Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Leave a comment:
-
-
Õige!
Ma jällegi nõuan et mulle teeks vaktsiinisüsti Lenna Kuurmaa või Piret Laos.Leave a comment:
-
Apteekide vaktsiinide jama. Ühetegi vaktsiini nagu riigis ei ole, aga näe nemad saavd ikka süste teha, tule ja pane end ainult kirja. Leidsid ka rahamasina. Ma ei taha, et äkki apteeker teeks seda mu lapsele.Leave a comment:
-
Karjuv lauslollus.
Lihtsalt lollus on ka kole, aga kui see ei karju, siis ei paista välja.
Aga kui Esttravel tuleb täiiestii sirge molliga välja jutuga, et kuna piiril tehtud COVID testide osakaal on 3,4x madalam kui teistel testidel, siis järelikult on reisimine 3,4x ohutum kui Eestis olemine.
Siis tunnen, kuidas lollusest tekkinud ajukasvaja siirdeid laiali ajab. Mida Sa inimene võrdled ja mõtled?
Ühel juhul on lausaline testimine - kõigilile järjest tikk ninna ja järgmine ette.
Teisel juhul testitakse HAIGUSTUNNUSEGA INIMESI PEREARSTI SAATEKIRJAGA ning lisaks nakatunute lähikontaktseid.
Kuidas keegi isegi selle peale tulla võiks, et neid tulemusi nii tõlgendada saab? Please, do explain.Leave a comment:
-
Talleggi üli-ilane reklaam, kus jäetakse mulje kui ülihoolivast ökofarmikesest. Ilmselgelt mindi mõne mainekujundaja juurde ja öeldi, et y0 meil lendas sitt ventikasse selle tibude elusa dumpimisega prügikasti, tee midagi!
Aga muidugi, ütles mainekujundaja, teeme nunzeli sellise, telliskivi-ökovaibiga voiceoveriga preili jne. tra
PS: kana muidu rokib!Leave a comment:
-
Töö pärast vast jah on need maha võtnud. Nüüd teenib Eesti riiki ja oma arvamusega väga avalikult esineda ei saa.Leave a comment:
-
-
-
-
Zevakin ja ta rannamaja videod, mis on pehmikute jaoks. On vaja Sariot tagasi.Leave a comment:
-
Minu puhul on stabiilsest hilinejast viimase aastaga saanud stabiilselt enne õiget aega kohale jõudev isik. Aga eks sõltub muidugi ka kohast, kuhu vaja jõuda. Tööle ei hiline kunagi, aga sotsiaalsetele üritustele võib moekalt hilineda endiselt.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: