Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Nasfal
    replied
    Ilus ilm täna ja ikka ei tohi staadionitel ja kohti eraldada, et rahvast saaks natukenegi välja lubada. Tra mul hakkab varsti endal katus nii sõitma, et ma lähen sinna vabakale tšellot mängima...

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Mma on mingi rottide spordiala, kus maaslamajaid lüüakse jalaga ning Martinson vōrdles seda mingite koolivahetundide kaklustega. Parim vōrdlus oli, et poks on kuninglik ala ja seda tehakse juba 18. Sajandist saadik inglismaal. Tra mühkamid vōiks ajalugu natukene tunda ja teada, et Mma on maailma vanim spordiala.
    MMAga meenub alati see. Ehk siis antiikkreeklane politseiautos.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Pahvil oli eile üldse päevad vms. Aga jah, Pajust on kahju selles saates.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Ma näiteks ei suuda Kamsi kuulata sekunditki ametnikuna, see poliitkorrektne ila on tõsiselt väsitav, nagu raamatust mees ütleks oma lauseid pidevalt. Aga üldjuhul ootan seda hetke kui eikz, kink, kruus oleks üheskoos, sealt tulleks nii mõndagi toredat.
    Mulle tundub, et Kams oli alguses kehvem selles küsimuses.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ma näiteks ei suuda Kamsi kuulata sekunditki ametnikuna, see poliitkorrektne ila on tõsiselt väsitav, nagu raamatust mees ütleks oma lauseid pidevalt. Aga üldjuhul ootan seda hetke kui eikz, kink, kruus oleks üheskoos, sealt tulleks nii mõndagi toredat.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Ma olen muidu nõus, et jubeigav on kuulata, kui kõik on ühte meelt või ei julge üleüldiselt kritiseerida.

Aga Pahvi ja Martinsoni asemel võib mingeid Võru alkopoe pidevaid kundesid ka spordi teemal rääkimas kuulata.
    Ma saan aru jah, mis sa mötled. Aga see pole ju ainult nii, neil täitsa asjalikud arutelud ja head teadmised spordist. Paju ongi heaks tasakaaluks neile kahele, kes ka alati ühel meelel ei ole, debatte tekib väga erinevaid.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Sest Pahv ja Kink on ainuke, kes natuke mingit särtsu ja teravust sporditeemade podcastides aretavad. Ei ole mingit "3 pehmot saavad kokku ja köik noogutavad kaasa" olukorda, kus elevant on toas, aga keegi ei julge öelda/rääkida.
    Ma olen muidu nõus, et jubeigav on kuulata, kui kõik on ühte meelt või ei julge üleüldiselt kritiseerida.

Aga Pahvi ja Martinsoni asemel võib mingeid Võru alkopoe pidevaid kundesid ka spordi teemal rääkimas kuulata.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Milleks üldse kuulata (ja veel enam vaadata) "Mehed ei nuta" saadet?
    Sest Pahv, Kink ja Kruus on ainukesed, kes natuke mingit särtsu ja teravust jalgpalliteemalistes podcastides aretavad. Ei ole mingit "3 pehmot saavad kokku ja köik noogutavad kaasa" olukorda, kus elevant on toas, aga keegi ei julge öelda/rääkida

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Milleks üldse kuulata (ja veel enam vaadata) "Mehed ei nuta" saadet?

Leave a comment:

• eika
    replied
    Tra mühkamid vōiks ajalugu natukene tunda ja teada, et Mma on maailma vanim spordiala. // Antiikolümpiamängud on märksōna
    Wikipediast: In Ancient Greece, there was a sport called pankration, which featured grappling and striking skills similar to those found in modern MMA. Pankration was formed by combining the already established wrestling and boxing traditions and, in Olympic terms, first featured in the 33rd Olympiad in 648 BC.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Mma on mingi rottide spordiala, kus maaslamajaid lüüakse jalaga ning Martinson vōrdles seda mingite koolivahetundide kaklustega. Parim vōrdlus oli, et poks on kuninglik ala ja seda tehakse juba 18. Sajandist saadik inglismaal. Tra mühkamid vōiks ajalugu natukene tunda ja teada, et Mma on maailma vanim spordiala.
    Ma ei tea. Sounds about right to me.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Halb ründaja poolt
    Mis valemiga MMA maailma vanim spordiala on? Et rusikavõitlus leiutati hiljem vms?
    Antiikolümpiamängud on märksōna

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Mis valemiga MMA maailma vanim spordiala on? Et rusikavõitlus leiutati hiljem vms?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Millest rääkisid? Lühidalt.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Vaatasin ,,mehed ei nuta” ja vihastasin ennast ikka täitsa ruudiks kui Pahvi ja Martinsoni MMA teemalist sōnavōttu kuulsin. Saatsin pika mōnitava Emaili. Hakkas palju kergem.
    Millest rääkisid? Lühidalt.

Leave a comment:

Töötlen...