ilma trenni tegemata 90kg. üles surusid. Ei sildasid, ei muud.

Tra ma olen vana... Meestel on stringid, ninakarvade eemaldajad, käiakse pediküüris, podipampides ja shoppamas, raseeritakse jalgu ja kaenlaaaluseid, peidetakse iluvigu, kantakse liibuvaid pükse ja pannakse padjakesi kubemepiirkonda, et "t", "T"paistaks, põletatakse kaloried ja imetletakse peegleid...

Oi, Paide, oi Türi, aga generestioon vahetus kiriemini kui oleks elus osanud arvata...

Ja siis virisetakse, et maadlus võetakse olümpiamnägudelt maha, aga sünkroonujumine jääb - ma näen alal tulevikku.

Kommentaar

Ära ela minevikus dwideng

ok lugesin su teksti lõpuni ikka...mis stringid? esimest korda kuulen...ninakarvade eemaldaja on täiesti normaalne...mind ennast häirib ka, kui pikad karvad ninaaukudest välja paistavad. pediküürist ma ka aru ei saa...bodypump on täiesti in asi. raseerimist, saan aru natuke, miks seda tehakse...ise tahaks ka aga ei viitsi. suht rõve vaatepilt muidu küll, kui pumpis olen peelgi ees ja tricpepi harjutus ketas peakohal ja mingid kaenlaaluse karvad paistavad, peab vähe pikema käistega särgi otsima välja vist.

aga üldiselt imo keerad asja natuke üle võlli....pole mina näinud, et keegi kannaks mingeid padjakesi kubemepiirkonnas, vb ka sp kuna ma ei vaata selliseid kohti, kui näen meessoost isikut.
        Ela ja tunne, et elad
        see on kõige lihtsam
        filosoofia, mis toimib
        sule silmad ära vaata
        hüppa üle iseenda varju
        tule koos minuga.

Kommentaar

ma arvan, et point on selles: autoga jõusaali sõitmise asemel võiks sinna jalutada ja siis koju tagasi minna ja prügi välja viia või taarat viia käsitsi- väga mõnus trenn
          rühmatrennid lähevad meelelahutuse alla.

ja nahui, palju seda jõudu inimesele ikka vaja on, kui seda ainult kunstlikult kasutada.

aga noh, kehakultuur on ka kultuur
          tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
            Ära ela minevikus dwideng

ok lugesin su teksti lõpuni ikka...mis stringid? esimest korda kuulen...ninakarvade eemaldaja on täiesti normaalne...mind ennast häirib ka, kui pikad karvad ninaaukudest välja paistavad. pediküürist ma ka aru ei saa...bodypump on täiesti in asi. raseerimist, saan aru natuke, miks seda tehakse...ise tahaks ka aga ei viitsi. suht rõve vaatepilt muidu küll, kui pumpis olen peelgi ees ja tricpepi harjutus ketas peakohal ja mingid kaenlaaluse karvad paistavad, peab vähe pikema käistega särgi otsima välja vist.

aga üldiselt imo keerad asja natuke üle võlli....pole mina näinud, et keegi kannaks mingeid padjakesi kubemepiirkonnas, vb ka sp kuna ma ei vaata selliseid kohti, kui näen meessoost isikut.
            Üritan integreeruda.

Olevik on jah hoopis teistsugune. Igasugune raua tõstmine tundub nüüd totaalse debiilsusena. Õnneks sain maale ja siin on niisama füüsilist tööd piisavalt, et ei pea metallitükkide ühest kohast teise lugematul arvul kordades liigutamist enam üldse mõistlikuks tegevuseks.
            Krt saaks paar pumpajat siia enda juurde maad kaevama, siis poleks vaja traktorit tellidagi sügiseks. Labidad annaks ja raha ei küsi

P.S. Võll läks veidi üle jah. Aga kirjeldatud näiteid ei ole ilukirjanduslikud liialdused vaid siiski reaalsest elust.

P.P.S. Kui karvu peaks ajama hakkama, siis sisuliselt peaksin laskma ka oma nina kohendada. Aga kes olen mina looduse vastu eksole?

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust

P.P.S. Kui karvu peaks ajama hakkama, siis sisuliselt peaksin laskma ka oma nina kohendada. Aga kes olen mina looduse vastu eksole?
              Sa habet ikka ajad? Või juuksuris käid?

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                Sa habet ikka ajad? Või juuksuris käid?
                Tõmman juukselõikusaparaadiga perioodiliselt maha mõlemad - nii korra kahe nädala jooksul. Juhtub ka harvem.

Kommentaar

<Iceman> täna oli viimane päev viru myfitnessis, homest proovib reval sporti
                  <Destro> kuidas vorm on?
                  <Destro> suveks pekk maas?
                  <Iceman> seal mingi üks huvitav rühmatreening veel, virus pmst aind 2 ongi, pump ja combat ja combatit on ka nii harva seal
                  <Iceman> kle ma ei tea, peaks toitumise korda saama. v noh enam-vähem on aga võiks paremini.
                  <Iceman> vb peaks toitumiskava ostma pulbri asemel
                  <Iceman> aga muidu jah tra täiega tahaks magusat ja õlut juua jms...tra vend tuli koju ja kohe hakkas mingit kooki sööma ja gini jooma
                  <Destro> mis sa ostad..loe internet on õpetusi ja artikleid täis
                  <Destro> TASUTA
                  <Iceman> poleks selline pirts siis võiks küll nagu suvalt asju süüa ja siis näpud kurku ja...a minu jaoks see liiga rõve tegevus xxD
                  *** Iceman has quit (Remote host closed the connection)

kõik trenni!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    kõik trenni!
                    Haarasin kahe käega peast kinni. Iceman, palun hari ennast! :S
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

mis siin ikka harida, ütlesingi seda rohkem naljana. aga ses mõttes kyll, et tuleb ikka jutukas ka vaadata mida suust välja ajada, et teistel ei õnnestuks jälle mingit teksti foorumi kopida ja jätta teistele minust valet muljet.
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                        mis siin ikka harida, ütlesingi seda rohkem naljana. aga ses mõttes kyll, et tuleb ikka jutukas ka vaadata mida suust välja ajada, et teistel ei õnnestuks jälle mingit teksti foorumi kopida ja jätta teistele minust valet muljet.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tean. telefoniga kirjutades väga ei pööra tähelepanu õigekirjale.
                          Ela ja tunne, et elad
                          see on kõige lihtsam
                          filosoofia, mis toimib
                          sule silmad ära vaata
                          hüppa üle iseenda varju
                          tule koos minuga.

Kommentaar

Kui nii võtta, siis parem kehv grammatika, kui võõrkeel mis pole enda kirjutatud.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

sooviks natukene nõus
                              viimase 3 aastaga olen kaotanud oma kaalust ligi 20kg. See on tulnud ajapikku, söömisharjumuste muutmisega eelkõige, kuid lihased pole toonuses.
                              Olen küll teinud erinevaid harjutusi, kuid ajapikku juhtub see, et selg hakkab valutama. Üks seljalüli on natukene viltu
                              kas keegi oskab soovitada harjutusi, mida teha omas kodus (jõusaali läheduses pole), ning mis ei koormaks selga
                              eriti huvitavad mind kõhulihaste harjutused, samuti selga tugevdavad harjutused.
                              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

googelda "core exercises".... kui raskusi ei ole, siis poogi see otsingusse sisse.

interneedus on suur ja lai

keeruline on muidugi selga tugevdavaid harjutusi teha, kui selga koormata ei taha....

Kommentaar

Working...
                                X