Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Seda peab jah ütlema oma kogemusest, et kui peole satuvad vähemalt kaks tüüpi, kes on ajateenistuses käinud, siis enne hommikut nad oma plämaga ei lõpeta
    308

Kommentaar

Algselt postitas Markko Vaata postitust
      Seda peab jah ütlema oma kogemusest, et kui peole satuvad vähemalt kaks tüüpi, kes on ajateenistuses käinud, siis enne hommikut nad oma plämaga ei lõpeta
      peab paika. unustatakse naised ja võibolla isegi joomine ja räägitakse mingitest kuradi kahuritest. mitu korda olen näinud.

käisin täna muidu Rahva Raamatus ja nägin teost nimega "Ilma vaseliinita", mis tundus olevat lihtsalt jälgitav huumor ajateenistusest. seega, kui teil on endistele, praegustele või tulevastele sõduritele kinki vaja, siis võite proovida seda lapata.
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Kes siis 3. juuli hommikupoolikul Tapa poole veel vurama hakkavad, kallid foorumlased? Tänases komisjonis oli ka üks naljakas vahejuhtum kui nõutu näoga härrasmees teatud substantside tarvitamise avastamise hirmus mult uriini soovis laenata. Arstitädi soovil olin aga aga alles jätnud vaid vajava koguse ja ülejäägid kempsupotile pärandanud, seega ei saanudki noormehele heameelt teha. Siit moraal: kusege alati topelt ja võimaluse korral veel tagataskus olevasse kokakoolapudelissegi, kuna kunagi ei tea, millal võib veel vaja minna, sest sõpra tunned ju hädas. Nagu hiljem selgus, sai noorsand siiski testist läbi. Lõpp hea, kõik hea.

Kommentaar

Meil oli ajateenistuse ajal osadel võitlejatel ekstsessid kanepiga. Seetõttu käis üks seersandihärra 2-3 kuud taskus joogipudel, kus oli "puhta võitleja" uriin, juhuks kui kontroll peaks ühtäkki maha murdma
          308

Kommentaar

Edu! Suurtükk jah?
            Ela ja tunne, et elad
            see on kõige lihtsam
            filosoofia, mis toimib
            sule silmad ära vaata
            tagasi, hinga sügavalt ja
            hüppa üle iseenda varju
            tule koos minuga.

Kommentaar

Kuna endal homme arstliku komisjoni minek, siis muidugi ärevus tõuseb ja iga hetkega tekib ka aina uusi küsimusi. Nt kas homme kohe peale arstliku komisjoni lõppu tehakse otsus et millal ja kuhu lähen? Ning juhul kui tahaksin nt suve asemel minna oktoobris, kas mul on siis seal mingi sõnaõigus ka selles suhtes?
              Ja kuigi kindlalt ilmselt ei oska keegi öelda, siis millal oleks kõige tõenäolisemalt mul minek?
              Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
                Kuna endal homme arstliku komisjoni minek, siis muidugi ärevus tõuseb ja iga hetkega tekib ka aina uusi küsimusi. Nt kas homme kohe peale arstliku komisjoni lõppu tehakse otsus et millal ja kuhu lähen? Ning juhul kui tahaksin nt suve asemel minna oktoobris, kas mul on siis seal mingi sõnaõigus ka selles suhtes?
                Ja kuigi kindlalt ilmselt ei oska keegi öelda, siis millal oleks kõige tõenäolisemalt mul minek?
                Üldiselt antakse aeg minemiseks valida( kas sügis või suvi ). Otsus pataljoni kohta tuleb kohapeal peale komisjoni otsuse lõppu.
                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
                  Kes siis 3. juuli hommikupoolikul Tapa poole veel vurama hakkavad, kallid foorumlased? Tänases komisjonis oli ka üks naljakas vahejuhtum kui nõutu näoga härrasmees teatud substantside tarvitamise avastamise hirmus mult uriini soovis laenata. Arstitädi soovil olin aga aga alles jätnud vaid vajava koguse ja ülejäägid kempsupotile pärandanud, seega ei saanudki noormehele heameelt teha. Siit moraal: kusege alati topelt ja võimaluse korral veel tagataskus olevasse kokakoolapudelissegi, kuna kunagi ei tea, millal võib veel vaja minna, sest sõpra tunned ju hädas. Nagu hiljem selgus, sai noorsand siiski testist läbi. Lõpp hea, kõik hea.
                  Mina. Õhutõrjesse.

Seal tehakse isiksuse test mis peaks, väidetavalt, näitama kuhu sa kõige paremini sobid. Mulle anti valik kahe koha vahel. Samuti sain valida kas jaanuar või juuli.

Kommentaar

Algselt postitas Solfice Vaata postitust
                    Mina. Õhutõrjesse.
                    See pole tegelt kindel, võid ükskõik millisesse Tapa VÕKi väeossa sattuda.
                    Klassivend määrati 2010 näiteks suurtükki ja Tapale minnes algas hoopis sõit Paldiskisse Tagalapataljoni.
                    Algselt postitas Iceman
                    Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

s22set6rje

Kommentaar

Nii , saigi arstlik komisjon läbitud ning 2 juuli minek spordirühma. Jube tusane tädi oli, kes ei tahtnud üldse infot jagada, aga ehk keegi siit on kursis, et kas spordirühmal ka ikka kestab see 8 kuud? Sest ise olen kuulnud jutte et ainult 3 kuud noorteaeg ära ja vsjo. Netist nagu ka ühest vastust ei leidnud..
                        Koondise põhimängija

Kommentaar

Nii , saigi arstlik komisjon läbitud ning 2 juuli minek spordirühma.
                          Spordirühm, mis asi see veel selline on ?
                          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Tallinna Staabi- ja sidepataljonil on moodustatud oma spordirühm, mille siis saavad läbida sportlased, nt hetkel teenib seal aega Raul Must
                            Koondise põhimängija

Kommentaar

3 kuud

Kommentaar

ttBoll, mis spordiga tegeled ja mis tasemel siis? mingeid saavutusi oled ka saanud?

Kommentaar

Working...
                                X