Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju rinnalt surud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

täitsa ausalt, et jõukas on mulle hetkel igapäevane asi juba aastaid olnud ja rinnalt surumine on siiamaani mu nõrgim lüli olnud .
    ma ei tea mis mu lihastel viga aga toitumine on väga mitmekülgne ja saalis ilma soojenduseta või ükskõik kus kohas on suht võimatu eks. mul kipuvad lihased väga lihtsalt krampi minema. Sama oli ka eelneval suvel viitna tiratlonil, ujumisdistantsil järsku lõi reielihasesse õudsa piruka.

Kommentaar

no ma ei ole küll kuulnud, et tulemuste saavutamine on jäänud kehvade lihaste taha. selge see, et pikal ja vibalikul tulevad need tulemused aeglasemalt, kui jässakamatel tüüpidel aga... pigem on asi ikka treeningmetoodikas ja tahtmises. kui sul on huvi just rinnaltsurumise rekordit parandada, siis tutvu antud teemas eespool toodud nn. "vene jõutõstjate" kavaga. aega see võtab aga töötab väga hästi. ja siis veel seda, et rinnaltsurumist alusta trennis parima tulemuse saavutamiseks kindlasti esimese harjutusena.
      ja lihaste krampi minemine võib olla lihtsalt tingitud vedelikupuudusest. pead katsuma rohkem vedelikke tarbida trenni eel ja trenni ajal.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
        no ma ei ole küll kuulnud, et tulemuste saavutamine on jäänud kehvade lihaste taha. selge see, et pikal ja vibalikul tulevad need tulemused aeglasemalt, kui jässakamatel tüüpidel aga... pigem on asi ikka treeningmetoodikas ja tahtmises. kui sul on huvi just rinnaltsurumise rekordit parandada, siis tutvu antud teemas eespool toodud nn. "vene jõutõstjate" kavaga. aega see võtab aga töötab väga hästi. ja siis veel seda, et rinnaltsurumist alusta trennis parima tulemuse saavutamiseks kindlasti esimese harjutusena.
        ja lihaste krampi minemine võib olla lihtsalt tingitud vedelikupuudusest. pead katsuma rohkem vedelikke tarbida trenni eel ja trenni ajal.
        pluss magneesiumi tablette võiksid ka manustada, halba ei tee.
        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
          täitsa ausalt, et jõukas on mulle hetkel igapäevane asi juba aastaid olnud ja rinnalt surumine on siiamaani mu nõrgim lüli olnud .
          ma ei tea mis mu lihastel viga aga toitumine on väga mitmekülgne ja saalis ilma soojenduseta või ükskõik kus kohas on suht võimatu eks. mul kipuvad lihased väga lihtsalt krampi minema. Sama oli ka eelneval suvel viitna tiratlonil, ujumisdistantsil järsku lõi reielihasesse õudsa piruka.
          vaheta treener välja. otsi mõni ida-saksa kuulitõuke korüfee endale juhendajaks ning jõudu tuleb mühinal

Kommentaar

Njaa see vend pumpaks su steroide nii täis, et jõud tuleb jah mühinal

Kommentaar

Kas keegi trennib kael?
              kui trennib öelge mulle kuidas teha seda
              aitäh

Kommentaar

üks võimalus kaela treenida on nt see: http://youtube.com/watch?v=-_nTRPFE-74

laiemaks saab kaela aga nii, et heidad voodi peale pikali nii, et kael jääb üle ääre, paned lauba peale raskuse ja siis lased pea maksimaalselt alla ja tõstad jälle ülesse. Seeriaid ja kordusi ma pole lugenud, teen ühte seeriat kuni väsin.

Seda tuleb teha aeglaselt ja väikese raskusega. Ise tegin alguses 2,5kg kettaga nüüd 4 kg hantliga.
                Algselt postitas Cule
                Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

kaela treenides tuleb ettevaatlik olla, maik taisonliku kaela asemel võite saada pikaks ajaks puhkusele.
                  AILTON

Kommentaar

Sai siis jälle proovitud palju rinna pealt läheb, 85 läks täitsa okeilt üles. Hiljem lükkasin 90 aga päris üles üksi ei jõudnud, sest poolel teel tõttas appi sõbralik Fitti, kes arvas, et see käib mullle ilmselgelt üle jõu. Ise usun, et oleks üles läinud.
                    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Hästi. Järgmine kord võtan fotoka kaasa ja paneme kangile 95. Teen su emale vahva postkaardi sellest, kuidas sa sinise näoga kangi all oled.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                        Hästi. Järgmine kord võtan fotoka kaasa ja paneme kangile 95. Teen su emale vahva postkaardi sellest, kuidas sa sinise näoga kangi all oled.
                        Oleme kokku leppinud aga seda siis kuskil mai alguses kui kreatiinikuur hakkab vaikselt lõppema, mitte enne
                        “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Meie naaberkülas oli ka üks vennike, külavanem, kellele meeldis hirmasti oma kaela treenida, põhiliselt kasutas ta selleks oma moori. Too oli oma 100 kilone jurakas ja kui korra pani laksaka, siis savionnid värisesid ja meie külla oli ära kuulda et peremehe kael on jälle treenitud. Ega sa, Pealik viimati too sama vanamehenäss pole? No igatahes.
                          sigpic

Kommentaar

ja nüüd vutt-vutt teemasse 100 postitust.
                            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Kuivik Banaan Vaata postitust
                              Meie naaberkülas oli ka üks vennike, külavanem, kellele meeldis hirmasti oma kaela treenida, põhiliselt kasutas ta selleks oma moori. Too oli oma 100 kilone jurakas ja kui korra pani laksaka, siis savionnid värisesid ja meie külla oli ära kuulda et peremehe kael on jälle treenitud. Ega sa, Pealik viimati too sama vanamehenäss pole? No igatahes.
                              Kui palju plõksid, siis tulen su moori peal kaela treenima

Kommentaar

Kuidas soovitate hommikul vara trenni minna??
                                Kell 7 nt.
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X