Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mister
    replied
    Kuradi salajane33 jättis Piraatide eest maksmata

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja TheKing poolt
    You just dont get it, do you?
    Kolmas peatus ongi juba kemmergus, hea pehme pühkida siis juba. Raamaturiiulid on nii kaheksakümnendad, astu modernsesse maailma!
    Ahh? Ahsoo. A las jääb.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja SoccerGoal poolt
    Oled välikontserdil vihmase ilmaga ja ees on vihmavarjude meri, neist nii mitmedki varju totakalt liialt ülal hoides. Kui tuled vihmavarjuga, siis ole hea ja lase see enda pea lähedale kaardu või roni tagumisse ritta. Endast ja teistest lugupidav saab aru, et kapuutsiga jope sobib enim sellistes olukordades. See, et "sa ju kuuled muusikat" on sama tark argument, et sportmängus ju kuuled, kui skooritakse, milleks sul visuaali veel vaja näha on.
    Segas sul mobiiliga filmimist?

Leave a comment:

• SoccerGoal
    replied
    Oled välikontserdil vihmase ilmaga ja ees on vihmavarjude meri, neist nii mitmedki varju totakalt liialt ülal hoides. Kui tuled vihmavarjuga, siis ole hea ja lase see enda pea lähedale kaardu või roni tagumisse ritta. Endast ja teistest lugupidav saab aru, et kapuutsiga jope sobib enim sellistes olukordades. See, et "sa ju kuuled muusikat" on sama tark argument, et sportmängus ju kuuled, kui skooritakse, milleks sul visuaali veel vaja näha on.

Leave a comment:

• TheKing
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Malfoy poolt
    Pehmete kaantega raamatud. Ostad 20 või 30 eurtsi eest raamatu, loed läbi, naine loeb läbi ja riiulisse saad kuradi totaalse kapsa panna.
    You just dont get it, do you?
    Kolmas peatus ongi juba kemmergus, hea pehme pühkida siis juba. Raamaturiiulid on nii kaheksakümnendad, astu modernsesse maailma!

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Pehmete kaantega raamatud. Ostad 20 või 30 eurtsi eest raamatu, loed läbi, naine loeb läbi ja riiulisse saad kuradi totaalse kapsa panna.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Hea võimalus enesekindlust treenida.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    ...kui Messengeri vestluses olen chatiaknas aktiivne nii et teine osapool kohe näeb, et ma nâgin tema sõnumit. Vahetu vestluse puhul ei häiri, aga pausidega vestluste puhul ajab meganärvi
    mul kõik need funktsioonid eemaldatud samal põhjusel

Leave a comment:

• cabron
    replied
    ...kui Messengeri vestluses olen chatiaknas aktiivne nii et teine osapool kohe näeb, et ma nâgin tema sõnumit. Vahetu vestluse puhul ei häiri, aga pausidega vestluste puhul ajab meganärvi

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja El President poolt
    "Või" ütlevad need, kes ei taha öelda "vä"
    "we" ja "w" on ka teatud kontingendil

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Need, kes ütlevad, et nii ei teha.

Leave a comment:

• El President
    replied
    "Või" ütlevad need, kes ei taha öelda "vä"

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    aga nii pole õige ju

aga nii pole ju õige -
    ja 'ju' lause lõppu jätab kõnekeeles juba enamik inimesi

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kyps poolt
    Tarmo Tiisleril on lause lõpus pidevalt "või". -"Taani on nüüd järjest rohkem mängu domineerinud, või?"
    Neid üksikute inimeste asju on palju. Aga see "on" on ikka vähemalt pooltel. Eriti karmilt ühel mu enda kanali paaril, kellest üks on ühe jalkaklubiga aktiivselt tegev. Tüdruksõber kutsub neid spetsiaalselt "on"-tüüpideks.

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Tarmo Tiisleril on lause lõpus pidevalt "või". -"Taani on nüüd järjest rohkem mängu domineerinud, või?"

Leave a comment:

Töötlen...