Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
-
Sa ei tea. Mul ac huugab, naabre paneb kõrval mingeid keeratud asju ja mul on ikka lille ja armastuse lõhn toas.
No kui ma vaatan eestlasel pole isegi nii palju mõistust, et õuest tuleva paha haisu peale akent sulgeda. Tekivad teatavad küsimused. Samuti kui raha pole ac jaoks... samas ma ei teagi kas see teine probleem on vaimu vaesus või karjuv viletsus🤷*♂️
Tegelt see oleks norm, et lõhnu eritavaid asju võib teha ainult öösel. Mingi 03.00-05.45ni. Mind ajab ka tegelikult närvi üks lõhna asi. Kui naabri vanja koos ljubaga tuleb oma esinduslikust apartmentist välja ja on enda, kui ka oma naise peale valanud terve pudeli odööri. Mina kes ma tulen just oma armastuse ja lillelõhnalisest oaasist. Satun justkui 2. maalilmasõtta, aga millegi pärast venelased on endale gaasikambri ostnud.
Kusjuures too pidi jõudma 20minga. Vttu ja kedagi veel ei ole. Pean hakkama kätt surnuks istuma v?
E: Ja uksekell heliseb sekund hiljem. Boom. Omajagu irooniline, et seks on uksetaga aga ma olen foorumis ja lasen tal helistada, et teid informeerida kohesest saavutusest, raha eest seksi tegema. Veel on üks huvitav situatsioon, tüdruk tahtis tunni eest 350.-, ma üritan poolega ära teha ja annan 150.-. Suka ma olen ikka juut.💪🏾Leave a comment:
-
Kust see õhk sinna konditsioneerseadmesse tuleb? Maa alt? Jep, filter ilmselt mingil määral päästaks, aga tõenäoliselt mitte piisavalt.
Ära projitseeri enda ebaõnnestumisi kogu rahvale
Eip. Võid paralleele tõmmata mürareostusega, kui nii on lihtsam mõista.
Tuld, Maria.Leave a comment:
-
Aeg oleks aknad kinni panna ja normaalne ac sebida. Aga noh eesti nokia - vaimu vaesus ja karjuv viletsus.
Aga oma korter oma tervis, teen mis tahan? Ei? Tra ma tellin kohe ùhe hookeri ja tõmban pool pakki parliakat rõdul sirgeks ..i.. Nii et telekavaataja pane aken kinni, kui erinevate nähtavate osakestega pihta ei taha saada.Leave a comment:
-
Küsimus ei olegi tossus, vaid haisus. Aganoh, kui mõistus on sellisel tasemel, et arvab, et suitsu ving jõuab ainult sinna, kuhu nähtavad osakesed hõljuvad, siis polegi midagi teha...Leave a comment:
-
See on kiusu ajamine, sest reaalsuses ei tule sul elus see suits nüüd sellisel moel tuppa. Lihtsalt naabrid ei meeldi.
Mul ka mingi nõges naabrimutt hädaldas koguaeg, et miks ma rõdul vessarit teen ja jälgisin spetsiaalselt, et kuhu see suits läheb ning kohe mitte teistele rõdudele. Võtsin, siis üks laup öö peale pidu siin alles kodus viskit ja panin vessari ning jõudsin analüüsimisega järeldusele, et see on ,,tahaks elada oma majas, aga ei saa sündroom'' ning see lööb välja erinevatel inimestel erinevalt. Mul on endal ka see sündroom, aga mind häirivad majajuures kapilaarid, kes omavad 4 autot ühe korteri peale ning ei oska neid parkida ka ja ma pean ise alati autot ei tea kuhu sokutama ning olen nende türapeadega sellepärast tülligi läinud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: