kui ma 09/10 vist? olin, siis aasta lõpu poole kaotati Kupis see suurem ports ära. Noh..see nägi niikuinii ette, et said hommikul või õhtul 3 juustuviilu või 1 muna rohkem vms. ei mäletagi täpselt. ei midagi imelist, kuid abiks ikka. Energiakulu on seal päris korralik, niiet kõik toit läks asja ette. Õhtusöök kadus tavaliselt 1 tunniga kõhust.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustminu ajal (99/00) meie patis
Kommentaar
-
Allergitest niipalju, et ise kannatan ka õietolmu allergia käes. Eriti hullud on mai esimesed 2 nädalat, kus nina jookseb vahetpidamata vett. Aga viimastel aastatel olen kasutanud sellist ravimit nagu Flixonase. Sõjaväes sai ka seda kasutatud ja Kevadtormil, mis jäi täpselt kriitilisse ajavahemikku, polnud mingit probleemi. Tagantjärele võib öelda ,et see pidev looduses viibimine oli tollal oluliselt valutum, kui nüüd viimased 3 aastat peale seda tsiviilis olles, kus hommikul betoonmajast väljudes hakkab mõne tunni möödudes allergia endast märku andma vaatamata ravimite kasutamisele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustSidepat, aprill 1999-aprill 2000.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustHomme minekAlgselt postitas cbulls13 Vaata postitustülehommeAlgselt postitas Rein Vaata postitustMul siin laua taga istub praegu vennike kes homme läheb Tapale. Teeme mõned õlled
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustNautige, härrased. Kui endal munad püksis ja kupli all vähegi midagi liigub, siis oskab iga normaalne mees ajateenistusest enda jaoks meeldiva kogemuse teha. Jõudu teenistuses!Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar