Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
Segas sul mobiiliga filmimist?Oled välikontserdil vihmase ilmaga ja ees on vihmavarjude meri, neist nii mitmedki varju totakalt liialt ülal hoides. Kui tuled vihmavarjuga, siis ole hea ja lase see enda pea lähedale kaardu või roni tagumisse ritta. Endast ja teistest lugupidav saab aru, et kapuutsiga jope sobib enim sellistes olukordades. See, et "sa ju kuuled muusikat" on sama tark argument, et sportmängus ju kuuled, kui skooritakse, milleks sul visuaali veel vaja näha on.Leave a comment:
-
Oled välikontserdil vihmase ilmaga ja ees on vihmavarjude meri, neist nii mitmedki varju totakalt liialt ülal hoides. Kui tuled vihmavarjuga, siis ole hea ja lase see enda pea lähedale kaardu või roni tagumisse ritta. Endast ja teistest lugupidav saab aru, et kapuutsiga jope sobib enim sellistes olukordades. See, et "sa ju kuuled muusikat" on sama tark argument, et sportmängus ju kuuled, kui skooritakse, milleks sul visuaali veel vaja näha on.Leave a comment:
-
You just dont get it, do you?
Kolmas peatus ongi juba kemmergus, hea pehme pühkida siis juba. Raamaturiiulid on nii kaheksakümnendad, astu modernsesse maailma!
Leave a comment:
-
Pehmete kaantega raamatud. Ostad 20 või 30 eurtsi eest raamatu, loed läbi, naine loeb läbi ja riiulisse saad kuradi totaalse kapsa panna.Leave a comment:
-
-
...kui Messengeri vestluses olen chatiaknas aktiivne nii et teine osapool kohe näeb, et ma nâgin tema sõnumit. Vahetu vestluse puhul ei häiri, aga pausidega vestluste puhul ajab meganärviLeave a comment:
-
-
-
Neid üksikute inimeste asju on palju. Aga see "on" on ikka vähemalt pooltel. Eriti karmilt ühel mu enda kanali paaril, kellest üks on ühe jalkaklubiga aktiivselt tegev. Tüdruksõber kutsub neid spetsiaalselt "on"-tüüpideks.Leave a comment:
-
Tarmo Tiisleril on lause lõpus pidevalt "või". -"Taani on nüüd järjest rohkem mängu domineerinud, või?"Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: