Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Eilaveel
    replied
    Arvestades investeerimise teemas toimuvat siis jah, enamus foorumlasi saaks Smartlynxi asemel lubada omale rahulikult mõne Learjeti ja otse Prantsuse Rivierasse lendamist puhkusena. Kadedaks teeb

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Põhimõtteliselt mitte kunagi pole saanud. Aegean lendas väga lühikest aega Tallinnast Ateenasse, aga see pole eriline suvesihtkoht. Igale poole mujale on ainult mingid Smartlynxi tšarterid olnud, millega valge inimene väga ei lenda.

See-eest lendab Ryanair Pafosele, küllap on piletid sigaodavad ka praegu.
    Oi jumal... see foorum on nii rikkaks saanud ja standardid on nii kõrgel, et Smartlynxiga vajadusel 3h sõita ei ole enam valgele inimesele kohane.

Leave a comment:

• laurenzo
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Eilaveel poolt
    Lätis on ka ilusad linnad tegelt. Aga jah, kliima pask, mine Kanaaridele parem.
    Tõsi, ma olen kunagi ammu korra Kuldigas käinud, see tundus küll äge.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Vaatan praegu, et Eestist ei saa isegi kuradi Kreekasse praegu normaalselt lennata.
    Põhimõtteliselt mitte kunagi pole saanud. Aegean lendas väga lühikest aega Tallinnast Ateenasse, aga see pole eriline suvesihtkoht. Igale poole mujale on ainult mingid Smartlynxi tšarterid olnud, millega valge inimene väga ei lenda.

See-eest lendab Ryanair Pafosele, küllap on piletid sigaodavad ka praegu.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Lätis on ka ilusad linnad tegelt. Aga jah, kliima pask, mine Kanaaridele parem.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Eilaveel poolt
    Haapsalu bussijaam
    Ma olen igas Eesti linnas käinud. Eelmine aasta sai viimasena sinna nimekirja Lihula. Et siin pole enam midagi jäänud (v.a. loodus, aga seal on ju puugid).

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Nähtud.
    Haapsalu bussijaam

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    See selline underrated sihtkoht veel, ei? Kölab päris hästi, peab lähemalt uurima
    Montenegro oli väga maaliline, kogu see Kotori lahe ümbrus on tõesti äge, Dubrovnik ka lähedal, aga ma päris täpselt ei tea kuidas seal see piiriületus Covidi ajal toimub. Hinnad soodsamad kui Horvaatias.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Islandilt tagasi tulles pole karantiinikohustust.

Leave a comment:

• Diftong
    replied
    Vaatan praegu, et Eestist ei saa isegi kuradi Kreekasse praegu normaalselt lennata. Mingisse neetud Antalyasse ju ometi ei lähe...

Eks tuleb täie pasaga jälle Kaubamaja aktsiaid osta.

Olen selle asutuse kaudu 2 korda käinud. Viimati eelmine aasta Küprosel jäime väga-väga rahule. Kaubamaja osta? Milleks?

Leave a comment:

• $$$
    replied
    tee vene viisa ja sõida kuhugi siberisse. saab hea stoori vähemalt foorumisse

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Vaatasin huvi pärast oma kohalikke hindu, ok on päris soolased hinnad jah
    Aga ju siis on nõudlust, kapitalismus nohhh.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
    Mis Eestis reisimisel viga on? Lendad Ruhnu näiteks kui just lendamine ka peab olema.
    Eestis majutuse hindu oled vaadanud? Vihma ka sajab ju!

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Mis Eestis reisimisel viga on? Lendad Ruhnu näiteks kui just lendamine ka peab olema.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vaatan praegu, et Eestist ei saa isegi kuradi Kreekasse praegu normaalselt lennata. Mingisse neetud Antalyasse ju ometi ei lähe...

Eks tuleb täie pasaga jälle Kaubamaja aktsiaid osta.

Leave a comment:

Töötlen...