Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vaata kasvõi eile hommikust terevisiooni, kus noortepsühholoog teismeliste käitumismustritest ja - põhjustest räägib. Et palju õnne, kui sa saad enda toonasele mõistusele nii kindel olla.
    karta võib, et ekspert meist keegi selles vallas pole ja nii jääbki üle enda isiklike kogemuste varal üldistusi teha.

(päris hot psühholoog muidu.)

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    mul või elukaaslasel on see õnn ühes ja samas piirkonnas umbes 3 korda päevas käia koeraga jalutamas nii 2h kokku. ja ma ei ole selles piirkonnas mitte kunagi varem näinud nii palju 12-16 aastasi lapsi õues 5kesi "chillimas". neile on see äge äkki näevad päris viirust ja teevad midagi rebelit. see on arusaadav ja kuigi on neid, kes on mõistlikud, siis... ei tasu päris loodusseaduste vastu minna, arvates, et keskmine pubekas praegu kodus e-koolis istub.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitust
    1) kõik noored ei ela emaga kahekesi 30-ruuduses korteris;
    2) kõigil noortel ei ole vastupandamatut tungi pidevalt kambakesi ringi jõlkuda;
    3) kõik noored ei ole nii impulsiivsed, et ei suudaks end tagasi hoida, kui teavad, et asi pole õige;
    4) neti ja arvutite osas enam erilist ikaldust pole.

eks ise üldistasin samamoodi – inimesed ja olukorrad on mõistagi erinevad. ainult vanusega siiski palju välja ei vabanda.
    Vaata kasvõi eile hommikust terevisiooni, kus noortepsühholoog teismeliste käitumismustritest ja - põhjustest räägib. Et palju õnne, kui sa saad enda toonasele mõistusele nii kindel olla.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Ma pigem ütlen seda, et kui noor tahab välja minna, siis ta ka läheb. Seda pole võimalik takistada. Ma võtaks näiteks enda näite, elada emaga mingis 30-ruuduses korteris, mitu nädalat koos? Teismelisena? Ei sekunditki. Lisaks kogu retoorika, et noortele on see savi, vanad surevad. Mul polnud juba teismelisena ühtegi vanemat lähedast sugulast. Ma oleks mänginud kogu selle aja korvpalli. Seetõttu ma ei hakka ka praegu noori ja nende vanemaid elutargalt kritiseerima. Ja ma arvan, et ka sa ise valetad, kui sa ütled, et sa oleksid olnud noorena neli nädalat koduseinte vahel valmis (toona ilma arvuti, interneti ja korraliku teleprogrammita) koos vanematega nelja seina vahel istuma.
    1) kõik noored ei ela emaga kahekesi 30-ruuduses korteris;
    2) kõigil noortel ei ole vastupandamatut tungi pidevalt kambakesi ringi jõlkuda;
    3) kõik noored ei ole nii impulsiivsed, et ei suudaks end tagasi hoida, kui teavad, et asi pole õige;
    4) neti ja arvutite osas enam erilist ikaldust pole.

eks ise üldistasin samamoodi – inimesed ja olukorrad on mõistagi erinevad. ainult vanusega siiski palju välja ei vabanda.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma oleks mänginud kogu selle aja korvpalli.
    Oli's nüüd seda pilti mällu vaja.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    ma ei näe, kuidas vanemad siin üldse asjasse puutuvad, 13-aastaselt oli mul juba endal mõistus peas. sa kirjeldaksid siin nagu mingi primaadi käitumist.
    Ma pigem ütlen seda, et kui noor tahab välja minna, siis ta ka läheb. Seda pole võimalik takistada. Ma võtaks näiteks enda näite, elada emaga mingis 30-ruuduses korteris, mitu nädalat koos? Teismelisena? Ei sekunditki. Lisaks kogu retoorika, et noortele on see savi, vanad surevad. Mul polnud juba teismelisena ühtegi vanemat lähedast sugulast. Ma oleks mänginud kogu selle aja korvpalli. Seetõttu ma ei hakka ka praegu noori ja nende vanemaid elutargalt kritiseerima. Ja ma arvan, et ka sa ise valetad, kui sa ütled, et sa oleksid olnud noorena neli nädalat koduseinte vahel valmis (toona ilma arvuti, interneti ja korraliku teleprogrammita) koos vanematega nelja seina vahel istuma.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Sa oleksid ise enda vanematega siis toas istunud? Ausalt?
    See on ju reaalselt kõige yolom periood elus. Hüppad suvakohtadest alla, et olla lahe jne. Periood, kus kasvatusteooriates ollakse kõige rohkem enda vanematele vastu. Ehk kui ikka väljas on kutse, siis ka minnakse.
    ma ei näe, kuidas vanemad siin üldse asjasse puutuvad, 13-aastaselt oli mul juba endal mõistus peas. sa kirjeldaksid siin nagu mingi primaadi käitumist.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    selleks on ema vaja?
    Sa oleksid ise enda vanematega siis toas istunud? Ausalt?
    See on ju reaalselt kõige yolom periood elus. Hüppad suvakohtadest alla, et olla lahe jne. Periood, kus kasvatusteooriates ollakse kõige rohkem enda vanematele vastu. Ehk kui ikka väljas on kutse, siis ka minnakse.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Kuulge, olge ausad, kas teie emad oleks suutnud teid 13-18aasta vanuses kinni hoida
    selleks on ema vaja?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuulge, olge ausad, kas teie emad oleks suutnud teid 13-18aasta vanuses kinni hoida, kui kevad jõudis kätte, veidi meeldiv mimm paraleelist andis kahtlaseid vihjeid (mis tagantjärgi olid väga kindlad vihjed) ja sõbrad olid ka lahedad?

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Külab nagu Mustamäe. Samas tasakaaluks oli eile öösel mingi politseireid Männi pargi juures, kus mingi karja alakatega juttu aeti. Osad muidugi põgenesid politseid nähes.
    Tegelikult jalutanud siin paaril päeval ja üle Tallinna silma jäänud. AGA Mustamäel mingis pargis oli küll pull pilt täna, kui kolm politsemasinat kruusisid üheaegselt üliväikeses pargis ja otsisid enam kui 2 inimesega kampu. Kurb näha, et neil tööd kohe üldse pole.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Pensionärid. Alguses oli kummaline, aga veidi hakkab kettasse ajama. Miks, kurat, on kell kolm/neli 90% väljas ja poes ja igalpool olevatest inimestest vanainimesed? Mu meelest on olemas (vaikiv?) kokkulepe, et omad asjad tehakse hommikul ära. Kui üldse. Aga ikka on vaja õhtuni väljas töllerdada. Milleks? Nad ikka saavad aru, et kõik see isolatsioon ja 2+2 ja kõik on peamisel nende huvides?
    Külab nagu Mustamäe. Samas tasakaaluks oli eile öösel mingi politseireid Männi pargi juures, kus mingi karja alakatega juttu aeti. Osad muidugi põgenesid politseid nähes.

Leave a comment:

• eika
    replied
    A kuskohast pensionärid enda veini ostavad? Mis sa üldse sinna poodi lähed? Sa ju oskad seda e-värki, telli e-poest!
    Ma kuuga 10 kilo juurde võtnud. Et ma nüüd liigun kõik liikumised ise!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Poodides (nr Rimis) on sildid, et oleme varem lahti, et vanainimesed ja riksigrupp saaksid oma asjad hommikul ära aetud ja ärgu tavainimesed siis tulgu. Noh, ma ei tea, ideeliselt ju okei? Riskigrupp käib varem poes ja siis minusugused lähevad õhtul tobi ostma. Peaks nagu win-win olema. Aga üldiselt muidugi savi. Kui inimesed elust savi, siis tehku, mis tahab.
    A kuskohast pensionärid enda veini ostavad? Mis sa üldse sinna poodi lähed? Sa ju oskad seda e-värki, telli e-poest!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Pluss, et miks peaksid vanainimesed just hommikul käima? Äkki võiksid noored hommikul käia, on siis vaja õhtuni töllerdada?*
    Poodides (nr Magistralis) on sildid, et oleme varem lahti, et vanainimesed ja riksigrupp saaksid oma asjad hommikul ära aetud ja ärgu tavainimesed siis tulgu. Noh, ma ei tea, ideeliselt ju okei? Riskigrupp käib varem poes ja siis minusugused lähevad õhtul tobi ostma. Peaks nagu win-win olema. Aga üldiselt muidugi savi. Kui inimesed elust savi, siis tehku, mis tahab.

Leave a comment:

Working...
X