Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Eee nõup. See pole normaalne, et sa lähed kinno, kui oled äsja koroona testi andnud ja teine tüüp ju vabsjee teadis, et oli koroona, oli testi teinud ja ikka käis oma espordi peol.Sa vist ikkagi ei saanud poindile pihtsa? Selle mitte-trahvimisega antakse ühiskonnale mõista, et igasuguse kahtluse korral tule tee jumala eest see test ära. See oleks vist natuke hullemgi signaal, kui inimestel tekiks tunne, et koroonatesti andmise ja tulemuste ootamisega võtad sa ise endale räige võimaluse trahvi saada. Siis jätavad need angiinis inimesed sul testid üldse andmata ja igasugusele levikule oleks veel keerulisem kätt ette saada.
Kui sa leiad, et kõik õige, siis nagu milleks poliitikud ähvardavad rahatrahviga?Leave a comment:
-
Sa vist ikkagi ei saanud poindile pihtsa? Selle mitte-trahvimisega antakse ühiskonnale mõista, et igasuguse kahtluse korral tule tee jumala eest see test ära. See oleks vist natuke hullemgi signaal, kui inimestel tekiks tunne, et koroonatesti andmise ja tulemuste ootamisega võtad sa ise endale räige võimaluse trahvi saada. Siis jätavad need angiinis inimesed sul testid üldse andmata ja igasugusele levikule oleks veel keerulisem kätt ette saada.Leave a comment:
-
kamoon, Kivikas ongi mats, Hirmo on lihtsalt juhm ja Maris on loll nagu saabas. Paras trio imo.
Lõpetasin, kui Rain Kelk lahkus.Leave a comment:
-
Jättes välja selle rassismi teema, siis Kivisaar ongi üks paras mats ja mühakas mis kumab ilmselgelt välja ka tema raadios, see, et ta päris pidevalt naisi alandab, nii nende välimuste kui ka suhtumistelt on juba suht aastaid kestnud, kõige iroonilisem on see, kuidas Maris Järva kõrval itsitab kaasa ilusti ja lets go edasi. Et noh, rassist ta ei ole. Aga nende feministide ja virgina tegelaste maks üle kopsu kaasuses Kivisaare suhtes saan väga hästi aru. Selle hülgemöla tõttu lõpetasin ka selle raadio kuulamise.Leave a comment:
-
Aastaid tagasi, sattusin kuulama Kivisaare hommikuprogrammi. Just oli välja tulnud Star Wars VII ning ta käis seda kinos vaatamas. Mäletan, kuidas ta mainis kohe alguses, et kuidas saab nii armsa naispeaosatäitjaga selline meespeaosatäitja olla. Täpset sõnastust ei mäleta, seega ei hakka siia kirjutama, kuid eks juba sealt kumas nii mõndagi tema meelsusest välja. Praeguse teemaga ei ole kursis, ta võibolla pole rassist, kuid üleolev on ta väga paljude suhtes. Vähemalt toona jäi selline mulje.Leave a comment:
-
Eesti Inimõiguste Keskus abistajate raha kasutamisest Kivisaare kohtuasjas: kogutud on üle 1500 euroEesti Inimõiguste Keskus kasutab annetajate raha, et kaitsta Kivisaare vastu vallandamiskampaaniat alustanud Katrina Raiendit.
Kuidas mõni grupp inimesi saavad olla nii kiuslikud ja õrnakesed?
lugesin uuesti Kivisaare ütlemisi ja no fakk, sealt ei kooru kuskilt välja, et ta oleks rassist või naiste vägistajate pooldaja. Mulle ei mahu pähe siuke asi kuidas inimõiguste keskus saab toetada selliseid inimesi kes rebivad sõnu kontekstist välja?
Ja see koroona levitaja...ei saanudki siis trahvi? okei sellega antakse ja ühiskonnale mõista, et on ok käia haigena väljas ja leivtada igasuguseid haigusi.
Selged pildid.
Leave a comment:
-
Sellele Tartu alustajale oli ju arst pannud diagnoosi angiin, aga see ei takistanud pidutsemast ja koroonaviirust, mille olemasolust ta ei teadnud, edasi kandmast.Leave a comment:
-
Oli siis ka nohune või? PJK Ukrainlasel keine sümptomid aga treenerid võivad järgmised 2 nädalat kodus muru pügada.Nagu ma aru sain, siis esimest neist ei trahvitagi, ehk siis seda kes Vabankis oli (mitu korda juba uudistes olnud). Teise osas vist siiani vaidlevad, et mis toimuma saab- kardavad vist täpsemalt, et kui neid trahve hakata väänama, siis edaspidi inimesed ei ütlegi, kellega nad kokku puutunud on või kus käinud.
Ma muidugi ei saa aru, et kui suur peab sul olema n**unälg, et läheb Vabanki, ise köhid, nohised ja oled palavikus...Leave a comment:
-
Nagu ma aru sain, siis esimest neist ei trahvitagi, ehk siis seda kes Vabankis oli (mitu korda juba uudistes olnud). Teise osas vist siiani vaidlevad, et mis toimuma saab- kardavad vist täpsemalt, et kui neid trahve hakata väänama, siis edaspidi inimesed ei ütlegi, kellega nad kokku puutunud on või kus käinud.
Ma muidugi ei saa aru, et kui suur peab sul olema n**unälg, et läheb Vabanki, ise köhid, nohised ja oled palavikus...Leave a comment:
-
Miks pole ikka tulnud teateid sellest, et kahte covidioote on trahvitud? Kas tõesti see ainult mingi hirmutav sõnakõlks ja ei trahvitagi neid idioote? Krt loodan, et nädalavahetusel ikka Tipust Topini jooks saab toimumda..Leave a comment:
-
paradoksaalne, et siis saab Varro Vooglaiul ja Jüristol midagi ühist olema,
kuigi nad on nagu skaala erinavates otstesLeave a comment:
-
Zuzu tegi väga hästi. Avalikustas selle nõude, kuigi seal oli kirjas, et seda teha ei tohiSarv saatis Zuzule, kes levitas petitsiooni, ka mingi pika kirja, et palu vabandust, või muidu pekkis ja kõik köhivad pappi. Zuza vastas lihtsalt, et kui tunnete, et teie põhiseaduslikke õigusi on piiratud, siis kasutage kohtu abi
100% õige vastus väga paljudes õigusliku iseloomuga olukordades. Enamasti lööb kodanikul sulgurlihase lõdvaks ja rutatakse hirmuga kokkulepet sõlmima.
, ning oma lühida ja konkreetse vastuse ja loodetavasti teema maas ja täiesti nõus, et Sarv võib puu taha oma soovidega minna.
Igatahes ootan, et Tarmo Jüristo postitab varsti Sarve poolt talle saadetud kahjunõude ja tema vastuse sellele
Leave a comment:
-
Sarv saatis Zuzule, kes levitas petitsiooni, ka mingi pika kirja, et palu vabandust, või muidu pekkis ja kõik köhivad pappi. Zuza vastas lihtsalt, et kui tunnete, et teie põhiseaduslikke õigusi on piiratud, siis kasutage kohtu abi
100% õige vastus väga paljudes õigusliku iseloomuga olukordades. Enamasti lööb kodanikul sulgurlihase lõdvaks ja rutatakse hirmuga kokkulepet sõlmima.Leave a comment:
-
Pole seisukohta.
Ses osas, et mulle ei istu väga Kivisaar. Mulle ei meeldi Sarv. Mulle ei meeldi überpöördumisi tegevad VW aktivistid. Et võtku tuba ja hagegu end seal öö otsa.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: