Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Tellaris ju ongi kõik baarid? ei?Leave a comment:
-
Sobilik lause sobilikus teemas. See, mis ossipidu sinna viimase kuu aja jooksul imbus, on päris groteskne. Piisas vaid sellest tehnilisusest, et baar võis avatud olla aga ööklubi mitte - tellaris on kõik kirjas baaridena.Leave a comment:
-
-
-
-
Sõimame Tartu inimesi, aga see, mis praegu telliskivis toimub...Leave a comment:
-
Eric, Oled enda arust mõnus kõvamees, et oled see tont kes kiusab teisi? Miks ma sulle nii ette jäänud? Ma olen korduvalt öelnud, et olen sellest hüüdnimest väga häiritud. Cannu nt on aru saanud sellest ja enam nii palju pole seda kasutanud. Sina aga mõnuga lased edasi ja kui ma pole kellegile kohe samal päeval raha üle kandnud, hakkad mind mõnitama ja mingiks Gayoks pidama...nagu miks sa oled nii kiuslik? Tunned suurepärast rahuldust, kui oled saanud minu kallal võtta?Leave a comment:
-
kurb, südantlõhestav ning närvid krussi keerav, et inimesed ei saa "Olulised uudised" teemast õigesti aru
Leave a comment:
-
Cuci mis toimub? Mine tee üks pauk keppi, ss pole nii närvis koguaeg.Leave a comment:
-
See on ikka max debiilne. ma ei pana oma tüdrukuga ka tatti või ei jaga pudelit/klaasi, kui mul angiin (nakkushaigus) on...Leave a comment:
-
Kas Katrina Indiana sai inspiratsiooni Nick Nevadast?
Ootan pönevusega, millal tulevad Olari Oregon ja Denis TennesseeLeave a comment:
-
Võib-olla tasuks meediast ja sotsiaalmeediast väike paus teha? Väga palju asju ajab sind närvi viimasel ajal.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: