tänu notsugripile pandi terve kaitseringkond karantiini ja väljaload tühistati. Ehk siis koju on lootus saada alles jõulude ajal.
debiilsus
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
-
Neid "aktsioonis" ei õnnestunud kahjuks näha. See-eest istusime ise peaaegu hemorroidid tagumenti.Algselt postitas janjah, ja lisaks sellele on olemas veel suurtükiväelased...
Leave a comment:
-
Eks ta olene ka kompaniist! Jalavägi ning luure müttavad hommikust õhtuni metsas sambla sees, samalajal kui MP omad võtavad relvade kõrval päikest.Algselt postitas Jasper Vaata postitustSee oli selline söduriraadio jutt. Eks kupivend oli ka yks pede ekvivalent nende stooride möjul. Aga Kevadtormil olid Kupi vennad töestanud, et nad on motiveeritud ja väljaöpetatud samalajal kui möned mehel shlanginaatoriteks olid sirgunud.
Leave a comment:
-
See oli selline söduriraadio jutt. Eks kupivend oli ka yks pede ekvivalent nende stooride möjul. Aga Kevadtormil olid Kupi vennad töestanud, et nad on motiveeritud ja väljaöpetatud samalajal kui möned mehel shlanginaatoriteks olid sirgunud.Algselt postitas dimaggio Vaata postitust2005. aastal olevat jah üks 26-aastane venku pesuruumis kannikate vahele saanud...vähemalt linnuke oksal rääkis nii!
Kuid kui sa pead silmas mingit teist juhtumit, siis hakka või häbenema, et Kupis sai käidud.
Leave a comment:
-
2005. aastal olevat jah üks 26-aastane venku pesuruumis kannikate vahele saanud...vähemalt linnuke oksal rääkis nii!Algselt postitas Jasper Vaata postitustKuperjanovist räägitakse ...
a eks laiemas tähenduses perssenussimist ole ka mujal
Kuid kui sa pead silmas mingit teist juhtumit, siis hakka või häbenema, et Kupis sai käidud.
Leave a comment:
-
Kuperjanovist räägitakse ...Algselt postitas NOT Vaata postitustEi teadnudki, et seal selliste asjadega tegeletakse
päriselt ka v
a eks laiemas tähenduses perssenussimist ole ka mujal
Leave a comment:
-
Ei teadnudki, et seal selliste asjadega tegeletakseAlgselt postitas 10 Lopez Saldanate nikkuge perse üksteisele.
päriselt ka v
Leave a comment:
-
proovitud. üle nädala motivatsiooni üleval ei hoidnud.Algselt postitas Jasper Vaata postitustMa tean, et kaitseväe meditsiin koosneb coldrexist, fastumgelist ja neoanginist, aga minu ajal pakuti motivatsiooni vastu tablette. Viiekilosed olid vist.
Leave a comment:
-
No kellele motivatsioonitabletid, kellele liiva täis tankimiinid. Semantika.Algselt postitas Aadu&coEga sa juhuslikult tankimiine nende "tablettide" all ei mõtle. Nendega sai joostud küll.
Leave a comment:
-
Ma tean, et kaitseväe meditsiin koosneb coldrexist, fastumgelist ja neoanginist, aga minu ajal pakuti motivatsiooni vastu tablette. Viiekilosed olid vist.Algselt postitas piimamees Vaata postitustostan motivatsiooni. igasugused soovitused on vägagi teretulnud.
Leave a comment:
-
ostan motivatsiooni. igasugused soovitused on vägagi teretulnud.
5 kuud teenitud...
kõik jutud noh
Leave a comment:
-
Käisin neljapäeval vaatamas, kas võetakse sõtta või ei. Ise arvasin, et tuleb minna, aga sisearst arvas, et kui süda aasta pärast õigesti tuksub, küll siis võtame.
Leave a comment:
-
Ma siin mõelnud ja mõelnud ja mõelnud..
Anyway, asun kiirelt jutu juurde, mida mõelnud.
Vaadake, ei saa mina aru sellest ajateenistuse fenomenist. Inimesed saab selle järgi jaotada kolmeks:
1. Positiivselt meelestatud
2. Negatiivselt meelestatud
3. Neutraalsed
ehk siis teisisõnu on teatud sarnasus füüsikateadmistega (el. juhid, mittejuhid jne). Positiivselt meelestatud isikud räägivad, et tuleb jube kasuks, saad meheks jne. Samas ei saa nagu öelda, et saad meheks, muidu ei saa siis või? Nagu need, kes mingil põhjusel pole ajateenistust läbinud on siis n.ö elulõpuni poisikesed? Selline vaatenurk ühtlustub negatiivselt meelestatud inimestega, kes räägivad ajateenistuse kui sellise mõttetusest ning aja raiskamisest. Üht-pidi on see ju täiesti õige, aasta ajaga korralikul töökohal töötades teenib palju suurema varanduse kui n.ö sõduritoetusel sitsides. Loogika. Selle nurga alt on ajateenistus jälle kasulik neile, kes tööd teha ei saa, ei viitsi, ei taha jms. Loogika. Distsipliinist nüüd natuke lähemalt. Räägitakse, et seal õpitud ''käitumisvõtted'' on edaspidiseks jube kasulikud. Aga tekkis küsimus, et kui palju on neid, kes pärast seda ajateenistust neid käitumisvõtteid ka kasutama jäävad? Muru peal ei kõnni, voodit tehakse ka nii nagu ''meestekoolis'' õpetati jms. Ilmselt väga vähe, pea olematu hulk, vähemalt ma eeldan nii. Siiamaani väljendub nagu ma oleksin karmide katsumuste vastuvõtmiseks negatiivselt meelestatud. Riigiraha kulutamine jms. Noja kui nüüd rääkida neutraalsetest, siis neil on täiesti ükskõik, kas nad lähevad sinna või ei, või kuhu neid iganes ka ei saadeta. Siin kohal tsiteeriks oma neutraalselt meelestatud sõpra:
'' Endal on suva kuhu mind saadetakse. Mul on vaja vaid peapaela, valget maikat, automaati ning laigulisi pükse.''
Üldiselt lõpetuseks võiks öelda, et ma ei saa endiselt selle ajateenistuse mõttest aru. Tõesti kui sõda tuleb, siis helistab kaitseminister kõik tüübid läbi ja kutsutakse armee kokku ja saadetakse meid rindele?
Üldiselt olen ma ühe enam ja enam hakanud veenduma selles, et selle taga saab olla ainult Eesti Naiste Selts. Ja teate miks? Sest ''ajateenistus'' tundub olevat hea alternatiiv sünnitamisele. Kui naised peavad kandma 9 kuud loodet enda sees, valvama teda, toitma ja kaitsma, siis meie peame valdavalt (keskeltläbi) istuma 9 kuud paigal, valvama metsas padruneid ning kui naistel lõpeb asi sünnitamisega, meil aga 3. nädalase retkega metsas.
Noh, ma nüüd ei näegi põhjust, miks ei võiks luua palgaarmeed, ilmselgelt ei tuleks seal meestest puudus.
Ahjaa, unustasin mainida, et antud jutt käsitleb eelkõige ajateenistust ja selle mõtekust, aga mitte minu soovi pääseda ajateenistusest. Vastupidi, ausalt öeldes on mul täiesti ükskõik, ju on see üks eluetappidest, mis tuleb läbida ning esimesel võimalusel ma seda ka teen.
Leave a comment:
-
Markko jutt on puht õige ja nooremveeblid on tõesti see kõige hullem sortiment.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: