Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Dubai insta-litside ja dirty gold ärikate sihtkoht ju. Kui rahast kahju, vöib ju minna....
    saab odavalt ka seal täitsa, aga siis see reis jah pigem õnneliku lõputa

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Dubai insta-litside ja dirty gold ärikate sihtkoht ju. Kui rahast kahju, vöib ju minna....

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    dubaisse praegu valge mehena w... kained? 40c

Ise kunagi ammu jaanuaris komandeeringu raames käisin, siis oli ka semi kabelimats ja temp ei olnud ligilähedalegi.

Muidu Dubai mõnus sihtkoht selles osas, et mingi paari ruutkilomeetri peal näed ära nagu selle kõige-kõigema rikkuse ja kulla ja karra ning selle teise poole.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja MALAGA poolt
    Montenegro ,viirus kõigil naistel rinnahoidjad langetanud .
    See selline underrated sihtkoht veel, ei? Kölab päris hästi, peab lähemalt uurima

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Montenegro ,viirus kõigil naistel rinnahoidjad langetanud .

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Võtsin puhkuse, et sõidan Sansibarile ja värki. Nüüd sain Lufthansast kirja, et kogu lend on käntseldatud ja kui nad kunagi saavad, siis saadvad raha ka tagasi.
    A. v*ttu ma selle puhkusega nüüd teen?
    B. keegi mingit suvalist uut perseauku oskab soovitada, kuhu reisida saaks?
    Dubai

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Võtsin puhkuse, et sõidan Sansibarile ja värki. Nüüd sain Lufthansast kirja, et kogu lend on käntseldatud ja kui nad kunagi saavad, siis saadvad raha ka tagasi.
    Saaremaale jooma

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
    Puugivaktsiin kestab ju ainult aasta tõhusalt? Vältimise kohta ei oska öelda, majandan metsas päris tihti ja vahest on vaja päris hullust dzunglist ka otse läbi minna. Aitavad pikad püksid, korralikud saapad ja riiete kontroll iga tunni tagant. Mõnes kohas võib 100 meetri läbimisega 4-5 puuki riietelt leida, aga kinni õnnestub mõnel eriti pisikesel ja kavalal raipel imeda vast kord 10 aasta jooksul. Olles paari entsefaliidi saanud inimese juhtumiga lähedamalt kursis ei ole ükski ettevaatusabinõu minu jaoks liiast.
    Kui on suvisel ajal vana heinamaa üle pea rohuga keset metsa, siis mine parem juba üldse ringiga mööda!
    esimene aasta kuu ajase vahega kaks süsti, siis aasta pärast süst ning järgmine süst viie aasta pärast.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mongol poolt
    Rakvere bussijaam
    Nähtud.

Leave a comment:

• mongol
    replied
    Rakvere bussijaam

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
    Puugivaktsiin kestab ju ainult aasta tõhusalt?
    Sai lapsena tehtud ja kui õigesti mäletan, siis sai paar aastat mitu süsti tehtud. Kestvusest ei tea tõesti midagi. Sellegipoolest pole ma kunagi ühtegi putukat ega looma kartnud.

Maal üles kasvanud poisina, vanaema õpetussõnade järgi, et kui kardad hunti, siis kohtad ka hunti.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ma mängin ka discgolfi päris tihedalt, aga pole neid mitu aastat enda küljest leidnud. Sääsed ka mind ei armasta. Ma ei tea, mis veregrupp mul on

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Puugivaktsiin kestab ju ainult aasta tõhusalt? Vältimise kohta ei oska öelda, majandan metsas päris tihti ja vahest on vaja päris hullust dzunglist ka otse läbi minna. Aitavad pikad püksid, korralikud saapad ja riiete kontroll iga tunni tagant. Mõnes kohas võib 100 meetri läbimisega 4-5 puuki riietelt leida, aga kinni õnnestub mõnel eriti pisikesel ja kavalal raipel imeda vast kord 10 aasta jooksul. Olles paari entsefaliidi saanud inimese juhtumiga lähedamalt kursis ei ole ükski ettevaatusabinõu minu jaoks liiast.
    Kui on suvisel ajal vana heinamaa üle pea rohuga keset metsa, siis mine parem juba üldse ringiga mööda!

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitanud kasutaja matys poolt
    Huvitav kas puukidel on ka mingi teema, et mingit verd nad ei armasta. Mulle alati sääsed külge jäänud, aga kogu elu pole ühtegi puuki olnud, ometi olen maal kasvand, metsas käin tihti.
    Täpselt sama! Sääsed julmalt ründavad alati.
    Samas mäletan enda elujooksul ühte puuki, kes oli ennast reie siseküljel suureks palliks juba imenud, kui jõudsin avastada. Puugivaktsiini süstid said lapsepõlves tehtud, sellepärast pole kunagi eriti kartnud ka neid, kuigi see vaktsiin pole kõigi haiguste vastu. Mängin tihti discgolfi ja seoses sellega viibin ka palju metsas/looduses.

Olen tähele pannud, et need, kes hullult puuke kardavad ja tihti mainivad, et "ei tea kas siin puuke ka on jne", nemad leiavad kodus tavaliselt enda küljest ka mõne puugi.

Leave a comment:

Töötlen...