Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    TAG Heueril on snoobide seas (mina nende hulka ei kuulud) kehv maine aga kena mudel muidu.
    Minu arvates on kellal kaks eesmärki: näidata aega ning teha kandja rõõmsaks, kõik muu on müra.
    Mulle iseenesest see mudel enam nii väga ei meeldi, aga see sai kunagi vast juba 18 aastasena võetud nagu eesmärgiks, et kui ühe aastaga X sissetulek, siis preemiaks endale. Et kuidagi selline nostalgialaks või nii. Eelmine aasta tuli see ära, aga probleem selles, et 18 aastane mina ei osanud eeldada, et 30 aastasel minal on lisaks muid kohustusi ka nagu. Mees annab sõna, mees võtab sõna! Õnneks selle kella puhul ajas väärtus vähemalt püsib.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Lõõre peab vist uurima jah. Ülejäänud asjad check.
    Vares või kakk võib ka korstnas olla kui ikka üldse ei tõmba? Kui esimest aastat seal siis kutsu üks hea korstnapühkija alustuseks, kes kogu süsteemi üle vaatab. Inimesed teevad ikka uskumatuid lollusi ahjudega teadmatusest.

Ise saab ka tegelikult süsteemi testida. Võtad lihtsalt ühe paberinutsaku ja paned põlema. Lahtise uksega! Heal ahjul tekib jõhker tõmme kohe, aga isegi viletsamas seisus ahjul peaks olema selle paberi põlemise pealt näha selge tõmme korstna poole. Kui ei ole, siis pole neid puid sinna mõtet eriti toppima hakatagi. Samuti selline väike cheatcode, kui on mitu päeva vahet olnud viimasest kütmisest, siis võib paberi ja väikeste pilbastega teha ''eelsoojenduse'' tule lõõri jaoks. Külmade lõõridega ongi tõmme palju viletsam.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuidas näeb välja "kellad on mu hobi"?

Täiesti siiras küss. Kogud kellasid sahtlisse?
    Kogun, kannan, parandan.
    Püüan neid alla 10 hoida, sest meel läheb kurvaks, kui miskit sahtlis tolmu kogub.
    Erinevate ülikondade tarvis erinevad kellad, daily beaterid mida kannan niisama jne.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Ma vasakukäeline ja kell vasakul!

p.s. 2022. a eesmärk mul isiklikus elus:

aa ja see ka, et... kõik paremakäelised on... teate küll.
    TAG Heueril on snoobide seas (mina nende hulka ei kuulud) kehv maine aga kena mudel muidu.
    Minu arvates on kellal kaks eesmärki: näidata aega ning teha kandja rõõmsaks, kõik muu on müra.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kellad on minu hobi ja sellist väidet polegi varem kohanud.
    Kui vasakukäeline kannab kella vasakul käel, siis on ebamugav seda vajaduse jooksvalt seadistada/reguleerida ja on suurem oht seda või ennast vigastada. Vasakukäeliste kellad, mis pannakse paremasse kätte nii, et üleskeeramise koht asetseb vasakul küljel on täitsa olemas.
    Kuidas näeb välja "kellad on mu hobi"?

Täiesti siiras küss. Kogud kellasid sahtlisse?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Normaalsetel meestel on kell vasakul käel ole mis käeline tahad.
    Kellad on minu hobi ja sellist väidet polegi varem kohanud.
    Kui vasakukäeline kannab kella vasakul käel, siis on ebamugav seda vajaduse jooksvalt seadistada/reguleerida ja on suurem oht seda või ennast vigastada. Vasakukäeliste kellad, mis pannakse paremasse kätte nii, et üleskeeramise koht asetseb vasakul küljel on täitsa olemas.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Tõmme on sitt. Lõõrid on puhtad? Tuhka on palju? Siibrid on korralikult lahti? Puud on niisked?
    Lõõre peab vist uurima jah. Ülejäänud asjad check.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Vasakukäeline?
    Ma vasakukäeline ja kell vasakul!

p.s. 2022. a eesmärk mul isiklikus elus:

aa ja see ka, et... kõik paremakäelised on... teate küll.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Vasakukäeline?

Pimesi vast tõesti ei tasu kõiki postitusi tõsiselt võtta.
    Normaalsetel meestel on kell vasakul käel ole mis käeline tahad.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Avasin Westonsi ja panin lumelauavideod peale. Üks asi mis mind sitaks närvi ajab on see, et need kuradi hüpped ja 1080 kraadid ja kannaga pöördelt on nii rasked ja ilmselt ma ei saa elus kunagi seda tunnet kogeda.

Et ma saan aru, et Becksi kombel Kreekale 93. ndal ristakasse panemise tunnet natukene palju paluda, aga nahh need kraadid seal laual nii keerulised peavad olema.
    igaks juhuks tõstan eraldi esile, et kõik suuskajad on peded!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Pints sa olid varem asjalik vend ja kõik uskusid ja nõustusid kohe kui Pints midagi ütles või postitas. Nüüd sa üritad numbreid pähe määrida ja paned pildi Traderist, kes on imeliku näoga (mille annab andeks), aga Kellel on kell fucking paremal käel. Ma ei tea, kas ma saan enam su postitusi tõsiselt võtta
    Vasakukäeline?

Pimesi vast tõesti ei tasu kõiki postitusi tõsiselt võtta.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    1080 : 8.2% = 131.707317073 pudelit Westonsit saavutamaks see taevalik tunne.

Pints sa olid varem asjalik vend ja kõik uskusid ja nõustusid kohe kui Pints midagi ütles või postitas. Nüüd sa üritad numbreid pähe määrida ja paned pildi Traderist, kes on imeliku näoga (mille annab andeks), aga Kellel on kell fucking paremal käel. Ma ei tea, kas ma saan enam su postitusi tõsiselt võtta

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Avasin Westonsi ja panin lumelauavideod peale. Üks asi mis mind sitaks närvi ajab on see, et need kuradi hüpped ja 1080 kraadid ja kannaga pöördelt on nii rasked ja ilmselt ma ei saa elus kunagi seda tunnet kogeda.

Et ma saan aru, et Becksi kombel Kreekale 93. ndal ristakasse panemise tunnet natukene palju paluda, aga nahh need kraadid seal laual nii keerulised peavad olema.
    1080 : 8.2% = 131.707317073 pudelit Westonsit saavutamaks see taevalik tunne.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Esimest hooaega ahjuküttega elamises ajab närvi see kui: paned kõik lõkke ja süüte valmis, annad tikku ja algus on paljulubav. Siis aeg hiljem avastad, et midagi ei toimu enam. Avad vaikselt küttekolde ukse ja elamine on tossu täis, tummise pauguga lükkad ukse kinni uuesti. Ja ei saagi midagi teha nii kaua kuni seal feilinud tuli ära hõõgub, seejärel kannatab ukse lahti teha ja uuele katsele minna.
    Tõmme on sitt. Lõõrid on puhtad? Tuhka on palju? Siibrid on korralikult lahti? Puud on niisked?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Esimest hooaega ahjuküttega elamises ajab närvi see kui: paned kõik lõkke ja süüte valmis, annad tikku ja algus on paljulubav. Siis aeg hiljem avastad, et midagi ei toimu enam. Avad vaikselt küttekolde ukse ja elamine on tossu täis, tummise pauguga lükkad ukse kinni uuesti. Ja ei saagi midagi teha nii kaua kuni seal feilinud tuli ära hõõgub, seejärel kannatab ukse lahti teha ja uuele katsele minna.

Leave a comment:

Working...
X