Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nojah, vanusega polnud probleemi aga kuna tegin ka B kati, siis tuligi 2+1 aastat oodata "täis" C kati saamiseks.
    Algselt postitas Iceman
    Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

njaa.. oli aeg kui läksid autokooli ning tegid B ja C koos
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
        njaa.. oli aeg kui läksid autokooli ning tegid B ja C koos
        Ka praegu on see võimalik

Kommentaar

Ausalt ka, ise pole kirjutanud ja saadeti just meilile.

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

2 kuud veel metsas redutamist. Aeg isegi siin liigub.
            Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Laupäeval sain 21 ning täna nagu pauk selgest taevast oli tähitud kiri,et tule arstlikku komisjoni 8.august. Otsisin oma eelnevad dokumendid üles ning mu mälu ei vedanud mind alt. Olin taodelnud pikendust kõrghariduse omandamiseks ja,et kutsugu mind 2014a. Mäletamistmööda saigi valida kutsumiseks ainult 2011,2012,2013,2014a vahel tooaeg. Seega, kas nüüd on oht,et võetakse mind juba esimese jutiga oktoobris/jaanuaris(on siis ju 2014a juba) väkke ning jääb kool pooleli? Lõpetama peaksin 2014 suvel. Juriidiliselt on ju kõik õige, sain pikendust 3a ja 2014 võin minna. Või pean mingi lisa taotluse tegema.. Tahaks ikka kooli ära lõpetada ja siis mu pärast võin minna ka. On kellegil sama juhus olnud?

Kommentaar

Küll nad lasevad sul kooli ära lõpetada. See on tavaline, et kui viimane aasta hakkab , võetakse juba sügisel arstlikku, et siis järgmises juulis teenima minna. Ei tasuks väga põdeda arvan ma.
                "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

mul oli sama. arstlikus komisjonis käisin 2012 augusti alguses ja minek 2013 juuli. see tavaline protseduur. jääb aasta aega veel, et erinevaid tervisehädasi välja otsida.
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Küsimus ajateenistusse mitteilmumise kohta. Kui näiteks 3.juulil peaks minek olema ja ei ilmu kohale, määratakse ilmselt rahatrahv. Kui see ära maksta, mis edasi saab?

Kommentaar

No kui sul juba minek on siis nad otsivad su üles ja viivad väeossa ,ehk saad kartsa ka.Samas ega ma kindlalt ka ei tea.

e.
                      9. Kui suur on karistus ajateenistusse mitteilmumise eest?
                      Vastavalt kaitseväeteenistuse seaduse § 215'1 karistatakse kutsealust ajateenistuse kohustuse eiramise eest rahatrahviga kuni 300 trahviühikut või arestiga.
                      "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

1 trahviühik on 4 eurot. Ehk kuni 1200 eurot.

Kommentaar

Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
                          No kui sul juba minek on siis nad otsivad su üles ja viivad väeossa ,ehk saad kartsa ka.Samas ega ma kindlalt ka ei tea.

e.
                          9. Kui suur on karistus ajateenistusse mitteilmumise eest?
                          Vastavalt kaitseväeteenistuse seaduse § 215'1 karistatakse kutsealust ajateenistuse kohustuse eiramise eest rahatrahviga kuni 300 trahviühikut või arestiga.

Päris nii karm kohe ka asi ei ole. Kui kohale ei ilmu, siis algatatakse väärteomenetlust. Ehk siis miski paari kuu möödudes mitteilmumisest võid oodata koju kirja, millega kutsutakse menetleja juurde. Seal saad temaga juttu puhuda, selgitad, miks ei läinud jms. Siis vastavalt sellele ka rahatrahv ja uus arstlik komistjon (?). Uues arstlikus komisjonis pole kindel. Tuttav lasi üle, kuid oli samal ajal ka haiguslehel, kui pidi kogunemiskohta ilmuma. Hiljem kutsuti menetleja juurde, ütles et oli haiguslehel, sorri et ei teatanud. Trahvigi ei saanud, määrati vaid uus arstlik komisjon.

Kommentaar

Endal minek 2 juulil Tallina Staabi - ja sidepataljoni spordirühma. Vaikselt ärevus ja huvi tõuseb. Keegi teadjam, kes on ise ka varem seal aega teeninud hiljuti , võiks anda mingi pikema ülevaate seal toimuvast. Pole ise varem suurt huvi selle üle tundnud ning seepärast võiks keegi rääkida kuidas seal olukord on. Ning kas spordirühmas pead läbima ainult SBK ja siis saad asjaga pmst ühele poole?
                            Koondise põhimängija

Kommentaar

Ainult sbk, õhtuti saad trenni minna.

Kommentaar

Endal minek 3 juulil Tapale Õhutõrjesse, aga nagu ma olen aru saanud siis seal võidakse veel ümber tõsta. Anyway, mul on selline võib-olla pisut rumal küsimus. Nimelt sai noormeast peast ranne päris korralikult ära rikutud nii, et korralikult ei paindu ja väga peale toetada ei saa. Tavalist elu nagu väga ei sega, aga kui vaja hakata kätekõverdusi tegema siis ma ei saa küll parema käe randmele toetada. Kunagi koolis sai hübriidversiooni aretatud, kus terve käsi oli nagu ikka ja vigast hoidsin rusikas, nii ei pidanud haiget rannet väänama ja sellele raskust panema. Kuna ajateenistuses meelditaksse ajusi nussida iga väiksema asjaga siis ohtu ka, et keegi kukub kobisema, miks ma nii teen ja mitte nagu kõik teised vms?

Kommentaar

Working...
                                X