Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Baht
    replied
    Head päeva. Mul on väga kahju loomadest, kellel pole omanikku. Miki OÜ on teenusteturul tegutsenud alates 2015. aastast. Tallinnas J. Kunderi 37 asuv Miki loomakliinik ravib lemmikloomi. Sealt saab osta Ravitoidud koerale ja kassile. Ma arvan, et see on parim variant.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Timclark75 poolt
    When someone ask me any question about my past related to professional life at that time i was feeling nervous .
    See ajab täiega närvi jah.

Leave a comment:

• Timclark75
    replied
    Green Man Gaming Coupon Codes

When someone ask me any question about my past related to professional life at that time i was feeling nervous .

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    See, kui inimesed mõtlevad, et on kavalad ja teevad vasakpööret vahetänavast, mitte kõrval asuvast pööret reguleerivast valgusfooriga ristmikust. Kuna sellel kõrval tänaval on ka valgusfoor, mis on ühe tulega ja liiklus on kahesuunaline, siis nende vasakpööret tegevate pärast seisab see kõik paigal.

Leave a comment:

• Yattara
    replied

Suht norm uudis. Niimoodi kindlasti seljatame peagi selle kriisi. Tore, et nõnda palju mõistlikke inimesi meie seas leidub.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kotz poolt
    Lastehaigla heaks "töötajad" on tegelt need samad inimesed, kes käivad suviti USA-s ja UK-s raamatuid müümas, praktiseerivad nö õpitut.
    Kahjuks on nii, et need samad annetuste kogujad ei tee seda mitte ainult üllal eesmärgil, vaid teenivad endale sellega palka ja koguvad protsendi igalt sinu annetuselt.
    LHV ning varem oli koostöö Seb-ga. Süsteem toimib niimoodi, et need, kes annetusi koguvad saavad iga püsiannetaja ühe kuumakse endale ning selle maksab pank enda projektirahadest. Inimese enda rahast ei lähe sentigi. Vaevalt, et see süsteem nüüd muutunud on.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kasu tuleb muidugi, muudmoodi neid ei palgataks. Aga Postimaja Rimis on sama häda, varem nad mind ei tülitanud, viimasel ajal on hakanud kuidagi pidevalt.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Noh, nii ja naa. Et kui paljud vabatahtlikult või iseenesest tulevad selle peale, et teha kuhugi püsiannetus. Või kui ka tuleb selle peale, siis kui paljudel jääb see viitsimise taha. Et no kahju küll, kui need inimesed sealt oma kopika saavad, aga suuremas pildis on sellest ka Lastehaiglale abi, kui üldse mitte raha saada.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kotz poolt
    Lastehaigla heaks "töötajad" on tegelt need samad inimesed, kes käivad suviti USA-s ja UK-s raamatuid müümas, praktiseerivad nö õpitut.
    Kahjuks on nii, et need samad annetuste kogujad ei tee seda mitte ainult üllal eesmärgil, vaid teenivad endale sellega palka ja koguvad protsendi igalt sinu annetuselt.
    Ja seda veel põhimõtteliselt haigete laste arvelt, moraalitunnetuse värk. Lastehaiglaid aidata, mine astu otse nende uksest sisse parem ja viska dollarid lauale. Kui peale aastase püsikorralduse lõpetamist, sama inimene, kelle läbi sa lepingu sõlmisid, sulle helistab ja ``muret tundma`` hakkab, jääb asjale ikka eriti halb maik külge.

Leave a comment:

• Kotz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
    Elisa LHV lastehaigla annetuste kogujad ja muud müügimehed poodides. Teist päeva juba ei saanud peale söömist Selverisse minna kuna nad seisid sissekäigu juures ja ma ei tahtnud nendega kokku puutuda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
    Elisa LHV lastehaigla annetuste kogujad ja muud müügimehed poodides. Teist päeva juba ei saanud peale söömist Selverisse minna kuna nad seisid sissekäigu juures ja ma ei tahtnud nendega kokku puutuda.
    Nõus!

Leave a comment:

• Iceman
    replied

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Star fmis no-vax propaganda reklaamid. Käi vittu Star FM.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    Nendega on veel see asi, et kui keegi on kodus suremas ja kiirabi sõidab appi, siis kiirabi peab ka hoogu maha võtma nende peal. Kui ma võimule saan, siis ma lasen kõik need üles võtta.
    Mitu last ja koera päästnud mu kodu lähedal. Alati on ikka lahendus labidaga lüüa.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
    Lamavad politseinikud, mille ületamiseks peab sõitma piirkiirusest märkimisväärselt aeglasemalt.
    Nendega on veel see asi, et kui keegi on kodus suremas ja kiirabi sõidab appi, siis kiirabi peab ka hoogu maha võtma nende peal. Kui ma võimule saan, siis ma lasen kõik need üles võtta.

Leave a comment:

Töötlen...