Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• taku*
    replied
    linnupoja vist

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Poom, Reim... keegi veel?
    Mis Poomi kasutaja on?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    No räägi siis lähemalt juba. Siin foorumis neid lõvisi palju, kellele su postitus huvi pakuks.
    Poom, Reim... keegi veel?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nimastain poolt
    See toimis, mitte päris nii nagu ma plaanisin, aga toimis.
    No räägi siis lähemalt juba. Siin foorumis neid lõvisi palju, kellele su postitus huvi pakuks.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Vâhemalt 20a tagasi see discount-värk ei töötanud
    See toimis, mitte päris nii nagu ma plaanisin, aga toimis.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kas jalka (selle üks foorum) seda siis polegi?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Kui LHV-foorum on juba investeerimisteema näol siia mõju avaldanud, siis kus meil need kõige õigemad voodi- ja ihafoorumi teemad on?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Veel on üks huvitav situatsioon, tüdruk tahtis tunni eest 350.-, ma üritan poolega ära teha ja annan 150.-. Suka ma olen ikka juut.💪🏾

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
    Kust see õhk sinna konditsioneerseadmesse tuleb? Maa alt? Jep, filter ilmselt mingil määral päästaks, aga tõenäoliselt mitte piisavalt.
    Sa ei tea. Mul ac huugab, naabre paneb kõrval mingeid keeratud asju ja mul on ikka lille ja armastuse lõhn toas.

Ära projitseeri enda ebaõnnestumisi kogu rahvale
    No kui ma vaatan eestlasel pole isegi nii palju mõistust, et õuest tuleva paha haisu peale akent sulgeda. Tekivad teatavad küsimused. Samuti kui raha pole ac jaoks... samas ma ei teagi kas see teine probleem on vaimu vaesus või karjuv viletsus🤷*♂️
    Eip. Võid paralleele tõmmata mürareostusega, kui nii on lihtsam mõista.
    Tegelt see oleks norm, et lõhnu eritavaid asju võib teha ainult öösel. Mingi 03.00-05.45ni. Mind ajab ka tegelikult närvi üks lõhna asi. Kui naabri vanja koos ljubaga tuleb oma esinduslikust apartmentist välja ja on enda, kui ka oma naise peale valanud terve pudeli odööri. Mina kes ma tulen just oma armastuse ja lillelõhnalisest oaasist. Satun justkui 2. maalilmasõtta, aga millegi pärast venelased on endale gaasikambri ostnud.

Tuld, Maria.
    Kusjuures too pidi jõudma 20minga. Vttu ja kedagi veel ei ole. Pean hakkama kätt surnuks istuma v?

E: Ja uksekell heliseb sekund hiljem. Boom. Omajagu irooniline, et seks on uksetaga aga ma olen foorumis ja lasen tal helistada, et teid informeerida kohesest saavutusest, raha eest seksi tegema. Veel on üks huvitav situatsioon, tüdruk tahtis tunni eest 350.-, ma üritan poolega ära teha ja annan 150.-. Suka ma olen ikka juut.💪🏾

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Aeg oleks aknad kinni panna ja normaalne ac sebida.
    Kust see õhk sinna konditsioneerseadmesse tuleb? Maa alt? Jep, filter ilmselt mingil määral päästaks, aga tõenäoliselt mitte piisavalt.

Aga noh eesti nokia - vaimu vaesus ja karjuv viletsus.
    Ära projitseeri enda ebaõnnestumisi kogu rahvale

Aga oma korter oma tervis, teen mis tahan? Ei?
    Eip. Võid paralleele tõmmata mürareostusega, kui nii on lihtsam mõista.

Tra ma tellin kohe ùhe hookeri ja tõmban pool pakki parliakat rõdul sirgeks ..i.. Nii et telekavaataja pane aken kinni, kui erinevate nähtavate osakestega pihta ei taha saada.
    Tuld, Maria.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Aeg oleks aknad kinni panna ja normaalne ac sebida. Aga noh eesti nokia - vaimu vaesus ja karjuv viletsus.
    Aga oma korter oma tervis, teen mis tahan? Ei? Tra ma tellin kohe ùhe hookeri ja tõmban pool pakki parliakat rõdul sirgeks ..i.. Nii et telekavaataja pane aken kinni, kui erinevate nähtavate osakestega pihta ei taha saada.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    ...võiks öelda, et ving on jõudnud suisa siia foorumissegi.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Küsimus ei olegi tossus, vaid haisus. Aganoh, kui mõistus on sellisel tasemel, et arvab, et suitsu ving jõuab ainult sinna, kuhu nähtavad osakesed hõljuvad, siis polegi midagi teha...

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    tuleb ikka küll. Ja sitaks häiriv.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja marv3llous poolt
    Õige jah, tõelisi tegijaid ei huvita elementaarne viisakus ja muu selline jama.
    See on kiusu ajamine, sest reaalsuses ei tule sul elus see suits nüüd sellisel moel tuppa. Lihtsalt naabrid ei meeldi.

Mul ka mingi nõges naabrimutt hädaldas koguaeg, et miks ma rõdul vessarit teen ja jälgisin spetsiaalselt, et kuhu see suits läheb ning kohe mitte teistele rõdudele. Võtsin, siis üks laup öö peale pidu siin alles kodus viskit ja panin vessari ning jõudsin analüüsimisega järeldusele, et see on ,,tahaks elada oma majas, aga ei saa sündroom'' ning see lööb välja erinevatel inimestel erinevalt. Mul on endal ka see sündroom, aga mind häirivad majajuures kapilaarid, kes omavad 4 autot ühe korteri peale ning ei oska neid parkida ka ja ma pean ise alati autot ei tea kuhu sokutama ning olen nende türapeadega sellepärast tülligi läinud.

Leave a comment:

Töötlen...