Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
Kummikoonuste vastu räägib vist ainult lumekoristuse keerulisemaks ajamine?Leave a comment:
-
Kuidas seda muuta? Saata PR-katastroof Talvo peale tänavapesuga tegelema? Need kummikoonused vms on tegelikult päris suur abi, väike asi, aga abiks seegi. Kiivrite jutt on asjakohane, aga antud juhul on tegu ikka väga hoolimatu suhtumisega liikluskorralduses.Mis ma just vaatasin? Lusti Katrin tuli kohe meelde. Teemapüstitus on küll õige, aga seda eksperimenti vaadata oli küll natuke piinlik.
Mis silma veel hakkas? Tallinna linn on julgeid inimesi täis, et julgevad autodega koos tänavatel liigelda. Ma olen enda arust üle keskmise rattaga sõitja. Aastas sõidan kuskil maha 2500 km, aga autodega tänaval ma küll koos ei julge liigelda. Olgu isegi koonused meid eraldamas. Meie autojuhtide kultuur, õigemini kultuuritus jalgratturite suhtes on päris jube.
Kas peale saatejuhi veel mõni jalgrattur selles klipis kiivrit kandis? Ma küll algusest peale seda ei jälginud, aga tundus, et enamus mitte. Ilmselt puupeal ei ole kiivrit vaja.Leave a comment:
-
Fixiega jorss oli ka kiivriga ja näitas väga stiilset pidurdamistehnikat
Seadus 16+ vanuses inimesi ei kohusta kiivrit kanda ja tõesti tundub, et inimeste ohutunne on suhteliselt madal, sest vähe sellest, et sõidetakse kiivriteta, on tihti ka rattad sellised suht kahtlased.
Endal on sõidukogemus Tallinna linnaliikluses olemas ja kui muidu olukord suht ok, siis samasugust teispool pidevat joont väljasurumist olen bussi poolt ka korra tundnud. Õnneks lõppes äärekivi (vahetult enne Sparta õue) ära ja sain sujuvalt teelt välja vajuda, et hetk hiljem bussipeatusesse reastunud ja seal peatunud bussist mööduda. Eks see jäägu bussijuhi südametunnistusele, et mis häda tal oli peatusesse reastuma hakata nii vara ja sellega mind teelt välja suruda.
Leave a comment:
-
-
Seal on ju piirdeaiaga eraldatud jalakäijate/jalgratturite tee ning pole ühtegi põhjust mööda maanteed lasta.Leave a comment:
-
Tallinna aegadest mäletan, et palju hullem koht on kesklinna poolt tulles, kui tahad Kristiine raudtee viadukti alt läbi minna. Seal on selline tugev 50% võimalus, et elu trolli lõõtsa vahel lõppeb.Leave a comment:
-
Mis ma just vaatasin? Lusti Katrin tuli kohe meelde. Teemapüstitus on küll õige, aga seda eksperimenti vaadata oli küll natuke piinlik.
Mis silma veel hakkas? Tallinna linn on julgeid inimesi täis, et julgevad autodega koos tänavatel liigelda. Ma olen enda arust üle keskmise rattaga sõitja. Aastas sõidan kuskil maha 2500 km, aga autodega tänaval ma küll koos ei julge liigelda. Olgu isegi koonused meid eraldamas. Meie autojuhtide kultuur, õigemini kultuuritus jalgratturite suhtes on päris jube.
Kas peale saatejuhi veel mõni jalgrattur selles klipis kiivrit kandis? Ma küll algusest peale seda ei jälginud, aga tundus, et enamus mitte. Ilmselt puupeal ei ole kiivrit vaja.Leave a comment:
-
-
Oeh. Rüütelmaa. Selle inimese kohta pole ammu enam sõnu. Imeinimene.Leave a comment:
-
-
Meil näiteks on piiratud hekiga krundi tänavapoolne külg aga see kõnnitee, mis majade vahelt jookseb, sinna pole vajadust näinud. Näeks ka visuaalselt eriti veider ja nilbe välja + pool teed kuulub nagunii meile/on meie hallata. Näiteks Vene-aegne pesukuivatuspuu asub meie maal aga sinna riputavad oma pesu ja seda hooldavad lisaks meile veel kahe kahekorruselise Hruštšovka telliselamu elanikud.Loll küsimus ja vabandused ette, aga kas kortermaja maa kuidagi piiritletud ei ole? et isegi kui aeda ümber ei ole, kas siis lihtsalt "tõmba nahherisse siit võõralt maalt" ei saagi öelda? Ja kui ei tõmba, siis politseile vastavad suunised anda, et tegemist eramaaga ning mingid narkomaanid süstivad siin?
No normaalsete inimestega peakski nii saama, et viitad probleemile, palud olla hoolivam ja probleem/konflikt saab lahendatud. Täna paraku ei saanud. Siis palusin lahkuda, mindi õhku täis ja ma tõesti ei soovi pärast kuskil pabereid täita või selgitusi anda, et miks ma kellegil kuskilt miskit murdsin ja/või ise kergeid vigastusi kannatada. Kutsusingi politsei, kelle arvates oli võõral territooriumil viibimine, seal lagastamine ja lärmamine OK, sest patsaanid ju silmad vesised kinnitasid ja härdalt lubasid korralikud olla ning sisuliselt nõustus et kaebamine lihtsalt ongi kurjade eestlaste rahvuslik eripära.
Selle korteriga ja seal pesitsevate tegelastega on ka varasemalt probleeme olnud aga viie aasta jooksul oli see nüüd meie/minu esimene kokkupuude. Naabermaja haldava ühistu tegelased on ka muidugi piisavalt saamatud.Leave a comment:
-
Loll küsimus ja vabandused ette, aga kas kortermaja maa kuidagi piiritletud ei ole? et isegi kui aeda ümber ei ole, kas siis lihtsalt "tõmba nahherisse siit võõralt maalt" ei saagi öelda? Ja kui ei tõmba, siis politseile vastavad suunised anda, et tegemist eramaaga ning mingid narkomaanid süstivad siin?Leave a comment:
-
Siin ei ole tegemist mitte eestlase või venelasega, vaid sibulaga! Ja neid selliseid sibulaid on kahjuks meil eestis päris palju.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: