+1
Vanasti sai muuta, vähemalt facebookis. Närvi ajab see, et mõni asi tuleb nähtavale alles nelja päeva pärast.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Minu meelest suht häiriv, kui sotsiaalmeedias ei jookse feed kronoloogilises järjekorras.Leave a comment:
-
Mul on mobiilimakse nagunii. MTaskut pole kasutanud. Ilmselt enese teadmatus. Mõtlesin täna Balti jaama selverist ruttu läbi hüpata, nägin järjekorda ja tulin ukselt tagasi. Iseteeninduskassades polnud ühtegi inimest, mis on ses mõttes naljakas, et järelikult kasutatakse seda teiste poodidega võrreldes üsna vähe, mis muidugi on päris klientidele marumugav.Leave a comment:
-
-
-
-
Selver - kuidas saab aastal 2020 olla iseteeninduskassasüsteem, mis on kasutatav kliendikaardi omanikele. Ja see kliendikaart ei ole seotav ID-kaardiga.Leave a comment:
-
Tervitaks täna kõiki neid autoga liiklejaid, kes ringteel vasakut suunatuld näitavad ja ringi peal juba olles annavad teed neile, kellel eesõigus pole. Sellistel minu arust auto rooli asja pole!Leave a comment:
-
Tõsi siinkohal ma vastasin liiga automaatselt ja ning olin liiga kinni oma kitsarinnalises maailmavaates.Leave a comment:
-
-
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: