Olge tervitet noored, kes veel see sügis või järgmine aasta ajateenistusse minemas.
Igatahes, mis puudutab seda, kui kõva/ülehaibitud/lebo mõni väeosa on, siis eelkõige sõltub see kõik siiski sellest, kes satuvad teie rühmaülemateks ja -vanemateks. Kui eesotsas on kaader, kes on järjepanu juba mitme "lennuga" tegelenud, siis võib varasemaid jutte uskuda. Samas tasub meeles pidada ka seda, et kui rühmaülem ja -vanem on juba ei tea mitmendat aastat ajateenijate peal olnud, siis tekib neil teatud määral motivatsioonikadu ning puudujääk ka värskete ideede osas, kuidas noori "nussida". Seega tekib neil vaikselt pohhuism ja noortel (ning ka peale SBK-d) võib elu seega lihtsam olla. Siit tuleneb ka see, kuidas peale ajateenistuse lõpetamist võitlejad kommenteerivad seda, kui lebo või kõva nende väeosa ja teenistus oli. Kõik lihtsalt algabki sellest, kes satuvad teie otsesteks ülemusteks ja kui huvitavaks nad suudavad teie teenistust teha.
Remargi korras: kelle suhtes tasub teenistuses alati tähelepanelik olla, on värskelt Lahingukoolist tulnud nooremveeblid, kes on enamasti süsteemis ühed kõige suuremad ussid ja pakatuvad värsketest ideedest ja viitsimisest, kuidas üleastunud rühmale/kompaniile distsipliini õpetada. Ja Lahingukoolist saadetakse iga-aastaselt uus lend nooremveebleid teele. Nii et jõudu ja edu teile, kel ajateenistuse tee veel ees.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Eks ma Juulis saan teada, kuida seal on. Aga jään ikka oma arvamuse juurde.Algselt postitas Premium Vaata postitustÜlehaibitud? hehe..eks tule kohale ja vaata. Soovitan siis maitsta luuraja või jalaväelase leiba(see aasta on neil ka päris karmid laagrid).
Leave a comment:
-
Ülehaibitud? hehe..eks tule kohale ja vaata. Soovitan siis maitsta luuraja või jalaväelase leiba(see aasta on neil ka päris karmid laagrid).
Leave a comment:
-
Kuigi endal KUP'i minek, arvan, et see on ülehaibitud koht. Tapa oli väga soliidne koht ning Jõhvilgi viga polnud. Viru 4's on natuke range kord lihtsalt :P
Leave a comment:
-
tapa peaks jah päris kena ka korras olema, nagu Kup-ki. Kellelgi suvel ka minek on?
Leave a comment:
-
Ole tubli ja ära kuuli saa.Algselt postitas F.Totti Vaata postitustMa ka siis põhimõtteliselt tunni ajapärast Eestit vabastama sinna pommiauku.
Saate minust nüüd päris jupp aega puhata ja taastada oma närvirakke.Eriti jään tagaigatsema oma pikaaegset ja truud armukest Tofoat(aka Toffifeed).Vaata, et sa mul külas käima hakkad ja üle aisa lööma ei hakka
Edu teile mehed!
Leave a comment:
-
Ma ka siis põhimõtteliselt tunni ajapärast Eestit vabastama sinna pommiauku.
Saate minust nüüd päris jupp aega puhata ja taastada oma närvirakke.Eriti jään tagaigatsema oma pikaaegset ja truud armukest Tofoat(aka Toffifeed).Vaata, et sa mul külas käima hakkad ja üle aisa lööma ei hakka
Edu teile mehed!
Leave a comment:
-
No eks homme ole nähaAlgselt postitas Tanel89 Vaata postitustPõhimõtteliselt pandi see arstlikus komisjonis paika, kes kuhu läheb. Öeldi, et minek on Tapale. Nüüd vali, kas tahad pioneeri või õhutõrjesse.
Leave a comment:
-
Põhimõtteliselt pandi see arstlikus komisjonis paika, kes kuhu läheb. Öeldi, et minek on Tapale. Nüüd vali, kas tahad pioneeri või õhutõrjesse.Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustMa ei saa aru kuidas sa nii kindel oled, et õhutõrjesse saad, nagu mina aru sain, siis kohapeal selgub see alles. Aga jah, muidu homme ka Tapale.
Leave a comment:
-
Ma ei saa aru kuidas sa nii kindel oled, et õhutõrjesse saad, nagu mina aru sain, siis kohapeal selgub see alles. Aga jah, muidu homme ka Tapale.Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustKes on minemas juuli 2010 Tapa õhutõrjesse?
Leave a comment:
-
Keegi täna/homme/ülehomme Tapa Väljaõppekeskusesse 8 kuuks aeg läheb teenima?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: