Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
    saaks siis aega kinni panna ...
    Ma nii kaugele ei jõudnud. Lubati, aga seda enam.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Apteekide vaktsiinide jama. Ühetegi vaktsiini nagu riigis ei ole, aga näe nemad saavd ikka süste teha, tule ja pane end ainult kirja. Leidsid ka rahamasina. Ma ei taha, et äkki apteeker teeks seda mu lapsele.
    saaks siis aega kinni panna ...

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Õige!

Ma jällegi nõuan et mulle teeks vaktsiinisüsti Lenna Kuurmaa või Piret Laos.
    Kui tikk ninna lükatakse, siis on ju seda Lenna hitti ,,Keeruta'' suht teemakohane tagataustaks kuulata

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Õige!

Ma jällegi nõuan et mulle teeks vaktsiinisüsti Lenna Kuurmaa või Piret Laos.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Apteekide vaktsiinide jama. Ühetegi vaktsiini nagu riigis ei ole, aga näe nemad saavd ikka süste teha, tule ja pane end ainult kirja. Leidsid ka rahamasina. Ma ei taha, et äkki apteeker teeks seda mu lapsele.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Karjuv lauslollus.
    Lihtsalt lollus on ka kole, aga kui see ei karju, siis ei paista välja.

Aga kui Esttravel tuleb täiiestii sirge molliga välja jutuga, et kuna piiril tehtud COVID testide osakaal on 3,4x madalam kui teistel testidel, siis järelikult on reisimine 3,4x ohutum kui Eestis olemine.

Siis tunnen, kuidas lollusest tekkinud ajukasvaja siirdeid laiali ajab. Mida Sa inimene võrdled ja mõtled?
    Ühel juhul on lausaline testimine - kõigilile järjest tikk ninna ja järgmine ette.
    Teisel juhul testitakse HAIGUSTUNNUSEGA INIMESI PEREARSTI SAATEKIRJAGA ning lisaks nakatunute lähikontaktseid.

Kuidas keegi isegi selle peale tulla võiks, et neid tulemusi nii tõlgendada saab? Please, do explain.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Koondise pausid

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Talleggi üli-ilane reklaam, kus jäetakse mulje kui ülihoolivast ökofarmikesest. Ilmselgelt mindi mõne mainekujundaja juurde ja öeldi, et y0 meil lendas sitt ventikasse selle tibude elusa dumpimisega prügikasti, tee midagi!
    Aga muidugi, ütles mainekujundaja, teeme nunzeli sellise, telliskivi-ökovaibiga voiceoveriga preili jne. tra

PS: kana muidu rokib!

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Töö pärast vast jah on need maha võtnud. Nüüd teenib Eesti riiki ja oma arvamusega väga avalikult esineda ei saa.

Leave a comment:

• Olar
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Solfice poolt
    Sario ka pehmoks läinud, kõik videod maha võtnud.
    huvitav, mis temast saanud. Kas sai kuhugi tööle või kardab ELi poolt tulevat vihakõne, kuna ta videod oleks sinna küll läinud ///ta on kaitseväes tööl

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Sario ka pehmoks läinud, kõik videod maha võtnud.

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ElNino9 poolt
    Oi jah. Ise ka mõtlesin, kui Sario sellist asja teeks, oleks palju humoorikam ja rajum.
    Vähemalt julges öelda, et kui on pederast, siis ongi pederast.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kribenski poolt
    Zevakin ja ta rannamaja videod, mis on pehmikute jaoks. On vaja Sariot tagasi.
    Oi jah. Ise ka mõtlesin, kui Sario sellist asja teeks, oleks palju humoorikam ja rajum.

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Zevakin ja ta rannamaja videod, mis on pehmikute jaoks. On vaja Sariot tagasi.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Minu puhul on stabiilsest hilinejast viimase aastaga saanud stabiilselt enne õiget aega kohale jõudev isik. Aga eks sõltub muidugi ka kohast, kuhu vaja jõuda. Tööle ei hiline kunagi, aga sotsiaalsetele üritustele võib moekalt hilineda endiselt.

Leave a comment:

Töötlen...