Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
Mulle tuli kohe Petersoo hääl pähe neid lauseid lugema aga ta pole noor kommentaator ju?Ma ei taha küll kunagi jalkakommentaatoreid väga arvustada, kuna siinkirjutajagi selline on. Aga üks asi nooremate kommentaatorite (ja osalt vanemategi) puhul närvidele käiv on. See, et mingi poolte (ok, nüüd liialdan, aga siiski) lausete lõpus sõna "on" on.
Näiteks ühes mängus minuti jooksul laused on:
Hoffenheim siis Bundesligasse jõudnud on.
Siin nii mõnelegi Eesti vaatajale tuttav nimi on.
P.S. Mängu käigus parem on ja lausete lõpus enam pole nii tihti "on".Leave a comment:
-
Ma ei taha küll kunagi jalkakommentaatoreid väga arvustada, kuna siinkirjutajagi selline on. Aga üks asi nooremate kommentaatorite (ja osalt vanemategi) puhul närvidele käiv on. See, et mingi poolte (ok, nüüd liialdan, aga siiski) lausete lõpus sõna "on" on.
Näiteks ühes mängus minuti jooksul laused on:
Hoffenheim siis Bundesligasse jõudnud on.
Siin nii mõnelegi Eesti vaatajale tuttav nimi on.
P.S. Mängu käigus parem on ja lausete lõpus enam pole nii tihti "on".Leave a comment:
-
Logistika! Sa ei saa teha Ironmani egiidi all sellist üritus, kus üle maailma kohale lennanud spordisõbrad peaks hakkama busside ja rongidega kuskile loodusesse kolistama. Sellel põhjusel lõpetati ka Otepää ära. Eestisse on niigi keeruline reisida. Lisaks on vaja majutada ligi 6000 inimest (võistlejad ja nende saatjad).Leave a comment:
-
Good joke. Mul ürituse vastu kui sellise pole midagi väga vinge lihtsalt miks peab suvel hakkama Tallinnat jälle pooleldi kinni panema + miks ei võiks seda üritust teha kusagil Tallnnast väljas looduses, aga no võibolla ma ei peagi arusaama.Leave a comment:
-
-
Jaapanis!!! toimuvatel olümpiamängudel muudetakse lambist ära jalgpalli pronksimängu aeg. Ma arvasin, et vähemalt seal maal kui näiteks Shinkansen tuleb jaama 15 sekundit liiga vara või hilja, siis vahetuse vanem teeb minimaalselt seppuku
Boikott jaapani kaupadele!Leave a comment:
-
-
Tele 2 - puhas skämm.
Üritasn go3 paketti tühistada, go3 lehel kus peaks saama tühistada, viib mu tele2 lehele, et peaks sealt iseteenindusest saama kustutama ja imo ka läbi tele2 tellisin selle paketi. Aga...iseteeninduses pole mingit kohta, kus näeks kehtivaid pakette....aind see telefoni üld...go3 kategooria all ta viib mu sinna kus saan valida uue paketi...
Lihtsam vist kui nkn täna välja läheb, esindusest läbi käia.Leave a comment:
-
-
ilutulestiku laskmine on õismäel saanud pea iganädalaseks asjaks.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: